Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Малко тактико-технически офтопик, касаещ темата:

В първото мнение вече ще има линк към мнението, където е съобщено за нова оферта.

Леко опростяваме шаблона, за да стимулираме ползването му или поне извеждането в мнението на няколко ключови данни за офертата - отстъпка, но и спрямо коя авиокомпания, цена, полет, сайтът, картата, актуални особености.

Съобщавайте на лични и за грешки в тълкуването в първия пост, ако откриете, за да ги поправяме своевременно.

Последни примери:

23.09 / 22€ / -- / Бирмингам - Лансароте - Лондон / -- / jetcost.fr/ rumbo.es / -- / -- / Diners / 2 плащания с една и съща карта
-
24.09 / 22€ / -- / София-Мадрид-София или Барселона / -- / jetcost.fr / rumbo.es / -- / Ryanair / Maestro / За 3 дни 4 плащания  с две Маестро
-
30.09 / 12€ / 8.25€ / София-Милано-София / -- / jetcost.fr / Rumbo.pt / -- / Ryanair / Diners / -
-

За останалото - многозначителното многоточие или (--). :) Бих казал, че дори и в такъв не съвсем пълен вид информацията ще бъде безкрайно полезна за онези, които искат и могат или поне се опитват да я ползват.

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Не е цена за 1 Евро, ама аз съм много доволен Става дума за 4 билета (2 възрастни,1 дете и 1 бебе) преди няколко дни цената беше 94 Евро, ама тогава нямах яснота в плановете

5.10 / €120 / €60/ София - Баден-Баден - София / 30.11 -7.12 / jetcost.fr / bravofly / - / Ryanair/ Diners/ картата е чисто нова

Благодаря ви :)

Редактирано от nikolaysto
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

И аз искам да се похваля, моят Diners след тримесечна карантина отново работи. Вярно, билетите до Атина са се повишили - от 1,44 през лятото, сега са 2,46 евро, но ще трябва да го преживея някак :)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Вярно, билетите до Атина са се повишили - от 1,44 през лятото, сега са 2,46 евро, но ще трябва да го преживея някак :)

Доста узо ще е нужно, за да се преглътне...  :lol:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

И аз искам да се похваля, моят Diners след тримесечна карантина отново работи. Вярно, билетите до Атина са се повишили - от 1,44 през лятото, сега са 2,46 евро, но ще трябва да го преживея някак :)

Аз още не мога да приема това брутално 68% увеличение, а до миналата седмица обяснявах на хората за евтините билети

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Въпрос към Alexander или някой който знае испански и е наясно със сайтовете за колективно пазаруване в Испания - какво е това знаете ли ? 

-> https://www.groupon.es/deals/ga-rumbo-es

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Продават ваучери за отстъпка за самолетни билети от rumbo.es. 

-ваучер за отстъпка 30Е струва 9,9Е (минималната стойност на покупката трябва да е 70Е)

-ваучер за отстъпка 45Е струва 19,9Е (минималната стойност на покупката трябва да е 100Е)

-ваучер за отстъпка 60Е струва 29,9Е (минималната стойност на покупката трябва да е 200Е)

Валидност до 31.12.2016.

Резервации: един ваучер на човек и на резервация; лимит от 5 ваучера на човек; ваучерите важат за всички двупосочни билети, както и еднопосочни, но само когато резервацията е за 2 или повече човека

Това е в общи линии...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Доколкото разбирам може да се закупят купони с намаление, които да се използват в Румбо до края на годината. Така например купон за 30 евро струва 9.90 евро. Може да се използва за полет отиване и връщане на стойност минимум 70 евро. Може да се използва и само за полет в една посока, но да е за двама и повече пътници т.е за два билета в една посока. Има ограничение за до 5 купона на човек. Обясняват и как да го ползваш на сайта на Румбо - имало кутийка с код за намаление и там се вписва номера на купона.

В общи линии това е.

П.П. Докато съм писала Carrie го е превела.

Редактирано от mililia
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

С кредитни (предполагам diners) не, защото няма смисъл.

В момента през румбо.ес има намаление само за маестро, може да се комбинира с нея, аз имах кода за 20 вро и успешно мина в комбинация с намалението от маестро.

Моя подарен код за 20 евро, нямаше лимит за минимална цена и това беше много добре, но при тези има.

Купона важи единствено за rumbo.es.

Като гледам, има смисъл само, ако някой ще пътува от или до Испания.

Ако не се плаща с маестро, се обезмисля за мен, защото цените скачат много, не само с 22евро(намалението на маестро).

Ако Испания няма да е начална или крайна точка, то намалението с Маестро е много малко, 3-6 евро, но пък си струва да се оползотворят тези 20 или повече евро от купона

Връзка към коментар

Повечето сайтове от веригата дават да въвеждате купон само ако сте влезли директно, без jetcost и подобни.

Връзка към коментар

Не е лошо все пак, ако например си използвал наскоро картата си и нямаш 3те месеца, въпреки че и аз и доста хора писаха, че с една карта са купили няколко билета напоследък.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Всъщност аз наскоро осъзнах, че тези схеми през jetcost са си всъщност са си вече apply-нати промо кодове. В някой сайтове даже това може да се види, в travelgenio например.

Връзка към коментар

Не е лошо все пак, ако например си използвал наскоро картата си и нямаш 3те месеца, въпреки че и аз и доста хора писаха, че с една карта са купили няколко билета напоследък.

Или пък авиокомпании, за които не дават отстъпки. Доста такива има

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Или пък авиокомпании, за които не дават отстъпки. Доста такива има

При всички от Стар Алаянс от поне година не съм виждал реално намаление. Мисля, че шефа на Луфтханза беше обявил, че ще се пробват да въведат практиката най-ниската цена да е на техния си сайт. Може и да е просто мой собствен карък, но въпреки същата цена, пак се пробвам с дайнърс например и не ще и не ще! Може да е лично към моите карти (3 броя). 

Edit: правопис

Редактирано от Пламен
Връзка към коментар

При всички от Стар Алаянс от поне година не съм виждал реално намаление. Мисля, че шефа на Луфтханза беше обявил, че ще се пробват да въведат практиката най-ниската цена да е на техния си сайт. Може и да е просто мой собствен карък, но въпреки същата цена, пак се пробвам с дайнърс например и не ще и не ще! Може да е лично към моите карти (3 броя). 

Edit: правопис

Луфтханза наистина добавят такса за продажби различни от техния сайт. И да опитваш, едва ли ще се промени :)

Връзка към коментар

Някой успя ли да купи ваучери за Rumbo.es от сайта Groupon.es. Удобно е за полети Варна - София  и обратно, но не ми приема нито една от картите - Visa debit, Viza credit, Diners.

Аз се регистрирах с адрес в България. Да не би да трябва регистрация с адрес в Испания?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Tani
    • jorrro
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.