Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

за дете, трябва да може да вземеш за възрастен и после през Customer service да го смениш на дете

евентуално и чекирането ще трябва през тях

стандартна практика отдавна, ако детето се вземе отделно

• Харесвам 2
Публикувано:

Имате ли наблюдения Edreams колко често пускат Prime дни. Останаха ми да купувам едни билети за юни и се чудя да чакам ли, защото има време.

Публикувано:
преди 1 час, Myraya каза:

Имате ли наблюдения Edreams колко често пускат Prime дни. Останаха ми да купувам едни билети за юни и се чудя да чакам ли, защото има време.

Два или три пъти в годината. В началото на октомври и в началото на февруари със сигурност, дали между двете има още нещо, нямам спомен.

• Харесвам 4
Публикувано:

... за хора като мен, без Дайнърс :)

Току-що закупих 8 билета заедно за Сплит-Загреб за 2.05 на Croatia Airlines от 47.06евро оригинална цена на 37.69евро на билет през jetcost.de - lasminute (не е най-ниската цена), през компютър и приложение-едно и също, плащане с Visa Debit.

Не е страхотна оферта, но доволно. Може на някой да помогне.

Иначе най-добра цена за тези билети ми даде  ирландския jetcost - lasminute при търсене за 2 - 30 евро/билет - плащане с Дайнърс,

следваща добра цена холандския edreams - 33 евро/билет при търсене за 1 - цената е с Прайм.

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, ESK каза:

Не е страхотна оферта, но доволно. Може на някой да помогне.

20% си е много хубаво намаление!

• Харесвам 4
Публикувано:

От 30 мин търся във форума и не успявам да намеря. Георги Матеев писа за един сайт, че е ОК, но не помня дали е mytrip.com or trip.com. 

Преглеждах всички теми в които съм писала през последните 2 седмици и не го намирам това мнение. Може ли някой да ми каже , кой от двата сайта е читавия?

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 5 минути , Madonna каза:

От 30 мин търся във форума и не успявам да намеря. Георги Матеев писа за един сайт, че е ОК, но не помня дали е mytrip.com or trip.com. 

Преглеждах всички теми в които съм писала през последните 2 седмици и не го намирам това мнение. Може ли някой да ми каже , кой от двата сайта е читавия?

И двата са добри, trip.com е една от най-големите агенции в света и продава от самолетни билети до esim карти и всичко това в комплект с отличен съпорт.

mytrip продава основно самолетни билети и сме купували многократно, без проблем

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
14 minutes ago, Madonna said:

Две страници назад.Може да ползваш търсачката на форума или влизаш в профила си и там виждаш всичко което си писала във форума.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

Две страници назад.Може да ползваш търсачката на форума или влизаш в профила си и там виждаш всичко което си писала във форума.

Ползвах търсачката. Много пъти за тези 30 мин.  Сега виждам, че причината да не ми върне информация, е че търсех на латиница. Влязох и в моя профил,  виждах само една страница с мои постове и не намерих как да отида по назад.  

Чувствах се като пълен глупак знаейки, че тази информация я има, а аз не мога да я намеря. 

Благодаря ви, @stanimir , @Loverboy, @Мирослав Василев ,че ме избавихте от мизърито ми!

Публикувано:
22 minutes ago, Madonna said:

Ползвах търсачката. Много пъти за тези 30 мин.  Сега виждам, че причината да не ми върне информация, е че търсех на латиница. Влязох и в моя профил,  виждах само една страница с мои постове и не намерих как да отида по назад.  

Чувствах се като пълен глупак знаейки, че тази информация я има, а аз не мога да я намеря. 

Благодаря ви, @stanimir , @Loverboy, @Мирослав Василев ,че ме избавихте от мизърито ми!

Това е първата страница с мненията ти.Най-отдолу има next и така докато намериш страницата с постинга.

Друг начин е да си погледнеш нотификациите , ако Георги те е тагнал (както в случая) ще има запазена нотификация.

IMG_20260211_102144.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 11.02.2026 г. в 10:23, stanimir каза:

Това е първата страница с мненията ти.Най-отдолу има next и така докато намериш страницата с постинга.

Друг начин е да си погледнеш нотификациите , ако Георги те е тагнал (както в случая) ще има запазена нотификация.

IMG_20260211_102144.png

Купих билети през Mytrip.com.  Какво се очаква от мен да направя от тук нататък?

Чела съм, че си добавяте билетите някак в сайта на АК. Как става това и на какъв етап?

И започвам да ви питам за Виетнам 🙂 

• Харесвам 3
  • Браво 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 26 минути , Madonna каза:

Чела съм, че си добавяте билетите някак в сайта на АК. Как става това и на какъв етап?

Като си в резервацията си в mytrip виж дали има някъде Airline Booking Details тука трябва да ти е PNR кода с който да си видиш резервацията в сайта на авиокомпанията.

Ако няма, потърси Travel Document и там ще намериш PNR или check-in reference

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 минути , Мирослав Василев каза:

Като си в резервацията си в mytrip виж дали има някъде Airline Booking Details тука трябва да ти е PNR кода с който да си видиш резервацията в сайта на авиокомпанията.

Хм, не виждам нищо такова …може да е нужно време за обработка. Аз току що го купих.

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 1 минута , Madonna каза:

Хм, не виждам нищо такова …може да е нужно време за обработка. Аз току що го купих.

Възможно е, провери отново утре сутрин и би трябвало да го има.

• Благодаря 1
Публикувано:

@Madonna, ако става дума за някоя от китайските авиокомпании, може да не успееш да добавиш резервацията в официалния сайта на АК. Доколкото разбрах (от писано във форума и в Редит), няма смисъл да се мъчиш, а направо да идеш на гише. 
Аз така още не мога да добавя едни билети на China Southern, взети през mytrip. 

• Харесвам 3
Публикувано:
На 14.02.2026 г. в 23:54, Мирослав Василев каза:

Мога вече да видя резервацията на сайта на АК. Попълвам данните на пътниците. 

Нещо друго трябва ли да правя? 

преди 11 минути , vivo каза:

@Madonna, ако става дума за някоя от китайските авиокомпании, може да не успееш да добавиш резервацията в официалния сайта на АК. Доколкото разбрах (от писано във форума и в Редит), няма смисъл да се мъчиш, а направо да идеш на гише. 
Аз така още не мога да добавя едни билети на China Southern, взети през mytrip. 

Не е китайска, йорданска е. Благодаря ти обаче, ще знам като стигна до китайските АК 🙂

• Харесвам 4
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 35 минути , Madonna каза:

Мога вече да видя резервацията на сайта на АК. Попълвам данните на пътниците. 

Нещо друго трябва ли да правя? 

Освен ако не искаш да си купуваш места или нещо подобно няма нужда, виж също дали можеш да смениш данните за контакт на твойте. Понякога може, зависи от компанията и дали mytrip са писали техни

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , Oshko каза:

Най-евтин Prime открих през турската версия ако някой се интересува.

Виж и в румънската, бяха писали и го проверих - с покупка на билет излизаше около 63 евро, а през турската директно без билет е най-евтин около 83 евро.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,
Пробвам да намаля цената на 3 еднопосочни билета за двама възрастни и дете на Райънеър за Бари - София за 10ти или 17ти март. Diners нямам вече, но мога да се пробвам да си изкарам. Искам да ги купя на възможно най-ниска цена,за да не ме е яд ако откажа пътуването,тъй като има голяма вероятност.Билетите от София към Бари ще са ми от един wizz кредит,който изтича след една седмица и така или иначе ще ми изгори...Засега най-ниско ги намирам в австралийския джеткост,който пренасочва към edreams, но там максималната отстъпка е около 4евро по-ниска цена... а и пише че трябва да си взема Prime,който е 15 дни free и там не съм много наясно дали може да си го взема този прайм,да купя билети и после да го канселирам след седмица да речем.

Публикувано:

Два въпроса за Prime:

1. Cancel for Any Reason как работи? Мислех, че при нужда можеш да канселираш всеки купен полет и да получиш 80% от цента и така до 2 полета годишно, обаче чета:

"which can be purchased only at the time of booking" т.е. Трябва ли предварително да обявиш при покупката, че този полет ще искаш да можеш да го канселираш? Ако така можеш да избереш 2, няма как да предвидиш точно кои два 'да застраховаш' ?

Също и ми излиза, че покупката трябва да е през приложението? Има ли как да търся полет през Desktop incognito и след това да се довърши в приложението?

2. Freeze - Не успя да ми мине покупка на WIzz 2-3 пъти и реших да замразя. От тогава вече деа дни при 'Complete your booking' ми да error и не може да продължи. Случвало ли ви се е и как се процедира? 

Цената се оказа същата и си направиш нова покупка и този Freeze го зарязвам, но по принцип ми се иска да знам ако е важда скъпа покупка има ли оправия?

Публикувано:
На 21.02.2026 г. в 19:19, Jorro каза:

lucky2go нали беше читав посредник? Някой скоро буквал ли е през тях?

Не, не стават въобще.

Преди 1 час, Oshko каза:

Два въпроса за Prime:

1. Cancel for Any Reason как работи? Мислех, че при нужда можеш да канселираш всеки купен полет и да получиш 80% от цента и така до 2 полета годишно, обаче чета:

"which can be purchased only at the time of booking" т.е. Трябва ли предварително да обявиш при покупката, че този полет ще искаш да можеш да го канселираш? Ако така можеш да избереш 2, няма как да предвидиш точно кои два 'да застраховаш' ?

Също и ми излиза, че покупката трябва да е през приложението? Има ли как да търся полет през Desktop incognito и след това да се довърши в приложението?

2. Freeze - Не успя да ми мине покупка на WIzz 2-3 пъти и реших да замразя. От тогава вече деа дни при 'Complete your booking' ми да error и не може да продължи. Случвало ли ви се е и как се процедира? 

Цената се оказа същата и си направиш нова покупка и този Freeze го зарязвам, но по принцип ми се иска да знам ако е важда скъпа покупка има ли оправия?

До неотдавна единственото условие за ползване на Cancel for Any Reason беше билетът да е купен през приложението. Ако са въвели още нещо, то е ново и нямам опит (скоро не се е налагало да отменям билет). Ако разучиш повече - пиши моля те. Иначе в приложението търси нелогнат и така ще изкара цените от десктоп инкогнито режима, а после си довърши нормално резервацията - дори и до края да не се логнеш е ОК, важно е само да напишеш прайм мейла си.

За да довършиш замразена резервация приложението винаги трябва да е настроено на същата версия, от която е извършено замразяването. Т.е. ако на компютъра или телефона си фрийзнал например през австралийската версия, приложението после също трябва да е на австралийската версия - иначе ще дава грешка. Ако случайно това не проработи - изтрий кеша/бисквитките на приложението и след това грешката ще изчезне.

• Харесвам 10
  • Благодаря 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   9 магеланци

• desislavna
    • Alexander
    • Мирослав Василев
    • Zaro
    • iMari
    • jorocontrola
    • Individuala
    • water
    • mbuch
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.