Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
  На 31.01.2025 г. в 8:58, Argentique каза:

В трип-а поне няма такса Prime, отказът от която си е достатъчно главоболие, доколкото чета. 
Ако търсиш билетите в skyscanner, пробвай шведската им версия и €, мисля, че дава по-ниска цена от другите. Но за твоя случай не гарантирам.
Много невероятна ми се вижда тази разлика и на мен спрямо официалния сайт.

Ако говориш за тези билети, имаш огромен престой в Истанбул.
На мен Търкиш ми дава сходни цени

Screenshot(1).png.34050c035a7dd5e46284375a8e94dac8.png

Разшири  

Проблема с Трипа е, че ми дава друг полет (комбинация от Търкиш + ANA). Да знам за огромният престой и съм се примирил с идеята, че ще остана една вечер в Истанбул. Идеята е че не ми се дават повече от 2400 лв./човек за билет, дори и тази цена е на лимита ми, а през Турските авиолинии цената отива 3100+. Благодаря за съвета да пробвам шведската версия на SkyScanner. Предполагам само сменям региона горе в дясно и не е нужно да отварям някое друго разсишрение промерно xxx.se? 

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 31.01.2025 г. в 9:08, nrjize каза:

Проблема с Трипа е, че ми дава друг полет (комбинация от Търкиш + ANA). Да знам за огромният престой и съм се примирил с идеята, че ще остана една вечер в Истанбул. Идеята е че не ми се дават повече от 2400 лв./човек за билет, дори и тази цена е на лимита ми, а през Турските авиолинии цената отива 3100+. Благодаря за съвета да пробвам шведската версия на SkyScanner. Предполагам само сменям региона горе в дясно и не е нужно да отварям някое друго разсишрение промерно xxx.se? 

Разшири  

Да.

Всъщност това е билетът ти:

Screenshot(2).png.b430ba82356351c10727dc80d455172a.png

Наистина не се предлага от Търкиш. При многобройните опции, които има за тези пари (немалко), бих си взела друга конфигурация като часове директно от авиокомпанията.

Публикувано:
  На 31.01.2025 г. в 9:11, Argentique каза:

Да.

Всъщност това е билетът ти:

Screenshot(2).png.b430ba82356351c10727dc80d455172a.png

Наистина не се предлага от Търкиш. При многобройните опции, които има за тези пари (немалко), бих си взела друга конфигурация като часове директно от авиокомпанията.

Разшири  

Страхотна сте, благодаря за съвета. Наистина цените през шведскат версия, са по ниски. Но .. харесах си друга комбинация от полети и сега ми излизат съвсем различни посредници. Примерно : Flightnetwork .. 🙂

Публикувано:

Тази комбинация не се предлага нито от Turkish , нито от ANA.

Полетът в 08.15 на връщане се изпълнява от ANA , турците  летят по-късно.

Агентите могат да продават комбинации ,които не са възможни за онлайн купуване през авиокомпаниите. Малко сравняваме ябълки с круши , защото това в Opodo и Turkish са различни полети.

Публикувано:
  На 31.01.2025 г. в 9:23, stanimir каза:

Тази комбинация не се предлага нито от Turkish , нито от ANA.

Полетът в 08.15 на връщане се изпълнява от ANA , турците  летят по-късно.

Агентите могат да продават комбинации ,които не са възможни за онлайн купуване през авиокомпаниите , така че малко сравняваме ябълки с круши.

Разшири  

Така е прав сте .. затова пак опирам до тези агенти .. Явно през тях ще е билета и дано нямам проблем. Но една от комбинацията (каято съм дал с линкове) е само с Туршик и там идва това разминаване от 800 лв./човек. Тази комбинация с АNA ми харесва най-много и мисля да си я взема през Trip. Но, когато шведската версия на SkyScanner ме пренасочи посредниците са тези на снимката. В мoбилното приложени на трип (UK) цената е със 150 лв. по-скъпа. Заслужава ли си за рискувам с мен неизвестните Flightnetwork или ResecentrumGruppen?

1.png

Публикувано:
  На 31.01.2025 г. в 9:43, nrjize каза:

Така е прав сте .. затова пак опирам до тези агенти .. Явно през тях ще е билета и дано нямам проблем. Но една от комбинацията (каято съм дал с линкове) е само с Туршик и там идва това разминаване от 800 лв./човек. Тази комбинация с АNA ми харесва най-много и мисля да си я взема през Trip. Но, когато шведската версия на SkyScanner ме пренасочи посредниците са тези на снимката. В мoбилното приложени на трип (UK) цената е със 150 лв. по-скъпа. Заслужава ли си за рискувам с мен неизвестните Flightnetwork или ResecentrumGruppen?

1.png

Разшири  

Вероятно повечето ще те посъветват да си намериш маршрут само с Търкиш и да купуваш от тях при малка разлика в цената с посредниците.
Аз не съм летяла скоро с тях, но оставам с впечатление, че имат склонност да сменят часове на полети с малко и трябва потвърждение от пътника за приемане на новия час.

Иначе с Flightnetwork съм купувала билети Рига-Талин миналото лято, летях си, никакви проблеми. Но нямаше и променени часове, т.е. нямаше за какво да се разправям с тях.

Публикувано:

аз лично при такава разлика в цената винаги бих взел по-евтиния полет...

и съм се вкарвал в големи приключения с това мислене, примерно (и това е блед пример) взимам полет, излитащ в два сутринта без въобще да се замислям, както сме с две деца...

Публикувано:

Wizz май само trip.com app-a го хваща, с 12те евро отстъпка.

А някой намирал ли е скоро начин да намали полети на Bulgaria Air? Аз от вчера прерових всички jetcost версии, всички skyscanner-и и нищо, някои дават не лоши отстъпки, но винаги само с Дайнърс. Ticket.se също намаля малко, но само за плащания през скандинавските банки.

Публикувано:
  На 1.02.2025 г. в 10:21, stassi_blue каза:

Здравейте, някой да е купувал наскоро по - евтино билети на WIZZ, през някой от сайтовете? 

Разшири  

GoogleFlights - държава Германия, валута Евро- през Opodo с 5-10Евро отстъпка и нагоре за повече хора за УизЕър, има и по-малки отстъпки и през Booking

Проблемът на билетите е, че не може да се променят.

Публикувано:
  На 1.02.2025 г. в 21:08, Blago каза:

Wizz май само trip.com app-a го хваща, с 12те евро отстъпка.

Разшири  

През коя версия на трип-а? Обичайните френската и английската при мен нищо не дават.

Публикувано:

Trip кога дава отстъпки на Раян? В смисъл, направих си акаунт все не ми даваше, чак след месец пак ми се наложи и ми даде- използвах ги. Жена ми си направи вчера акаунт за първи път и пак никакви отстъпки. Трябва ли да мине някакво време от създаването, за да дава отстъпки за Раян?

Публикувано:
  На 9.02.2025 г. в 8:25, Oshko каза:

Trip кога дава отстъпки на Раян? В смисъл, направих си акаунт все не ми даваше, чак след месец пак ми се наложи и ми даде- използвах ги. Жена ми си направи вчера акаунт за първи път и пак никакви отстъпки. Трябва ли да мине някакво време от създаването, за да дава отстъпки за Раян?

Разшири  

Полетите на Ryan в trip app-a периодично се появяват и изчезват. На късмет е. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Полетите си се показват, но преди месец може би спряха авантата, ако говорим за отстъпката от 10-12Е на човек на резервация... 😞

Публикувано:
  На 9.02.2025 г. в 9:27, jorocontrola каза:

Полетите си се показват, но преди месец може би спряха авантата, ако говорим за отстъпката от 10-12Е на човек на резервация... 😞

Разшири  

Не е спряла, на мен вчера ми се появи и взех. Явно е на късмет.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

@jorocontrola, Аз декември месец трябваше да купувам - няколко дни излизаха полети на Ryan, после за кратко изчезнаха. Като се появиха пак, веднага купих. 

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 9.02.2025 г. в 10:43, Яничка каза:

@jorocontrola, Аз декември месец трябваше да купувам - няколко дни излизаха полети на Ryan, после за кратко изчезнаха. Като се появиха пак, веднага купих. 

Разшири  

Мен ми излизат, но не ми дава отстъпка вече. Инсталирах тъкмо да пробвам на нов телефон, където никога не е имало приложението. Няма аванта...

Мисля, че и други бяха писали преди време, че не могат да свалят цените вече 😞

Публикувано:
  На 9.02.2025 г. в 11:22, jorocontrola каза:

Мен ми излизат, но не ми дава отстъпка вече. Инсталирах тъкмо да пробвам на нов телефон, където никога не е имало приложението. Няма аванта...

Разшири  

Може да са изчерпали бюджета си - в смисъл да няма отстъпки за нови потребители - от правилата им:

Please note that the App-only Price promotion has a total budget limit. Once this limit is reached, the discounts will no longer be available.
Иначе на мен от профил, който има още 2 пъти право на отстъпка, ми показва такава.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

На мен си ми излизат, но не съм гледал конкретно за полети на Раян. Но ми бяха изпратили съобщение, че промоцията ще приключи в края на Февруари.

• Харесвам 2
Публикувано:

При мен в app-a излиза банер на началната страница за 10£  отстъпка  на до 3 полета с валидност до 28 Февруари. С един акаунт съм ако има значение.Примерно :

IMG_20250209_204400.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 9.02.2025 г. в 11:42, ДиянаВ каза:

Please note that the App-only Price promotion has a total budget limit. Once this limit is reached, the discounts will no longer be available.

Разшири  

Като с направленията в България. Явно са преписвали от Здравната каса.

• Смея се 4
Публикувано:
  На 9.02.2025 г. в 11:22, jorocontrola каза:

Разшири  

Не е до телефона, до акаунта е. На мен също не ми дава вече отстъпки, но днес влязох през моя телефон в акаунт на приятелка на която още дава намаления, (купувано един път през нейния профила), нямаше проблем даде си отстъпките ТРИП-а, макар и някой от цените да бяха 1-2 нагоре от сайта на Раян, но след две направени покупки (по 8 билета в 1 покупка бяха) ме отряза и спря да дава отстъпки, т.е. точно след третата покупка. Акаунта е правен преди доста време. За сравнение акаунт направен преди 3 седмици (първи на човека) не деде никакви отстъпки. И още нещо ми направи впечатление допълнителния багаж при покупка през посредника е нацени като при покупка през ориг. сайт на превозвача (след резервацията в ориг. сайт са по-високи), резервацията се потвърждава още след плащане при Раян и няма проблем после с нея (поне засега - от днес са ми резервации). 

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Интересен нов метод за сваляне на Ryanair, който току-що открих случайно. Нямам идея дали работи за други маршрути, тествайте.

Търсех STN-SOF на 18.03 с цена €39.82 (£32.99).

Screenshot_20250219_131229.jpg.840aec1cd7c69677f43c3484ea4b27c7.jpg

Никъде не намерих и стотинка отстъпка и накрая за спорта погледнах Agoda апп-а, щатска версия. Изненадващо за мен се появи това:

Screenshot_20250219_131921_Agoda.jpg.f035fa072b3bb63e6ee1c6a8d2f173e6.jpg

Agoda ме препрати към любимата Expedia US, която на свой ред ми продаде билета за €31.60 ($32.99).

Screenshot_20250219_131208_Agoda.jpg.7c1f8d27e5e3ad70150249632e8c9055.jpg

След допълнително потвърждение на Ryanair сайта (явно и Expedia са станали доверен партньор) билетът дойде след 10 секунди.

Най-странното е, че в официалното имейл потвърждение от Ryanair си пише именно $32.99 USD, а не реалната цена £32.99 GBP. Виждам подобно нещо за път, което ме навежда на мисълта, че или е станала грешка с валутата (цифрата иначе е еднаква) или Expedia имат някаква специална сделка с Ryan.

Но каквото и да е - €8.20 беше приятен дискаунт за Ryan, особено в тая суша.

• Харесвам 29
  • Благодаря 1
  • Браво 2
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• GlobeRider
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.