Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой успявал ли е да мине KYC при flykk по някакъв нормален начин. Аз се пробвах и освен стандартните лична карта и селфи им изпратих 4 различни банкови извлечения, 2 фактури за потвърждаване на адрес, 2 пъти фактурата за мобилния номер и размених поне 5-6 имейла със съпорта… Приложението им продължава да иска нова фактура за мобилен номер, а съпорта ми поиска 4-5 документа за произход на средства.

Всичко това, още преди да са ми създали акаунт. Нямам намерения да се занимавам повече с тях, но ми е любопитно дали само при мен са решили да са толкова изрядни.

• Харесвам 1
  • Шок 2
Публикувано:
преди 9 часа, Blago каза:

Някой успявал ли е да мине KYC при flykk по някакъв нормален начин. Аз се пробвах и освен стандартните лична карта и селфи им изпратих 4 различни банкови извлечения, 2 фактури за потвърждаване на адрес, 2 пъти фактурата за мобилния номер и размених поне 5-6 имейла със съпорта… Приложението им продължава да иска нова фактура за мобилен номер, а съпорта ми поиска 4-5 документа за произход на средства.

Всичко това, още преди да са ми създали акаунт. Нямам намерения да се занимавам повече с тях, но ми е любопитно дали само при мен са решили да са толкова изрядни.

не 🙂 мъка си е . И честно казано без особен смисъл

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 29 минути , pepsii каза:

не 🙂 мъка си е . И честно казано без особен смисъл

На същото мнение съм. В 90% от случаите Едриймс Прайм дава по-големи отстъпки от Дайнърс схемите, а годишната такса за платено членство се избива с едва няколко билета. Отделно Прайм понякога има много силни попадения за хотели и коли. Вчера например купих еднопосочен Wizz (MXP-RAK) с €28 отстъпка и еднопосочен Bulgaria Air (SOF-VAR) с €31 дискаунт, а преди няколко дни взех LOT еднопосочен билет с €42 надолу (@Loverboy).

В момента не виждам голям смисъл нито от тегавите Flykk, които очевидно хич не харесват български клиенти, нито от Дайнърс като цяло.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

На същото мнение съм. В 90% от случаите Едриймс Прайм дава по-големи отстъпки от Дайнърс схемите, а годишната такса за платено членство се избива с едва няколко билета. Отделно Прайм понякога има много силни попадения за хотели и коли. Вчера например купих еднопосочен Wizz (MXP-RAK) с €28 отстъпка и еднопосочен Bulgaria Air (SOF-VAR) с €31 дискаунт, а преди няколко дни взех LOT еднопосочен билет с €42 надолу (@Loverboy).

В момента не виждам голям смисъл нито от тегавите Flykk, които очевидно хич не харесват български клиенти, нито от Дайнърс като цяло.

Коя версия на Edreams, директно през тях или първо през някой Джеткост минаваш? 

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 28 минути , Loverboy каза:

Коя версия на Edreams, директно през тях или първо през някой Джеткост минаваш? 

Виж директно през холандската версия, както и през австралийския джеткост препращащ към Едриймс, за моя конкретен LOT полет второто проработи най-добре. Винаги в инкогнито режим. Понякога 5-6 рефреша и/или смяна на браузъра също правят чудеса.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 17 часа, Blago каза:

Аз успях след няколко разменени мейла със съпорта. Първоначално предоставих банкови извлечения от ДСК на английски, които явно не бяха достатъчни и след това искаха фишове за заплата. Предпставих им ги на български и малко след това ме одобриха.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, ttashkov каза:

Аз успях след няколко разменени мейла със съпорта. Първоначално предоставих банкови извлечения от ДСК на английски, които явно не бяха достатъчни и след това искаха фишове за заплата. Предпставих им ги на български и малко след това ме одобриха.

А с нея могат ли да се ползват безплатно салони , както беше с Дайнърса ?

Публикувано:
преди 23 минути , nino каза:

А с нея могат ли да се ползват безплатно салони , както беше с Дайнърса ?

Не, за съжаление няма такава възможност.

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди малко купих билет с Wizz Лутън-Бургас при цена 45.69 gbp (52,5€) през skyscanner.com.au => flightnetwork.com.au. за 36,5€ (около 62 aud). Нямам wizz карта и wdc, така че съм доволна.

• Харесвам 13
Публикувано:
Преди 1 час, Argentique каза:

Преди малко купих билет с Wizz Лутън-Бургас при цена 45.69 gbp (52,5€) през skyscanner.com.au => flightnetwork.com.au. за 36,5€ (около 62 aud). Нямам wizz карта и wdc, така че съм доволна.

С каква карта

Мирослав Василев
Публикувано:

Благодарности за подсказката за skyscanner. При мене новозеландската версия проработи за моя полет на Уиз - skyscanner.co.nz -> edreams свали 10 евро на билет (при купени два наведнъж), плащане с всякаква карта.

• Харесвам 4
Публикувано:
10 minutes ago, Яни said:

Gotogate читави ли са като посредник? Или да предпочета Booking?

Booking ползва Gotogate за продажбата на полети.Реално пак купуваш от Gotogate.

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:
преди 17 минути , Яни каза:

Gotogate читави ли са като посредник? Или да предпочета Booking?

Едно и също е за самолетни билети. Букинг ползват Gotogate.

• Харесвам 2
Публикувано:

От моя опит, ако се купи от Букинг и после има промяна на дата/час, може  лесно може да правят корекции. При купуване директно от Gotogate след това става сложно - взимат солидни такси за промяна. 

• Харесвам 5
Дани Магелани
Публикувано:
преди 1 час, lyubo21 каза:

От моя опит, ако се купи от Букинг и после има промяна на дата/час, може  лесно може да правят корекции. При купуване директно от Gotogate след това става сложно - взимат солидни такси за промяна. 

Опитът ти отнася ли се за самолетни билети? Защото аз брах ядове с Букинг за отменен полет. Писала съм в темата.

• Харесвам 1
Публикувано:

Третият ми вариант е Mytrip само, леко по-читав ли е от Gotogate и Букинг?  Цените на сайта на авиокомпанията са двойни от посредника и трябва да избера някой от трите.

Публикувано:
На 23.01.2026 г. в 15:09, ESK каза:

А нещо за сваляне на полети на Air SERBIA да сте открили? (нямам Дайнърс карта) 🙂

Edreams австралийската и южноафриканската версия дават добри отстъпки,но не съм пробвал за полети на Air SERBIA дали дава...

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, Дани Магелани каза:

Опитът ти отнася ли се за самолетни билети? Защото аз брах ядове с Букинг за отменен полет. Писала съм в темата.

Да, с Букинг имам 2 такива случая и без проблем смениха полетите - последно е било преди година някъде. Може и да има промени в момента. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, lyubo21 каза:

Да, с Букинг имам 2 такива случая и без проблем смениха полетите - последно е било преди година някъде. Може и да има промени в момента. 

А промените поради каква причина са били? И каква  категория беше билета? Когато купувах билетите до Тайланд разликата между билетите от Букинг или Mytrip и АК беше 100 лв, в нашия случай х 5 , но не посмях да купя през превозвач.  Гледам обаче , че често купувате с различни врътки 🙂 кога се препоръчва да се купи и кога не? Какви са подводните камъни? През посредник би се ползвал и кешбек.

Публикувано:

Купувам само когато съм сам (и пак не винаги) , защото рано или късно човек стъпва на мина с агенциите.Когато не носиш отговорност за друг е много по-лесно и си много по-мобилен в търсене на решения за изход от ситуация.

• Харесвам 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• mbuch
    • Individuala
    • Дънди
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.