inatonina Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 Представяяне с няколко думи е доста сложно,но все пак ще опитам. Наследствена пътешественичка съм. От малка с родителите ми обикаляхме и това ми се превърна в страст, хоби, а от 18 години и.......в професия. Бивш професионален състезал съм, завърших НСА и дори не си представях късмета да превърна хобито си в начин на живот. Един конфликт на работното място и една обява,че се търси гид обърнаха живота ми. Започнах с Италия, която познавах, защото я бях обиколила с влак /мъжа ми беше железничар и ползваше безплатни билети/. Пэсле дойде авантюрата Испания, Португалия.....Изобщо слабостта ми е Средиземноморието. От 10 години работя като екскурзовод в Испания сезонно, а през зимата отдъхвам пътувайки и откривайки по-близки дестинации. Надявам се да мога да бъда полезна с информация, както и да получа такава, когато ме завее вятъра в непозната посока 21 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 Добре дошла. Баш си си на мястото тук! 3 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 Добре дошла ! 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Добре дошла, ще гледам да те използвам за съвети при нужда. Испания ми е от любимите места, а на Португалия отдавна и се каня и смятам още тази пролет да я отметна. 1 Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Здрасти, добре дошла, много хубаво интервю с теб гледах. Нима животът без свински пържоли е хубав? Георги, вземи ме за тъп и упорит, ама най-сетне направи в сайта "магеланци.ком" едно кюше за кадрите в туризЪма, че се посъбрахме поне 2 дузини. Те не цапат, полезни са и често работят алтруистично. Ето, преди година и кусур влизам в Синята лагуна с фотоапарат и г-жа Аросто ме пита за какво ми е. Отговарям й, че снимам клип за "магеланци.ком", да видят братята и сестрите и отвътре как е. Мигар това не е висша форма на алтруизъм? Ама ти си знаеш, де... 4 Връзка към коментар
Tervel Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Добре дошла! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Добре дошла, Ина Прасчо, тоя въпрос мисля го уточнихме 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 април, 2015 Сподели Публикувано: 1 април, 2015 Добре дошла Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега