Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 часа, vorbis каза:

На някой случвало ли му се е на купен билет през Trip.com да му променят датата на полета?

В случая, EasyJet ми преместиха полета от неделя за събота, което тотално ми обърква програмата. В сайта на EasyJet резервацията не може да се управлява. А в Trip.com имам 3-те класически опции за съгласие с новия ден/час; отказ и връщане на парите; или букване на нов полет. Трябва да се потвърди решението до 24 ч. преди новия час на полета. Доколко са гъвкави Trip.com при избор на нов полет? Визирам възможността да се избират други дати, летища, държави.

Самоцитирам се, за да направя ъпдейт:

Trip.com позволяват при променени полети на Easy да се смени само датата +/- 1 месец. Няма възможност за смяна на държави и летища.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:

И аз имам променен полет с Transavia, изчаквам като @Zaro евентуални промени,защото е през чак през май .  При мен е промяна на часа,не датата. 

А ако полетът на новата дата е по-скъп,трябва ли да се доплаща?

Публикувано:
В момента, blueriver каза:

И аз имам променен полет с Transavia, изчаквам като @Zaro евентуални промени,защото е през чак през май .  При мен е промяна на часа,не датата. 

Моят е още по-късен. Доплащаш, ако ти промениш датата, ако приемеш промяната, няма доплащане.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 54 минути , blueriver каза:

И при мен има промяна. Обмислям да си анулирам билета, защото следващите полети, които следя, не ми харесват като цена и не мърдат.

Публикувано:
преди 30 минути , Дани Магелани каза:

И при мен има промяна. Обмислям да си анулирам билета, защото следващите полети, които следя, не ми харесват като цена и не мърдат.

На мен не ми харесва този прекалено късен час на пристигане. И аз обмислям  канселиране. Има време,ще изчакам .

Публикувано:

Взех един полет на Раян през Trip.com и реших да погледна T&C за отстъпките, които дават.

App only price отстъпката от 10£/12€ в UK версията важи за 3 резервации на акаунт, а не на година както си мислех преди. За утеха, поне отстъпката важи и за полети от/до Югославия 🤷‍♂️😳

https://www.trip.com/trip-page/app-only-price.html?locale=en_GB&acity=SOF&dcity=PMI&currency=GBP

• Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.