Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 22 минути , feel_the_rush каза:

Хич не съм агенция 😆 Просто съм главен организатор на пътувания с приятели и този път така излезе бройката. 

Що не си вземете чартър 😁

• Харесвам 3
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 3 часа, Zaro каза:

Що не си вземете чартър 😁

Щото няма толкова малък самолет за чартър до Канарските острови, а и трябва да му платим два празни курса и едва ли ще ми хареса цената 🙂

Публикувано:

Как се канселира edreams prime trial членството? Трябва да им звъня ли? Никъде не виждам опция за контрол на акаунта... Ако си изтрия профила ще си реша ли проблема?

Иначе холандският още сваля с по около 30 лв полети София-Варна...

Публикувано:
преди 2 часа, PolinaS каза:

Как се канселира edreams prime trial членството? Трябва да им звъня ли? Никъде не виждам опция за контрол на акаунта... Ако си изтрия профила ще си реша ли проблема?

Иначе холандският още сваля с по около 30 лв полети София-Варна...

Трябва по телефона, където ще се опитат да те разубедят доста настоятелно.

Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Имаше опция и онлайн (поне за opodo) - неизползван акаунт , ако това има значение.

Аз затова се излъгах, пускала съм преди около 2 години прайм с друг мейл и карта в opodo и без никакъв проблем го отказах... Сега в edreams, с нов акаунт, изобщо не ми излиза опция в менюто за мениджмънт на прайм акаунт 😕

Публикувано:

Явно по личните данни ме е засякло заради предишния трайъл в оподо. Опита се преди малко да ми изтегли годишната такса директно, но картата беше блокирана, а и няма пари в нея. Мога ли да направя нещо, за да се отърва? Освен да им звъня и да им кажа, че никъде не ме е предупредило, че предишен трайъл в оподо важи, при условие че това е edreams...

Публикувано:

Ами да кажат Jorro и останалите , но май вече веднъж ако си ползвал безплатен пробен период при втори опит почти няма измъкване от абонамента.Затова и доста хора тук в момента са с платен абонамент.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, PolinaS каза:

Явно по личните данни ме е засякло заради предишния трайъл в оподо. Опита се преди малко да ми изтегли годишната такса директно, но картата беше блокирана, а и няма пари в нея. Мога ли да направя нещо, за да се отърва? Освен да им звъня и да им кажа, че никъде не ме е предупредило, че предишен трайъл в оподо важи, при условие че това е edreams...

Няма измъкване, ще ти обяснят, че си го пише в общите условия и, че трябва да си го платиш. Аз вече го играх това ми силата година и точно си спрях подновяването. Аз за разлика от адаша имам само негативен опит в тях и всяко едно спестяване ми излезе през .... и то не само заради годишната такса, която платих 90 паунда мисля...та затова аз съм по-скоро негативно настроен към тях.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

А при условие, че вчера извърших простотията да го пусна, не би ли трябвало все още да мога да мога да се откажа, спрямо това условие:

и да ми удържат само "спестените" според тях от билета пари (двойно на реалните, но все пак не са 99 евро)?

Screenshot_2025-09-08-14-55-21-963_com.edreams.travel.jpg

Screenshot_2025-09-08-14-55-31-715_com.edreams.travel.jpg

Публикувано:
преди 24 минути , PolinaS каза:

А при условие, че вчера извърших простотията да го пусна, не би ли трябвало все още да мога да мога да се откажа, спрямо това условие:

и да ми удържат само "спестените" според тях от билета пари (двойно на реалните, но все пак не са 99 евро)?

Пробвай, стискам палци. Пиши после.

Публикувано:
преди 4 часа, PolinaS каза:

99 % съм сигурен, че отърваване няма, зщото yсловията им покриват всички приложени хитрости на клиенти във времето.

Преди година имах няколко поста по темата, как могат да си вземат парите ако решат, но разговора потъна и не си струваше продължаването му. Мисля, че последно спотещият си плати абонамент Прайм. 

Да, става с нов мейл, ново име, нова карта, нов IP, ново устройство, нов МАС  адрес, нов IMEI, нова локация, ИНКОГНИТО режим, през сафари, а не андроид и т.н. и пак нама гаранция.  Изкуствен интелект вече търси и лови повторяеми модели.

Покрай expedia преди година отделих безсмислено дълго време да ползвам бонусите, но ме улови при около 50%. Иначе казано, научихме системите да не мултиплицират пробивите.  🫣

Пиши ако успееш. Ще бъде прецедент. Късмет! 

• Харесвам 2
Публикувано:

Според мен ако си заключиш/изтриеш картата преди да ти дръпнат парите няма как да успеят после, стига да не се изкушиш да купиш пак от тях впоследствие 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 10 минути , neuromancer каза:

Според мен ако си заключиш/изтриеш картата преди да ти дръпнат парите няма как да успеят после, стига да не се изкушиш да купиш пак от тях впоследствие 

Да, така е.

Просто вече имат механизъм да свържат карти, мейли, профили, устройства, имена и др. атрибути и да си вземат парите, а при потенциален спор да докажат правотата си и като се има предвид, че спора ще е за максимално 90 паунда принципно погледнато вече да спечелили, защото никой спорещи няма да се занимава ако е имал повече от един профил. 

• Харесвам 1
Публикувано:

С виртуална на револют нв ставали да платиш билетите и после да изтриеш картата, или тези които имат payz още и те да платят билетите и после направо да си изтрият акаунта тъй като вече няма дайнърс и дали има начин някак да те хванат по тези два начина? 

Публикувано:

Честно казано не разбирам защо си причинявате всичките тези главоболия, опитвайки да излъжете Едриймс/Оподо.

Платеният Прайм се избива с няколко покупки и след това си е валиден за цяла година. При правилна употреба и понякога с някоя лека хитрина може да спести много солидни суми.

Вчера, например, това членство ми намали реални 50 евро от билет на Air Serbia - т.е. с  едва 1 покупка избих почти цялата годишна такса.

Ползвам платен Прайм вече втора година и категорично твърдя, че няма по-добро нещо на пазара. Не помня откога не съм бил толкова доволен от някакъв травъл продукт.

• Харесвам 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, don каза:

С виртуална на револют нв ставали да платиш билетите и после да изтриеш картата, или тези които имат payz още и те да платят билетите и после направо да си изтрият акаунта тъй като вече няма дайнърс и дали има начин някак да те хванат по тези два начина? 

Виждат и знаят сметката зад еднократната на Револут,  а и на всяка банка. Последно не приемаха такива плащания. 

Ако решат ще си вземат парите и не само. Достатъчно е да информират Револут за измамна дейност/нарушаване на ОУ, за да започнат да те  проверяват Револут или всяка друга банка. 

Излишна разправия е. При често летене абонамента се избива. Преди много време @koliob беше писал как става, даже когато изглежда, че няма отстъпки. 

• Харесвам 4
Публикувано:
4 hours ago, Doctor Who said:

При често летене абонамента се избива.

Може би колкото матеев. При 2-3 полета с тях на година по-скоре не се избива. Особенно ако искаш и багаж.

Публикувано:
преди 10 часа, Gisp каза:

Може би колкото матеев. При 2-3 полета с тях на година по-скоре не се избива. Особенно ако искаш и багаж.

Напротив. При само 3 покупки с 20-25 евро дискаунт (които са кажи-речи стандарт през австралийския и холандския Едриймс) годишният план се избива веднага. А ако трябва багаж се добавя после през сайтовете на авиокомпаниите без надценка (единствено изключение е Раян).

Напомням и някои от другите екстри на Прайм, които спестяват още повече:

* покупка на билети по Прайм цени и на други хора, без титуляра да трябва да е в резервацията

* цени на Уиз полети по-ниски от Дискаунт Клуб цени, което обезсмисля Дискаунт Клуб членството и съответно спестява парите за него. Дори само по себе си това е достатъчно - просто купуваш Прайм вместо Дискаунт Клуб

* силно намалени хотели в някои случаи, понякога стигащи до реални 40% надолу спрямо цените в останалите платформи

* замразяване на цена на полет за 3 дни за €1, като ако впоследствие билетът е поевтинял се плаща по-ниската цена

* 2 пъти годишно отмяна на самолетни билети по каквато и да е причина и връщане на 80% от сумата като кредит, без нужда от каквато и да е застраховка

Дори само последната точка наскоро ми спаси близо 400 евро от едни билети, които неочаквано станаха ненужни.

Спирам да хваля Прайм, че вече ще помислите че Едриймс ми плащат за реклама 🙂 Но фактите са факти, поровете повече и разгледайте. Просто няма по-добра алтернатива.

• Харесвам 20
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Не споря,че за тебе е далавера. 

Дай да видим. Нека всеки от тоя форум да драсне тука ако си е избил прайма и е на печалба да речем поне 20лв.  Да видим дали ще има 10 човека. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.