Прескочи до съдържание

magelanci.com на 2 години

Препоръчани мнения

Честит рожден ден и от мен! Направо съм пристрастена към този форум! Благодаря на Георги за чудесната идея и огромния труд /заслужил си си уискито, заже си мисля, че трябва да е от нас/, благодаря и на всички за споделеното тук. Наздраве!

Му пожелавам:

2. Работодателите да блокират достъпа до него в работно време, тъй щото отнема от енергията и вниманието на работници и служители, прави ги мечтателни и разсеяни, не създават принадена стойност и постоянно искат увеличение на заплатата, за да осъществяват пътуванията си.  Ало-у, системния...

Е, хайде сега, не с лошо. За задължителната литература и бебетата съм съгласна, ама това - сакън, не. Дано някой работодател да не чете тук, че току виж му харесала идеята.

Редактирано от lyusi
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Честит празник на форума и на всички магеланци! :)

Тук мислех да пиша дълги благодарствени и хвалебствени слова, за нашия форум, но ще напиша само едно:

Благодаря Ви, че ви има!!!

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Честит рожден ден! Благодаря на Георги и на всички форумци за споделените пътешествия, за ценната информация и за събиранията. Благодарение на форума, все пътувания са ми в главата. :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Честит рожден ден! И все така с магелански ентусиазъм и дързост да обикаляме света и да споделяме тук! Благодаря на Георги за това, че ни е събрал, както и на всички магеланци за усещането, че се чувстваме по някакъв начин заедно, дори и без да се познаваме! Това със сигурност ни прави по-богати и по-добри!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Евала, че си се сетил да го направиш, Жоро!

Нека да става все по-популярно място за  хора с всякакви интереси и предпочитания в пътуванията, за да е още по-полезен за още повече хора. И всеки да му се радва като на неговото си виртуално място.

И който може, нека да отпразнува годишнината подобаващо - освен с хубаво питие, и с покупката на билет за някъде, където иска да отиде :)

Лек път на всички! ;)

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Честит Рожден ден!Прекрасен форум,прекрасни хора, прекрасен Георги  ;) !

Да се срещаме така още много години!

По принцип правя по 2-3 пътувания на година,а откакто съм тук пътувам непрекъснато.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Честит рожден ден на магеланци! Следя форума от самото му създаване, може да се каже и преди това (следях блога).

Благодаря на всички за споделянето и прекрасните виртуални пътешествия. Винаги съм мечтала за пътувания, но откакто чета тук станах много по-смела в планирането и осъществяването им.

Пожалавам на всички повече време за любимия форум. На мен не ми остава много време за писане, но ви следя редовно и се вълнувам при всяка оферта за самолетни билети :lol:  до което и да е кътче на земята и обожавам да чета пътеписите :) .

Днес си дадох сметка, че откакто съществува magelanci.com съм спряла да следа други форуми. Може би това е показателно.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Честит рожден ден и от мен.Адмирации към Георги, който обедини толкова много хора на едно място и е виновникът за създаване на толкова много приятелства и запознанства.Бъди жив и здрав Георги както и всички който сме част от голямото семейство с пожелания за много много пътешествия

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Честит рожден ден и от мен!

Едно огромно благодаря на Георги и на всички магеланци за това, че ви има.

Благодаря ви за огромния ентусиазъм и незаменимата помощ.

Пожелавам на всеки от вас да стигне до всяко мечтано кътче на Земята.

Наздраве! 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Честито и от мен, 

като нов потребител (чета от месец и 1/2, пиша от 2-3 седмици), искам да споделя, че си мислех, че форумите, като формат са почти на изчезване, и изкючително се радвам, че намирам такъв, и то точно на тази тематика, който да се развива и да има нови потребители всеки ден. Голямо браво на Георги и на всички магеланци. Наздраве! 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Честит рожден ден magelanci.com!

Поздравления за основателя и наздраве на всички, които пишат, споделят и ни правят съпричастни към всичко преживяно надлъж и нашир!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Благодаря на Георги за Магеланци.ком;на Вип-а Брани за работата по сайта,на модераторите Пожето,cck,Neuromanser;на Duke,stenk,Фичо-готови винаги да помогнат със съвети;на wilks-за камъчетата от Магелановия проток;на Polina за организацията на сбирките;на Тони за автографа от  Османи Хуанторена :) ;на Tedy и FlyTraveler за невероятните снимки;на macf1an за търсачките на самолетни билети;на Oshko за плажните дестинации и невероятните тениски;на Георги Матеев за гордо развятото магеланско знаме в Северна Корея и не само там,на Childish за терличките  :) ;на но нейм,Hollywood,Zaro,Elena-част от магеланци от самото начало;на Alexandra Ko и bay_Kolio-дълголетни пътешествениц;на mililia,lesy,slujitel,Зани-безценни съвети;на ruwenzogy,Домосед-горд съм,че ви познавам;на Hayasko за организацията на мача в Дортмунд;на Sun4o-който чувствам много близък;на maialearrosto за невероятния начин на изказване;на Mary и Роца за пътеводителите за Франция,Париж и Истанбул;на captain_oveur за потайността;на Stefanrusev за разказите за арабският свят и Мианмар;на Rainy,Kaloyan89,Травеолани,Jindo,Rumiana,Мрън,zon,Djgeorgi-магеланци живеещи далеч от България;на Gentleman Basta и Lindt-страхотни усмихнати млади хора и невероятна компания;на Ilkosem-най-високия магеланец;на Iva_a за Доминикана;на Spqr за италианския пътеводител;на traveler,паТриоТ,luba_rizova,T.E.Lawrence,bulpa-в компанията на които изкарах незабравими часове на пловдивската сбирка;на Botko-живата енциклопедия;на Plovdivian за това,че ще качи знамето на Килиманджаро;на Angelika и Adriana за невероятните усмивки;на edbloom-затова,че е истински фен;на Nikotin и forry-пътешественици на две колела;на Roje-царя на програмите изпипани до най-малкият детайл;на Kyuubi,Karik,bronco-разгледали почти целият свят;на Emil Chakalov за ракията,въпреки,че не пия;на royak за книгата;на woman_in_white,че разби играта "познай от къде е снимката";на Meidj,lyusi,petko,miroslava,Banditka,Kостов,Емминко,Mu_ry,Petkan,АнаСинона,П.Кръстев,Надя,Бисер,VICTORY,Bell@,xisba,Nikolaysto,nomad,kakadu,mitaka,Red_wine,eve,pamelanb,dealni,maik,батко Биси,Прасунсен,Zara,Емилия,Диан,Радо,doni92,Яничка,Nati,clete,Masmiya,alienad,maybe,Християн,Лидия,Asterisk,bat_galin,adreno,Сю_,Биксбит,БраниВ,petia_a_z,Sara,rik4o,Двуцветко,Ushakal,Mitko,Krum4ov,desislavna,eloena,.......и на всички останали участници във форума!!!

Този Рожден ден е за всички вас-Честито!!!!!!

Специално искам да благодаря на Гергана Пенина и Жоро Хантов,че ни станаха истински приятели!!!

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 42
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.