Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци!!! Иска да попитам мога ли да платя в rumbo.es, с Маестро, която не е на мое име, нито е на някои от пътниците. Живея в Гърция и тук никой не иска да ми издаде Маестро карта, докъто си бях в БГ, ми отказаха от ОББ и от ДСК, вече не се издавали такива?!?!?!?! Извинявам се, ако на някой ми се стори глупаво питането ми , но съм лаик в тази сфера...
Благодаря предварително?

Връзка към коментар

Да, и с PayPal не стана.

Във формата за регистриране няма избор на държава, ако си писал български адрес и пощенски код, явно го смята за невалиден.

Може да се пробва да се влезе с фесйбук и след това плащане с пейпал, ако ли не, да се пише поне реален адрес в Испания.

Здравейте, магеланци!!! Иска да попитам мога ли да платя в rumbo.es, с Маестро, която не е на мое име, нито е на някои от пътниците. Живея в Гърция и тук никой не иска да ми издаде Маестро карта, докъто си бях в БГ, ми отказаха от ОББ и от ДСК, вече не се издавали такива?!?!?!?! Извинявам се, ако на някой ми се стори глупаво питането ми , но съм лаик в тази сфера...

Благодаря предварително?

Може

Връзка към коментар

Във формата за регистриране няма избор на държава, ако си писал български адрес и пощенски код, явно го смята за невалиден.

Може да се пробва да се влезе с фесйбук и след това плащане с пейпал, ако ли не, да се пише поне реален адрес в Испания.

Благодаря много.

Смених адреса с реален в Мадрид и пак не се получи. Довечера от нас ще пробвам да вляза през Фейсбук, че на работа нямаме достъп до такива сайтове :). Не разбирам защо не става през PayPal при условие, че го има като опция за плащане.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Кофти, иначе каква ти беше идеята за Варна ? Нямаш ли wizz club discount?

Живея във Варна и често пътувам до София. Понякога през румбо купувам билети София - Варна за 18 евро, но сега цените са 35-45 евро. Ако мога да си купя от тези ваучери цената става още по-ниска. Бих могла да използвам поне 10 ...

Имам wizz club discount, но още няма полети Варна - София, чак от март ще са.

Редактирано от Boo
Връзка към коментар

Има и купон в groupon.es - VIVEGRPN, който сваля 10 евро от продуктите над 25 евро. Тоест ваучер за отстъпка от 60 евро може да се купи за 20 евро. 40 евро отстъпка си е оферта за билети над 200 евро. 

Връзка към коментар

Странно,

на мен не ми трябват тези кодове след като имат лимит от  минимум 70 евро и няма как да проверя дали работят от извън Испания, по-точно от България.

Връзка към коментар

Аз няма да пътувам сама и така или иначе сумата е над 70 евро, но не мога да ги купя от България явно.

До Внеция от София купих 6 билета за обща сума 2.40 евро, а от Врана до София за 85 евро, ужас!

Редактирано от Boo
Връзка към коментар

Аз няма да пътувам сама и така или иначе сумата е над 70 евро, но не мога да ги купя от България явно.

До Внеция от София купих 6 билета за обща сума 2.40 евро, а от Врана до София за 85 евро, ужас!

И на мен не ми даде с българско IP. Просто като поръчвах ваучерът, не ме препращаше към пейпал. След като минах през VPN, излизащ през Швейцария, всичко беше наред.

Връзка към коментар

Писах си сега с чата на групон.ес, казах им, че се намирам в чужбина и, че имам проблеми с плащането, ето отговорите:

1. Дали има забрана по ИП, казаха, че няма такава.

2. Дали може да се плаща с чужди(не испански карти), казаха, че  НЕ приемат външни карти.

3. С PayPal според тях, би трябвало да стане.

4. Дадоха съвети за чистене на бисквитки, история и използване на chrome или mozilla, не споменаха за ИЕ.

Редактирано от Alexander
Връзка към коментар

Писах си сега с чата на румбо.ес, казах им, че се намирам в чужбина и, че имам проблеми с плащането, ето отговорите:

1. Дали има забрана по ИП, казаха, че няма такава.

Антифроуд системите в днешните сайтове ползват доста сложни алгоритми. Ако има забрана, няма да е от сайтът на rumbo.es, ами от groupon.es. Трябва на тях да пишеш. Но мога да потвърдя, че с мтелско ИП не стана, а с швейцарско си платих и получих купон.

Връзка към коментар

офф, обърках се..

чатих с групон-а, ще единта и горе

Дават и 6 евро кредит, при покана на приятел и първа негова покупка, не знам дали видяхте.

Пробвах се да купя с PayPal от Бг,

вкара ми го в купените и ми пише, че се обработва, все още не ми е искало да платя, но реално не дава грешка.

Връзка към коментар

Заради спорта и аз се сдобих с 2 купона, купени през ПейПал, с английско ИП.

Да попитам Петко: купонът би трябвало да са числата след Código de cupón:  нали така?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Заради спорта и аз се сдобих с 2 купона, купени през ПейПал, с английско ИП.

Да попитам Петко: купонът би трябвало да са числата след Código de cupón:  нали така?

Да, това трябва да са. 

От България с ИП от Англия или Швейцария ли ги купувате ваучерите? С Пейпал или с карта минава плащането?

С пейпал беше моето плащане. В случая ИП-то беше от Швейцария, но предполагам, че от всички страни в еврозоната ще стане.

Връзка към коментар

Вероятно си знаете, но внимавайте като плащате през прокси. Поне си сменете паролата на Пейпала след това, през чиста връзка

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Вероятно си знаете, но внимавайте като плащате през прокси. Поне си сменете паролата на Пейпала след това, през чиста връзка

Винаги съм се чудел, дали е сигурно, ако се използва някоя програма от сорта на TeamViewer, за връзка между два компютъра и плащане.

Четох в сайта им, но не пише нищо по въпроса май.

Връзка към коментар

Сега се сетих, веднъж плащах Скайп с Пейпал през публично прокси (за да взема някакъв бонус трябваше да съм уж в УК) и ми блокираха Пейпал сметката за измама. Плащането мина, но Пейпал сметката си ми е блокирана завинаги.

Връзка към коментар

jetcost.fr -> bravofly ->Diners -> 4 билета София-Атина през декември за €2.40.

Не помня да съм си купувал самолетен билет за €0.30 за посока, шокираща цена наистина :)

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Tani
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.