Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

В момента opodo.co.uk (апп -а) смъква цените на Ryanair с над 50%, 

Лошото е, че накрая ми дръпна 3 пъти по-голяма сума отколкото показваше, че ще изтегли. Мога ли да видя някъде какво ми е калкулирано, че в мейла само е посочена крайната сума?

• Замислям се 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Ivan Ivanich каза:

Лошото е, че накрая ми дръпна 3 пъти по-голяма сума отколкото показваше, че ще изтегли. Мога ли да видя някъде какво ми е калкулирано, че в мейла само е посочена крайната сума?

А по номера на резервацията в самото оподо не излизат ли подробностите за резервацията? 
Аз след еден подобен случай, вече при всяка резервация накрая, преди да натисна последния бутон за плащане, си правя скирйншот, на който да се вижда сумата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Фил каза:

А по номера на резервацията в самото оподо не излизат ли подробностите за резервацията? 
Аз след еден подобен случай, вече при всяка резервация накрая, преди да натисна последния бутон за плащане, си правя скирйншот, на който да се вижда сумата.

Показва ми само Total amount paid ,,,

Гледам си резервацията и не виждам нищо добавено.

Аз също си направих скрийншот преди да натисна бутона за плащане, но не знам на какъв имеил да се обяснявам с оподо. 

Някой да има идея?

Връзка към коментар
преди 11 минути , Ivan Ivanich каза:

Показва ми само Total amount paid ,,,

Мда, сега си погледнах една резеравция, верно че само тотал дава.

Цитат

Аз също си направих скрийншот преди да натисна бутона за плащане, но не знам на какъв имеил да се обяснявам с оподо. 

Някой да има идея?

Аз съм се свързвал с тях през FB-чата > live agent

Връзка към коментар
преди 18 минути , Ivan Ivanich каза:

Благодаря @Фил ще се пробвам и аз да видя какво ще стане, в краен случай ще оспорвам транзакцията

Аз имах подобен случай и стигнах до оспорване, тук съм описал.  

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 28.10.2023 г. в 19:35, Argentique каза:

Има такава (уж) от Пощенска банка. Обикновена бг дебитна MC се разпознава само като Mastercard.

РЕД: Вече не я издаватhttps://www.postbank.bg/Debit-Cards/Mastercard-Prepaid

Аз си имам Mastercard Debit от FiBank и тя се разпознава като дебитна, където трябва (знаете, че някои агенции дават "отстъпка" (т.е. не начисляват надценка) само за определен вид карта), за разлика от кредитната ми MasterCard (тествано).

Връзка към коментар

Днес търся усилено един билет да ми го смъкне и забелязах, че jetcost мобилното първо дава много добра цена на сърча и когато цъкнеш View deal с едни малки букви пише, че цената се е вдигнала. И това го прави всеки път.

Връзка към коментар
преди 9 часа, Ivan Ivanich каза:

Цитирам се за да споделя развитието на казуса:

След като се свързах с агент във  ФБ-чата същият се опита да ме убеди, че не съм избрал да ползвам Prime и това била реалната цена на билетите. Явно приложението се е бъгнало понеже там ми показва че съм Prime или поне ми осигурява обслужване/помощ Prime, а в десктоп версията съм обикновен потребител. Пълна лудница.

Сега се чудя как да го спирам това чудо.

Връзка към коментар
преди 9 минути , Ivan Ivanich каза:

Цитирам се за да споделя развитието на казуса:

След като се свързах с агент във  ФБ-чата същият се опита да ме убеди, че не съм избрал да ползвам Prime и това била реалната цена на билетите. Явно приложението се е бъгнало понеже там ми показва че съм Prime или поне ми осигурява обслужване/помощ Prime, а в десктоп версията съм обикновен потребител. Пълна лудница.

Сега се чудя как да го спирам това чудо.

Случайно да си ползвал Револют или подобна карта за плащането?

Връзка към коментар

Револют го приемат за предплатена карта, a предплатените карти не могат да ги сложат за Prime абонамент. По принцип изписва грешка в този смисъл - с картата не може да се активира членство и ти дава възможност пак да платиш цена без Prime, но ти показва старата цена. И в приложението ме води Prime, но всъщност не съм, защото аз изобщо нямам профил активиран в Оподо.

• Браво 1
Връзка към коментар

Швейцарската версия на Bravofly намалява (когато се достъпва директно и най-добре през инкогнито браузър) с до 10-20 франка някои билети. Полезното е, че работи с всякакви карти, а освен това приема и ваучери.

image.png.cba9cdf427001109816aba8ca5514521.png

• Харесвам 13
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

Австралийския FlightNetwork (от същата група като gotogate и trip.com) също дава добри цени. Отстъпката е със всички карти, като за амекс има допълнителна.

Търсенето - през momondo:

flightnetw.JPG.676dc75c3b8c8a92462209edf745dd4c.JPG

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Аппа на Edreams.es/.it продължава да дава отстъпка при плащане с Pay pal( вече е само 10евро) и активиран прайм. Така полетите на Air Baltic към София излизат около 8 евро:

1049516307_Screenshot_20231101-0722252.png.a1e608bb01e71161da75a2e575585f57.png

Screenshot_20231101-072245.png.7cfc9d8fdd5557141d7026efeea7114d.png

Същата е цената между Рига и Талин, Хелзинки, Вилнюс, Паланга.

• Харесвам 8
  • Шок 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Магията jetcost.de - lastminute.de, плащане с Diners, продължава да работи безотказно за билети на Ryan. Напоследък си купих няколко, току-що полет за 66 евро от сайта на Ryan го взех за 36 евро. Но Ryan почнаха да искат верификация за всяка резервация, не, че е проблем де 🙂

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, logist13 каза:

Магията jetcost.de - lastminute.de, плащане с Diners, продължава да работи безотказно за билети на Ryan. Напоследък си купих няколко, току-що полет за 66 евро от сайта на Ryan го взех за 36 евро. Но Ryan почнаха да искат верификация за всяка резервация, не, че е проблем де 🙂

Дори са оптимизирали процеса. Докато вкарвам резервацията, ми излезе съобщението за верификация. Преди им трябваше малко време да се усетят ...

И при мен схемата сваля доста. Взех 2 билета за 22Е, като всеки по отделно е по 22. Един с Ryan и един с AirBaltic. Доволно потривам ръце 🙂

• Харесвам 6
Връзка към коментар

За хората без Diners - купих два билета на Ryan (наведнъж) с 40% отстъпка през jetcost.com.ph (Philippines) -> Bravofly. Плащане с Visa Debit като мина в паунди, а не в песо. Доста от версиите, които даваха висока цена за единичен билет, при търсене на 2 цената падаше доста. Като в случая общата цена за 2 билета беше малко по-висока от тази за 1 билет. 

• Харесвам 21
  • Браво 1
Връзка към коментар

jetcost uk app-lastminute снощи ми даде най-добрата цена от всичко което изръчках за полет на  Aegean за 8.12.2023 Corfu-Sofia - от 57евро на сайта (намалената цена на действащата промоция иначе 70Е) на 30 паунда (около 35 евро), плащане с Dinars, потвържденията дойдоха веднага.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 23 часа, iceman00 каза:

За хората без Diners - купих два билета на Ryan (наведнъж) с 40% отстъпка през jetcost.com.ph (Philippines) -> Bravofly. Плащане с Visa Debit като мина в паунди, а не в песо. Доста от версиите, които даваха висока цена за единичен билет, при търсене на 2 цената падаше доста. Като в случая общата цена за 2 билета беше малко по-висока от тази за 1 билет. 

През мобилна версия ли го направи, че на мен не ми излиза никаква отстъпка 😞 

Връзка към коментар
преди 17 часа, Loverboy каза:

Някой има ли идея къде може да сваля полети на Търкиш? 

В някоя от версиите на опопо с прайм - 35 ... 40 GBP/EURO.

mоmondo.de  пренасочва към seat 24  или flugladen.de - също дава подобна отстъпка. 

www.skyscanner.ie пренасочва към Mytrip , Vayama  и GotoGate  с отстъпка около 40 евро.

При различна дестинация и в различно време отстъпката е различна.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Zornitsa
    • yordanov
    • new one
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.