Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Сега прочетох, че до 100 евро дава отстъпка от 5 евро, а над 100 вече 10 е отстъпката, но само за някои полети. Не съм пробвала обаче дали наистина ще даде.

Публикувано:

От edream са ми пратили код за 25 долара отстъпка, който няма да ползвам. Не знам дали е обвързан с имейл или не. Ако някой го иска, моля пишете на лични 

Публикувано:

В момента в сайта на eDreams като се логна и избера my prime account, не ми отваря менюто за прайм, а ме връща на хоум страницата.

Някой с прайм има ли същият проблем или проблемът е в моят телевизор?

Публикувано:
преди 2 часа, Captain45 каза:

В момента в сайта на eDreams като се логна и избера my prime account, не ми отваря менюто за прайм, а ме връща на хоум страницата.

Някой с прайм има ли същият проблем или проблемът е в моят телевизор?

И при мен е така, нещо са осрали сайта

• Харесвам 1
Публикувано:

Успешно закупих полет през трип ук на Раян и потвръждението дойде до минута. Ползвах си coins-а от препоръка и отсъпката на приложението и билета ми излезна 13 евро при цена 35 евро. Проверявайте и валутата защото на мен сега ми излезна по-ниска цена в евро. Предния път ниската цена беше в паунд. Искаше ми само някакво потвръждние на покупката в приложението.

5376d2df-8447-442c-9f33-b9f52b6781de.jpeg

• Харесвам 18
  • Браво 2
Публикувано:

Някой купувал ли е флекс на Trip.com за самолетен билет? Предлага ми за 4 евро  flex на билет на Vueling. Дали са като при при Wizz условията или има подводни камъни?

Четох общите условия, всичко изглежда нормално, но ако има някой опит, да сподели.

Публикувано:
преди 5 минути , elzbieta каза:

Някой купувал ли е флекс на Trip.com за самолетен билет? Предлага ми за 4 евро  flex на билет на Vueling. Дали са като при при Wizz условията или има подводни камъни?

Четох общите условия, всичко изглежда нормално, но ако има някой опит, да сподели.

Аз съм купувала и канселирала. Няколко пъти. Веднага връщат парите,без флекс-а разбира се. За промяна нямам опит как точно става.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:

Аз доколкото разбрах, промяна не може да се прави. Но за канселиране щом са изрядни, може да се възползвам. Благодаря!

• Харесвам 3
Публикувано:

Trip uk са започнали да дават отстъпка и на най-евтините билети на Раян, тези от 14,99евро. 

IMG-471a3dbf8f63c0b64bb96ebddf8e8976-V.jpg.868710d6a398bfa0508ce113413d4211.jpg

По-точно 3,40евро излиза билета. 🙂

• Харесвам 14
  • Браво 2
Публикувано:
преди 40 минути , iMari каза:

Trip uk са започнали да дават отстъпка и на най-евтините билети на Раян, тези от 14,99евро. 

При мен иначе не излиза..... всичко пробвам и не става.

Нито от телефона, нито от компютъра ми се появява тази цена 🙃

Публикувано:
преди 49 минути , iMari каза:

Определено не за всички полети или наистина си превилигирована. Изкарва ми минимална разлика...

Screenshot_2024-11-30-18-02-32-395_ctrip.english-edit.jpg.1544639864c3f700936f489083b5d6bc.jpg

Screenshot_2024-11-30-18-01-33-480_com.ryanair.cheapflights.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 41 минути , iMari каза:

Гледам в профил на приятел, който не си е изгърмял 3те билета с отстъпка. 😉

На други полети ми дава, но не и на най-евтините 😉

Публикувано:

На мен не ми дава,защото съм си изгърмяла трите полета. Всъщност имам повече от три,започна да ги брои от момента,в който промениха условията. А сигурно ли е,че се смята календарна година? Някой чел ли е условията?Не ми се занимава.😉

Публикувано:

Благодаря, @iMari. На моя телефон въобще не се индексират полетите на Ryan в Trip.com (конкретно търся един полет), а от телефона на мъжа ми излизат, но цената е същата като при АК. Така че трябва да се проверява за всякакви шмекерии 🙂 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 13.03.2024 г. в 21:12, agenta каза:

От браузер става, просто в момента нямам акаунт да ти покажа пътя, съжалявам. Разкъцай хубаво! Успех! 🙂 

И аз се мъчих миналата година да си канселирам абонамента, нещо нямах нерви и го зарязах. Тези дни обаче си изтеглиха новата вноска 🙂 и пак ще опитам да си анулирам абонамента. Ако  не стане ще взема да си закрия картата и ще ги видим тогава как и дали ще си теглят 🙂 

Публикувано:
преди 5 часа, desita89 каза:

И аз се мъчих миналата година да си канселирам абонамента, нещо нямах нерви и го зарязах. Тези дни обаче си изтеглиха новата вноска 🙂 и пак ще опитам да си анулирам абонамента. Ако  не стане ще взема да си закрия картата и ще ги видим тогава как и дали ще си теглят 🙂 

Канселирай картата най-сигурният начин, иначе надълбоко в сайта. Трябва да разцъкаш всичко. 😊

• Харесвам 1
Публикувано:

Раян се появяват в еДриймс от време на време с прилични отстъпки, обаче, тия правят шмекерии. Когато съм логнат в Прайм акаунта ми, изобщо не ми показва полети на Раян. Ако не съм логнат, ги виждам, избирам полет, на първа стъпка от резервацията има възможност да се логна, но на втората стъпка ми изписва, че полетът не бил наличен. 

Обаче, ако изляза от профила си и съответно въведа мейл, различен от този на Прайм профила ми, без проблем стигам до последната стъпка на плащане. Проверих няколко различни полети - за всички стана така.

Някой скоро да е имал успех да купи билет с Прайм за Раян?

• Замислям се 4
Публикувано:

На някой случвало ли му се е на купен билет през Trip.com да му променят датата на полета?

В случая, EasyJet ми преместиха полета от неделя за събота, което тотално ми обърква програмата. В сайта на EasyJet резервацията не може да се управлява. А в Trip.com имам 3-те класически опции за съгласие с новия ден/час; отказ и връщане на парите; или букване на нов полет. Трябва да се потвърди решението до 24 ч. преди новия час на полета. Доколко са гъвкави Trip.com при избор на нов полет? Визирам възможността да се избират други дати, летища, държави.

Публикувано:
преди 9 часа, vorbis каза:

На някой случвало ли му се е на купен билет през Trip.com да му променят датата на полета?

В случая, EasyJet ми преместиха полета от неделя за събота, което тотално ми обърква програмата. В сайта на EasyJet резервацията не може да се управлява. А в Trip.com имам 3-те класически опции за съгласие с новия ден/час; отказ и връщане на парите; или букване на нов полет. Трябва да се потвърди решението до 24 ч. преди новия час на полета. Доколко са гъвкави Trip.com при избор на нов полет? Визирам възможността да се избират други дати, летища, държави.

На мен, но полетът е с Бритиш. Добавил съм си го в профила на техния сайт, ако искам промяна, трябва да се свържа с тях, но имам още доста време и чакам да видя дали няма да има други промени.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.