Двуцветко Публикувано: 3 април, 2015 Публикувано: 3 април, 2015 А поглеждал ли си цените на повечето? Пукет примерно е на 125 евро ретърн с HK Express, Chiang Mai на 140. Не е зле.
xisba Публикувано: 3 април, 2015 Публикувано: 3 април, 2015 За ХК airbnb е добър избор. Както и за Рио 1
Petkan Публикувано: 3 април, 2015 Публикувано: 3 април, 2015 Пък и както съм писал - не мога да мина през това летище, и да не пия поне един горещ шоколад, и да изпуша една цигара в "лаунджовете" за простосмъртни на G21 Аз не съм чак такъв любител на шоколада, но след такава реклама няма как да не опитам, само че съм само с 1,35 мин. престой и първо и ще отдам внимание на някой от "лаунджовете" за простосмъртни ...че после 11 часа на никотинова диета Не, посрещал съм вече 2 пъти китайската нова година и този път за разнообразие искам да видя китайската версия на Свети Валентин Ще съм там в седмицата 12-19 февруари, ти ако се заседяваш малко по-дълго може и да се засечем... За wilks не знам, но нашият обратен полет е на 15-ти фев. 4
wilks Публикувано: 3 април, 2015 Публикувано: 3 април, 2015 (редактирано) Не, посрещал съм вече 2 пъти китайската нова година и този път за разнообразие искам да видя китайската версия на Свети Валентин Ще съм там в седмицата 12-19 февруари, ти ако се заседяваш малко по-дълго може и да се засечем... Значи ще се засечем за ден и половина там. И дано да не останеш неприятно изненадан от китайския Св. Валентин Аз не съм чак такъв любител на шоколада, но след такава реклама няма как да не опитам, само че съм само с 1,35 мин. престой и първо и ще отдам внимание на някой от "лаунджовете" за простосмъртни ...че после 11 часа на никотинова диета Те машините са точно до лаунджовете (има два - на Camel и на West мисля). Отидеш ли до тях, школада ти е задължителен (има от чай до виенски меланж, пълна гама горещи напитки, взимаш си каквото ти харесва. На мен най-много шоколада) За wilks не знам, но нашият обратен полет е на 15-ти фев. Ти кажи кога ти е отиването, с връщането явно се разминаваме. Не исках да рискувам да остана там за китайския Св. Валентин... А и исках в понеделник да съм на работа, да пестя дни, че пак така или иначе ще вляза в преразход до края на годината... Редактирано 3 април, 2015 от wilks 2
Petkan Публикувано: 3 април, 2015 Публикувано: 3 април, 2015 Ти кажи кога ти е отиването, с връщането явно се разминаваме. Не исках да рискувам да остана там за китайския Св. Валентин... И на отиване се разминаваме. Ние тръгваме още на 20-ти ноември. 1
wilks Публикувано: 3 април, 2015 Публикувано: 3 април, 2015 (редактирано) И на отиване се разминаваме. Ние тръгваме още на 20-ти ноември. Май по-добре да не бях питал....или ти да не беше отговарял Нали знаеш сега след този оговор колко хора пожелаха да имат твоя живот, с по 3 месеца из Азия (и останалите девет по други плажове из планетата... ) Редактирано 3 април, 2015 от wilks 3
Petkan Публикувано: 3 април, 2015 Публикувано: 3 април, 2015 Май по-добре да не бях питал....или ти да не беше отговарял Нали знаеш сега след този оговор колко хора пожелаха да имат твоя живот, с по 3 месеца из Азия (и останалите девет по други плажове из планетата... ) Ами да не беше, сега ще трябва да се защитавам Та работя си де, не съм рентиер. Не ми пречи да го правя където и да се намирам... е една идея по-неефективно отколкото тук, но съм стопирал професионалните амбиции за сметка на пътешествията. Пък и да оставим малко работа и за вас по-младите 9
Sun4o Публикувано: 4 април, 2015 Публикувано: 4 април, 2015 Ами да не беше, сега ще трябва да се защитавам Та работя си де, не съм рентиер. Не ми пречи да го правя където и да се намирам... е една идея по-неефективно отколкото тук, но съм стопирал професионалните амбиции за сметка на пътешествията. Пък и да оставим малко работа и за вас по-младите Това все едно с моята ръка е написано. Макар все още да гледам с лека неблагородна завист на подобни периоди. 1
Alenn Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 Свършиха ли промоционалните билети? Не намирам повече цената от 315 EUR.
Двуцветко Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 Намирам билети за по 305ЕUR края на януари, така че може да се махне от заглавието на темата *изтекла* 5
Hesoss Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 има и за ноември 2015 също за 319Е така че още е валидна ..... 2
Костов Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 (редактирано) Има и началото на февруари 06.02 - 13.02 за 305 €. Тъкмо за китайската Нова Година - 08.02 Има и за поне още 5 дати в края на януари на цена под 315 € Редактирано 14 май, 2015 от Костов 6
mililia Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 Има и началото на февруари 06.02 - 13.02 за 305 €. Тъкмо за китайската Нова Година - 08.02 Има и за поне още 5 дати в края на януари на цена под 315 € Я дай датите, да не губя време?
Костов Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 (редактирано) Я дай датите, да не губя време? Заповядай Поразрови около тези дати и съм сигурен че ще намериш още. Редактирано 14 май, 2015 от Костов 2
Двуцветко Публикувано: 18 май, 2015 Публикувано: 18 май, 2015 Май замина 'промоцията'. Някой намира ли нещо или верно темата е за *expired*?
lisska99 Публикувано: 29 май, 2015 Публикувано: 29 май, 2015 Преди около 2 седмици си букнах полет София - Хонг Конг (с Луфтханза) през септември тази година за около 400 евро отиване и връщане, сега погледнах и вече няма толкова евтини полети, така че най-вероятно вече е изтекла. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега