Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 23 минути , new one каза:

Купени са на една резервация, но странно са ми дали само на мен различен номер

Купени са с едно плащане, но са на 2 резервации или поне това си написал и ти 😉

Връзка към коментар
преди 11 минути , jorocontrola каза:

Купени са с едно плащане, но са на 2 резервации или поне това си написал и ти 😉

Едновременно отбелязах всички, както са зададени - 2 възрастни и 2 деца. Платени са всички заедно и даже ме набутаха, щото не видях, 18 евро за някаква безумна застраховка. Та странно зашо - предишният букинг е с еднакъв код за всички?

Връзка към коментар

На шведската версия на Скай скенер, момондо и каяк ми дава много добри цени на двупосочен Варна-София за 1 човек. Цената която ми изкарва е 85€ при цена на другите версии около 123€. От търсачките ме прехвърля към Ticket.se, който сайт е норвежка собственост и е много сериозен сайт от който съм купувал много пъти и съм възстановявал и променял полети и винаги е бил топ.

• Харесвам 12
Връзка към коментар
преди 4 часа, borislavpetkov84 каза:

На шведската версия на Скай скенер, момондо и каяк ми дава много добри цени на двупосочен Варна-София за 1 човек. Цената която ми изкарва е 85€ при цена на другите версии около 123€. От търсачките ме прехвърля към Ticket.se, който сайт е норвежка собственост и е много сериозен сайт от който съм купувал много пъти и съм възстановявал и променял полети и винаги е бил топ.

Купих с ръчен багаж за лятото двупосочен за 100 долара. Благодаря!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За хората с прайм членство в Edreams - немския TCB дава 7 евро кешбек за покупка на билети с Прайм.

Най-евтините билети на Wizz излизат без пари. Тези по 30 за около 10лв., а по 40 за около 20лв. (ако са ви останали изстрели в Trip.com, там разбира се излизат още по-евтини)

Ако на някой му се ходи до Салерно за 20 стoтинки:

image.png.74b060bb6660353795bce3a9354e6081.png

image.png.5a36c2b88cbb533e15b4b844d91e5641.png

София-Лондон/Милано излиза 9.5лв. при цена в сайта на Wizz 31лв.

image.png.2d3737c4213343d71e1cced37dc8dd6e.png

image.png.1afebc2437f8a72700a166071329144f.png

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
На 9.11.2024 г. в 11:54, borislavpetkov84 каза:

Може ли да ми кажеш там каква е разликата между Standardbokning и Lightbokning? Понеже хубавата цена ми я дава само на лекия, ама там мога май само с превод или бъркам?

Връзка към коментар
преди 2 часа, r_nikolov1 каза:

Идвам да съобщя, че полетите на Ryan отново се появяват в Trip UK. ✈️

Да, само че гредата е, че имаш право само на 3 изтрела. След това вече цената си е нормалната.

Вариант може би е създаване на нов акаунт, но имената на пътниците и техните ID и дати на раждане ще цъфнат в системата. Затова докато не литна с настоящите резервации, не експериментирам с нов акаунт, за да не ми канселират всичко.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, vorbis каза:

Да, само че гредата е, че имаш право само на 3 изтрела. След това вече цената си е нормалната.

Вариант може би е създаване на нов акаунт, но имената на пътниците и техните ID и дати на раждане ще цъфнат в системата. Затова докато не литна с настоящите резервации, не експериментирам с нов акаунт, за да не ми канселират всичко.

Сега ще ви кажа, че може да имате всеки път по 10 евро на билет. 

Трябва да смените държавата на Франция и езика на френски - и двете задължително и дава директно по 10 евро на пътник на билет. Ако смените само държавата без езика няма да стане. 

Тази “промоция” я има от една година и работи безотказно. Хубаво е да купувате еднопосочни, тъй като дава десет евро на пътник на билет т.е. при двупосочен ще свали само 10, а може да станат 20 като се купят отделно.

• Харесвам 10
Връзка към коментар
преди 8 минути , Loverboy каза:

Трябва да смените държавата на Франция и езика на френски - и двете задължително и дава директно по 10 евро на пътник на билет. Ако смените само държавата без езика няма да стане. 

При мен не ми дава отстъпки от -10€ ни Уиз, ни Райън по твоя начин. Да уточня - вече си изгърмях отстъпките в английската версия за тази година.

Връзка към коментар
преди 14 минути , Argentique каза:

При мен не ми дава отстъпки от -10€ ни Уиз, ни Райън по твоя начин. Да уточня - вече си изгърмях отстъпките в английската версия за тази година.

Точно така е. (Дори с втори профил)😉. Само по три.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 14 минути , Argentique каза:

А те на годишна база ли са? И годината се брои от 01.01, или от датата на присъединяване? И дали зависят от типа членство? И финално - ако си канселирам полет с отстъпка, не ми дава нова, нали, изгаря си с канселирането?

преди 3 часа, vorbis каза:

А нов акаунт личен или на съпругата? Примерно 😉

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , new one каза:

И годината се брои от 01.01,

Евентуално ще мога да дам отговор само на този ти въпрос на 1.01.2025 :wink:

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

И аз не знам как се отчита годината.

Аз канселирах един полет още в началото на месеца,но явно си го броят в трите с намаление,защото нямам отстъпки.

Връзка към коментар

Мисля, че е от 01.01. Миналата година купувах билети с отстъпка през ноември и тази година през септември отново имах отстъпка.

За полети на Раян виждам надценка от 3-4-5 евро в апп-а на трип и без отстъпка от 12 евро (при неизчерпани 3 броя отстъпки).

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , new one каза:

И дали зависят от типа членство? И финално - ако си канселирам полет с отстъпка, не ми дава нова, нали, изгаря си с канселирането?

Като се цъкне на съобщението за 12 евро отстъпка могат да се прочетат условията - не зависи от членството, при канселиране отстъпката изгаря.

Не си спомням преди пишеше ли някъде, че имаш право на 3 на година защото сега не го намирам никъде, а в условията е написано изрично, че имаш право точно само на 3 отстъпки.

преди 42 минути , Loverboy каза:

Сега ще ви кажа, че може да имате всеки път по 10 евро на билет. 

При мен във френската версия излиза същото условие, че имаш право само на 3 изстрела. Остават ми 2, в английската също ми остават 2, чудя се дали са вързани или просто съм използвал по веднъж и в двете версии. Ако може някой друг също да провери.

Като тръгна да купувам билет на Ryan излиза съобщение, че до 30 минути след плащане трябва да се влезе в сайта на Ryan и да се потвърди покупката иначе се анулира. Билетите се издават чак след като се направи потвърждението. Ако някой купува да го има предвид. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Аз да попитам относно рефералната им програма. Изпратих линка на мой приятел, той се регистрира, но никъде не го попита да въведе кода ми, за да получим и двамата по 10€ след първата му резервация. 
Преди когато поканеният човек отвори линка ми, той трябваше да си въведе имейл адреса и след това да се регистрира в приложението, но сега при натискане на линка направо трябва да се изтегли самото приложение.

Къде бъркаме?

Връзка към коментар
2 hours ago, r_nikolov1 said:

Аз да попитам относно рефералната им програма. Изпратих линка на мой приятел, той се регистрира, но никъде не го попита да въведе кода ми, за да получим и двамата по 10€ след първата му резервация. 
Преди когато поканеният човек отвори линка ми, той трябваше да си въведе имейл адреса и след това да се регистрира в приложението, но сега при натискане на линка направо трябва да се изтегли самото приложение.

Къде бъркаме?

Ще стане и така. В условията на програмата са две опции, или през линк, или въвежда твой код по време на създаване на акаунта. Аз поканих мой приятел с линк и след като му минаха резервациите ми начислиха 10£.

Връзка към коментар
преди 11 минути , Blago каза:

Ще стане и така. В условията на програмата са две опции, или през линк, или въвежда твой код по време на създаване на акаунта. Аз поканих мой приятел с линк и след като му минаха резервациите ми начислиха 10£.

Не разбрахме къде точно се въвежда кода по време на създаването на профила. Не видяхме подобно поле. 

Връзка към коментар
1 hour ago, r_nikolov1 said:

Не разбрахме къде точно се въвежда кода по време на създаването на профила

Не съм сигурен за кода, при мен стана само с линка след като си изтегли приложението, не е въвеждан код. Аз даже не виждам никъде опция да генерирам рефърал код в приложението. Може да провериш като влезеш в Invite & Earn дали ще се е отразил статуса някак:

image.png.753e6705cab78e76ccbf43a0d70e0651.png

Когато изпратих поканата и човека се регистрира нямаше никаква индикация, че е станало и чак когато ми заредиха койните разбрах.

Връзка към коментар
преди 3 минути , Blago каза:

Не съм сигурен за кода, при мен стана само с линка след като си изтегли приложението, не е въвеждан код. Аз даже не виждам никъде опция да генерирам рефърал код в приложението. Може да провериш като влезеш в Invite & Earn дали ще се е отразил статуса някак:

image.png.753e6705cab78e76ccbf43a0d70e0651.png

Когато изпратих поканата и човека се регистрира нямаше никаква индикация, че е станало и чак когато ми заредиха койните разбрах.

Преди да направят промените, за които говоря, когато изпращах линк, човекът си въвеждаше имейла в линка, изтегляше си приложението, след това се регистрираше в самото приложение и тогава аз виждам в "in progress" +1 човек. В случая обаче когато изпратя линка, той отваря направо Google Play / App Store за изтегляне на приложението и след това никъде не видяхме да излиза полето за рефералния код, а след регистрацията на моя приятел, на мен не ми се увеличи бройката при "in progress".

Връзка към коментар
преди 11 часа, ivailo_radev каза:

Може ли да ми кажеш там каква е разликата между Standardbokning и Lightbokning? Понеже хубавата цена ми я дава само на лекия, ама там мога май само с превод или бъркам?

Аз винаги купувам с лайт версията. Разликата е в обслужването, но според мен до сега винаги съм се свързвал с тях по телефона и не съм имал нужда от стандартна версия.

Връзка към коментар
На 18.11.2024 г. в 16:50, iceman00 каза:

При мен във френската версия излиза същото условие, че имаш право само на 3 изстрела. Остават ми 2, в английската също ми остават 2, чудя се дали са вързани или просто съм използвал по веднъж и в двете версии. Ако може някой друг също да провери.

Аз не съм взимала досега от трип.сом никога билети. При мен не става. В аппа и в немската и във  френската версия показва, че уж има отстъпка от 10 евро, но линка води до някои по-евтини полети от определени немски и съответно френски градове.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• ivailo_radev
    • Tenko84
    • Magelanko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.