Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

52 minutes ago, crazyhorse said:

Май може да се ползва само за плащане към EasyPay! Имам, но не съм я ползвал до сега! Ще я пробвам и ще дам отзив! 

Те имат и собствена карта , която е само за вътрешни плащания. Брандираната Мастъркард  обаче би трябвало да върви и в чужбина :

IMG_20241006_231129.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Trip.com (британска версия с валута евро) даде 110 евро дискаунт на 740 евров Търкиш Еърлайнс еднопосочен билет София-Истанбул-Москва. Плащане с всякакви карти. Отдавна не бях виждал толкова голяма отстъпка. Ако някой ще взима по-скъпи билети - да проверява и там.

• Харесвам 18
  • Браво 1
Връзка към коментар

Аз пък понеже се оплаквах в съответната тема от високите цени на Expedia за полети, най-сетне видях, че пускат някои неща на сносни цени, което за хората, успешно напреднали в скорошната им бонусна програма, :wink: може да е плюс.

Примерно София-Тунис с Луфтханза разни майтрипове и трипове продават със 100€ отгоре. Конкретно за Тунис има дати и за май.

Screenshot(3).png.cd81d9e916e178b22d3300d5065bfdf6.png

Screenshot(4).png.8c3965a49b5639b913e0de9acd793777.png

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Trip.com. свали цената на билет от Лондон за София с BA от 54 на 44 паунда, т.е. около 52 евро. В процентно отношение намалението е доста сериозно. 

@searus !!!

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 21 часа, Argentique каза:

Аз пък понеже се оплаквах в съответната тема от високите цени на Expedia за полети, най-сетне видях, че пускат някои неща на сносни цени, което за хората, успешно напреднали в скорошната им бонусна програма, :wink: може да е плюс.

Примерно София-Тунис с Луфтханза разни майтрипове и трипове продават със 100€ отгоре. Конкретно за Тунис има дати и за май.

Screenshot(3).png.cd81d9e916e178b22d3300d5065bfdf6.png

Screenshot(4).png.8c3965a49b5639b913e0de9acd793777.png

Обаче дава ли ти да използваш бонуса на следващата стъпка, защото тествах и няма къде 

• Замислям се 1
Връзка към коментар

5.1 Flight Redemptions

Subject to the general exclusions set out at Section 5 above, flight Redemption Rewards are available on eligible airlines , on insurance and on Price Drop Protection (when purchased). In order to book a flight using OneKeyCash, you must have enough OneKeyCash available to cover the entire cost of the flight being booked, including all taxes and fees. OneKeyCash cannot be used to pay for items not included in the fare such as seat choice or baggage, and cannot be used to pay for flight booking changes. If you do not see the ability to apply OneKeyCash on the checkout page, this is an indicator that: you do not have enough OneKeyCash to cover the entire flight cost, you have added additional items for purchase such as seat choice or baggage, and/or the flight is not eligible for a Redemption Reward, and therefore ineligible to use OneKeyCash on that booking. Flights do not have to be roundtrip, flights into and out of different airports are permitted. Holds cannot be placed on flight Redemption Rewards. Only the Member can use OneKeyCash, but the flight Redemption Reward may be booked in the name of the Member or any other person the Member designates. Once tickets are issued, the tickets are not transferable and may be used only by the individual named on the ticket.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Връзка към коментар
На 6.10.2024 г. в 11:48, bad kid каза:

Може би ще падне, ако ти се проверява редовно.

Скоро си играх за спорта да проверявам за Бари, който купих за 24 евра как ще се движи. За няколко дни стана 75 +...после падна на около 20. В последствие имаше и доста празни места.

Благодаря още веднъж за съвета.

За няколко дни се качи до 75€, преди обяд днес беше 60€, преди малко проверявам 25 €.

Купих, тази цена ми е ОК.

Благодаря! 🙂

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
On 10/6/2024 at 9:53 PM, stanimir said:

Сега видях рекламата на EasyPay за MasterCard и погледнах в сайта.На самата карта си пише  Prepaid , което не е гаранция че и сайтовете ще я разпознават като предплатена, но ако някой я има подръка може да пробва :

https://www.easypay.bg/site/?p=easypay-mastercard

IMG_20241006_215715.jpg

Сам си отговарям , не се разпознава като предплатена въпреки логото Prepaid.Излиза като нормална МasterСard.Съмнявам се, че изобщо някоя карта се разпознава от сайта като Prepaid.Вероятно е просто една от шмекериите на групата.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

1 година безплатно eDreams Prime с PayPal.

Prime може да се ползва във всички версии на eDreams. Вече дали има нещо достатъчно изгодно е друга тема, но за без пари няма да търсим кусури. Линк към офертата: https://www.edreams.com/frontend-home/s/merch/paypal/

Не се плаща, но се разрешава на eDream автоматично да изтегли пари от PayPal в началото на втората година. Задължително го спрете преди това, за да не ви таксуват, ако забравите.

Спирането на Prime е по два начина, като аз препоръчвам първият, защото е 100% сигурен.

Начин 1: През сайта на PayPal.

Деактивира се автоматичното плащане към eDream. Влиза се в PayPal > зъбното колело > Payments > Automatic Payments или директно отваряте през този линк https://www.paypal.com/myaccount/autopay/

Клика се на търговецът, после "Cancel" още веднъж "Cancel Automatic Payments" и готово. Така eDreams ще има да взима, но няма откъде.

yxlLkT1.png

Начин 2: През сайта на eDreams.

Не е особено сигурен начин, защото може след време да изхитреят и да активират автоматичното подновяване и да ви таксуват. Деактивирах Prime през сайта, но имейл с потвърждение на получих, така че не бих разчитал само през сайта. След деактивиране си остава активен Prime, но уж няма да се поднови(ако се полза Начин 1 е 100% че няма да ви таксуват за втората година).

Влиза се в профила > My Prime Account > Manage subscription > отваря се малко прозорче, скролва се надолу и се клика на хипервръзката >

FU11IjJ.png

> след това тук >

f6uXCtk.png

YXY3NXF.png

След това има още НЯКОЛКО прозореца, където трябва да се кликне на "Confirm cancellation", докато не се стигне до този прозорец:

GGVB41z.png

1501×876 png
99,7 kB

lz1f0d1.png

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Офертата на Пей пал я коментирахме по- назад, че не е много оферта, защото може да направиш само две резервации в рамките на година. 

Това с изключването на авт.плащане е полезно и може да се ползва и извън офертата, но трябва да си плащал резервации само с Пей пал. Защото ако си платил дори само веднъж с карта, пазят данните и накрая дърпат от нея.

Има друга оферта, която доскоро предлагаха. Ако все пак успееш да ги заблудиш, че никога досега не си ползвал пробно Прайм и решиш да се откажеш, на показаната по-горе стъпка с отметките ти предлагаха 70$ бонус, който покрива членството за една година. Обаче не знам дали все още предлагат такъв бонус при отказване, защото на последните prime days не намерих нищо, което да си струва гимнастиките.

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Някой може ли да ми каже как да прекратя прайм членство в Edreams, че се наложи да направя 3 различни регистрации и сега трябва да ги прекратя. Предлага ми да звъня на техния прайм номер, който е от австралийската версия и ще платя телефонна сметка повече от колкото са билетите. Има ли мейл на който да изпратя мейл с желание да се откажа от членството или някакъв друг вариант да се откажа.

Връзка към коментар
6 hours ago, borislavpetkov84 said:

Някой може ли да ми каже как да прекратя прайм членство в Edreams, че се наложи да направя 3 различни регистрации и сега трябва да ги прекратя. Предлага ми да звъня на техния прайм номер, който е от австралийската версия и ще платя телефонна сметка повече от колкото са билетите. Има ли мейл на който да изпратя мейл с желание да се откажа от членството или някакъв друг вариант да се откажа.

Трябва да може онлайн от настройките в профила , макар няколко човека да казаха че напоследък вече eDreams засичат профилите и няма отърсване.Теглят си парите за членство една година от която карта набарат.Виж последните 2-3 страници тук.

C Viber Out или Скайп кредит разговорът е стотинки , ако не е към импулсен телефон.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, borislavpetkov84 каза:

В поста на Patrick K( две мнения над твоето) много подробно и с картинки е описано как да се отпишеш. Основния начин е Начин 2, както той го е обяснил.

Реално те заблуждават, че задължително  трябва да им звъннеш, но всъщност има линк, който умело е скрит и който ти дава възможност с няколко клика да се отпишеш сам. На картинката от мнението на Патрик.

image.png.326a9157f56c24612d382baca4d2b5b1.png

Вчера  в десктоп версията на edreams.co.uk пак се появиха полетите на Раян с хубава отстъпка, но докато се начудя дали ми се занимава с edreams, кой мейл все още не съм ползвала там и как точно да си сбъркам името, полетите взеха, че изчезнаха. 😃 Някой успявал ли е да купи билети за Раян от там скоро или само ни заблуждават? И какво стана с гръмко обявеното сътрудничество на Раян с Trip.com? И там кьорав техен полет не се вясва.

А edreams.co.uk дава 10-20 евро отстъпка и за традиционни АК. Opodo.de също.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
Преди 1 час, iMari каза:

В поста на Patrick K( две мнения над твоето) много подробно и с картинки е описано как да се отпишеш. Основния начин е Начин 2, както той го е обяснил.

Реално те заблуждават, че задължително  трябва да им звъннеш, но всъщност има линк, който умело е скрит и който ти дава възможност с няколко клика да се отпишеш сам. На картинката от мнението на Патрик.

image.png.326a9157f56c24612d382baca4d2b5b1.png

Вчера  в десктоп версията на edreams.co.uk пак се появиха полетите на Раян с хубава отстъпка, но докато се начудя дали ми се занимава с edreams, кой мейл все още не съм ползвала там и как точно да си сбъркам името, полетите взеха, че изчезнаха. 😃 Някой успявал ли е да купи билети за Раян от там скоро или само ни заблуждават? И какво стана с гръмко обявеното сътрудничество на Раян с Trip.com? И там кьорав техен полет не се вясва.

А edreams.co.uk дава 10-20 евро отстъпка и за традиционни АК. Opodo.de също.

Само да уточня нещо. Когато си взех билета акаунта ми нямаше парола и взех билета от австралийската версия. За австралийската версия няма опция за канселиране онлайн, защото не излиза бутона кенсъл както е показано по нагоре. Наложи се да си сложа парола на акаунта и да вляза във английската версия, където успях да канселирам прайма, както е описано по горе.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Здравейте, някой купувал ли е билети на wizz air  за деца през trip.com и съответно имал ли е проблеми след това. Ще пътуваме с 14, 16 и 11 годишни. За 14 и 16 виждам, че и при trip и при wizz се водят възрастни, но с 11 годишното (навършени към момента на полетите) ме притеснява. За trip е възрастен, а за wizz е дете. Мога ли да купя билетите, и после да нямам проблеми с wizz? Трябва ли да правя нещо по-специално, и ако да -какво?

Връзка към коментар

От Edreams ми изпратиха този код за отстъпка ако си рестартирам членството. Не знам дали важи и за други хора или само за мен, но на мен не ми предстои купуване на полети скоро време

IMG_5180.jpeg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Полети до 100€ на Aegean в момента сваля kayak.se (шведската версия) с 13€. Като е по-изгодно да се купуват еднопосочни. Няма оскъпяване, ако се взимат в посока, прилага се принципа на нискотарифните на отсечка.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 2 часа, Яничка каза:

Prime-а на eDreams към днешна дата може ли да се канселира безплатно? Че последните мнения по въпроса съм ги чела по диагонал...

Ако си имала някога активиран безплатен траял ще те изловят и ще те таксуват. Ако си нямала нямаш проблем, но спирането е по телефона поне за английската версия.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
16 minutes ago, Jorro said:

Ако си имала някога активиран безплатен траял ще те изловят и ще те таксуват. Ако си нямала нямаш проблем, но спирането е по телефона поне за английската версия.

Доста бизнеси фалирахме , ама тия излязоха корави ! 

• Смея се 19
Връзка към коментар

Здравейте, за съжаление си пролича, че вече не следя активно форума и клъвнах и аз. Вчера си направих нов мейл и нов профил в opodo.co.uk, както преди време. И при плащането исках с Revolut, но ми се вдигаше цената и пишеше, че има ограничение карти от тази банка. Пробвах с друга карта пак не стана и накрая платих с Wizz на ДСК и плащането мина, билетите издадени. И днес съветская изненада - получавам мейл, че много се радват да ме видят пак при тях бла бла и след като съм ползвал 2023 един път trail са ме таксували 69 паунда. Влязох в ДСК директ и видях, че не съм таксуван още - блокирах си картата. Сега освен да ида в ДСК и преиздам нова карта, имам ли някакви други варианти? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, edbloom каза:

Здравейте, за съжаление си пролича, че вече не следя активно форума и клъвнах и аз. Вчера си направих нов мейл и нов профил в opodo.co.uk, както преди време. И при плащането исках с Revolut, но ми се вдигаше цената и пишеше, че има ограничение карти от тази банка. Пробвах с друга карта пак не стана и накрая платих с Wizz на ДСК и плащането мина, билетите издадени. И днес съветская изненада - получавам мейл, че много се радват да ме видят пак при тях бла бла и след като съм ползвал 2023 един път trail са ме таксували 69 паунда. Влязох в ДСК директ и видях, че не съм таксуван още - блокирах си картата. Сега освен да ида в ДСК и преиздам нова карта, имам ли някакви други варианти? 

Няма какво да направиш, а и ако е 69 си е оферта, аз 89.99 платих. :)))

Връзка към коментар
преди 7 часа, edbloom каза:

Влязох в ДСК директ и видях, че не съм таксуван още

Как се вижда това? Въобще липсва транзакция /всъщност нищо не се вижда/ или е не е осчетоводена? Като въведеш данните за картата си има ли връщане назад? На мен са ми казвали от банка преди време, че търговецът-продавач трябва да я откаже или не оторизира, нещо подобно.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.