Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Картата е Маестро и има пари в нея, така че не е това проблема. Да не би да не може да купиш билет с отрицателна цена? Имам спомен, че преди е правено от други във форума.

Връзка към коментар

Опитвам се да купя 2 билета на Раян за -0.74E всеки, но постоянно ми дава някаква грешка. Някой може ли да помогне.

attachicon.gifCapture.PNG

И аз имах подобни проблеми при билет с отрицателна цена и просто добавих застраховката,която предлага сайта.Така три билета ми излязоха около 2Е и нещо,та не ми беше съвсем без пари полета... :) ,ама плащането мина.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз имах подобни проблеми при билет с отрицателна цена и просто добавих застраховката,която предлага сайта.Така три билета ми излязоха около 2Е и нещо,та не ми беше съвсем без пари полета... :) ,ама плащането мина.

Сега въпроса е от къде да добавя застраховка. Има коли под наем, нещо за Check-in, но за застраховка не виждам. :(

Връзка към коментар

Бях купил билет на Wizz еър през френската версия на bravofly, с която спестих няколко евро. За мое разочарование, Wizz за втори път ме прецакват тази година, сменяйки часa на полета, което го прави неизползваем за мен. 

Поисках refund, който от bravofly пратиха към Wizz, тъй като билетът е закупен през агент и не мога да бъда обслужен директно от авиокомпанията. Отговорът дойде днес, преведен през translate:

Following your request for cancellation, the airline confirmed that you were entitled to a refund of 04.99 EUR, management fees of € 20 * deducted. 

Назад съм с 20 евро management fees.

Връзка към коментар

Following your request for cancellation, the airline confirmed that you were entitled to a refund of 04.99 EUR, management fees of € 20 * deducted. 

Назад съм с 20 евро management fees.

A тези 20€ от rumbo ли се удържат или от Wizz? Чия е тази такса?

Връзка към коментар

Бях купил билет на Wizz еър през френската версия на bravofly, с която спестих няколко евро. За мое разочарование, Wizz за втори път ме прецакват тази година, сменяйки часa на полета, което го прави неизползваем за мен. 

По принцип закупуването на билети аз Wizz през "онези сайтове" е с доста ниска ефективност (а често и безсмислено), особено при наличие на членство дискаунтклуб, и особено ако се рискува блокиране на възможността за ползване на картата за 3 месеца.

Връзка към коментар

A тези 20€ от rumbo ли се удържат или от Wizz? Чия е тази такса?

Според bravofly тази такса е на Wizz и рефънда се определя от тях. Bravofly само посредничат в нашата комуникация.

Имаш право на REFUND BY VOUCHER, където няма да ти вземат 20 евро, а ще имаш ваучер за 25.

Това май не е точно така. Бях взел два билета - един през Wizz и един през bravofly. Преди малко проверих ваучерa, който съм получил от Wizz  за първия билет - получил съм 120% от цената на билета, но при извадена 8 eвро административна такса. Тя не се връща. 

По принцип закупуването на билети аз Wizz през "онези сайтове" е с доста ниска ефективност (а често и безсмислено), особено при наличие на членство дискаунтклуб, и особено ако се рискува блокиране на възможността за ползване на картата за 3 месеца.

Съгласен съм, но пък никога не съм предполагал, че Wizz са такива иззедници при положение, че промяната е наложена от тях. 

UPDATE:След няколко разменени емайла, може да се окаже, че ще си върнат цялата сума:

The refund amount is 24.99 EUR (please note that vouchers are always issued in euros and qu'is will be automatically converted into the currency selected in use). No administrative fees charged at time of booking will be refunded. 

Редактирано от petko
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Става въпрос за refund by voucher от bravofly:

http://www.bravofly.com/content/en/informationairlines.html

Питай ги изрично, най-добре.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Да публикувам тук една малка отстъпка, която намерих днес. Не е много, но за вътрешните полети на Бг еър си е добре:

6.11 / 36€ / 10€ / Варна-София (еднопосочен) / 30.12.2016 / kayak.it/ edreams.it - резултати / Bulgaria Air/  / Visa Credit/ 

Редактирано от water
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Някой помни  с кои сайтове да не се мъчим да опитваме, защото плащането не минава?

Мисля, че Георги Матеев беше писал за travelgenio, но имаше и други мисля...

П.С. Излизат ми някаква Travel2be, Travelstart, Seat24, TripAir, kiss нещо-си...

P.S.2 Изрових го поста, като цяло да не си губим времето със: Travelgenio, travel2be и Go Voyages

Редактирано от Oshko
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Нещо слаба работа, няма маестро, аз нямам дайнерс...

Букнах 2 билета през tripsta.it, всичко мина. Преди това 2 през opodo, получих резервацията, дори си избрах места, но след това дойде 2ри мейл, че плащането не е минало и ми искат парите по банков път по security reasons, на някой случвало ли му се е? И мога ли сега да си го букна от друг сайт спокойно или има шанс и да ми дръпнат парите и да си дублирам резервациите?

Връзка към коментар

Нещо слаба работа, няма маестро, аз нямам дайнерс...

Букнах 2 билета през tripsta.it, всичко мина. Преди това 2 през opodo, получих резервацията, дори си избрах места, но след това дойде 2ри мейл, че плащането не е минало и ми искат парите по банков път по security reasons, на някой случвало ли му се е? И мога ли сега да си го букна от друг сайт спокойно или има шанс и да ми дръпнат парите и да си дублирам резервациите?

А аз си изкарах Дайнърс, но промоции няма  :(  :)

Връзка към коментар

Aз гледах сега

А аз си изкарах Дайнърс, но промоции няма  :(  :)

liligo.fr -> bravofly дава прилична отстъпка с Diners за моите дестинации - 15 евро.

Kакво бихте избрали:

1. rumbo.es - 287 евро за 2 билета (с Maestro)

2. Трип.бг (мисля от skyscanner) - 291 евро за 2 билета

3. еxpedia директно 308 евро

Не искам втори път да се занимавам с неминало плащане и т.н. да ги чакам, както Opodo (276 евро с Visa)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Само да споделя, че направих 2 резервации в рамките на 12 часа през rumbo.es с маестро за по 4 човека всяка с реална отстъпка от 22 евро на двупосочен билет в сравнение със сайта на Райън еър.

Много се притеснявах дали ще мине второто плащане, но нямаше никакъв проблем

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.