Прескочи до съдържание

magelanci.com на 2 години


Препоръчани мнения

Честит рожден ден на едно от най-страхотните и полезни пътешественически места в интернет, на които съм попадала! Желая на всички виновни за съществуването и поддържането му, както и на всички, замесени пътешественици, които го превръщат в истинска енциклопедия-гид, да се счупят от пътувания до желани или неподозирано страхотни дестинации!  :asciidity:

А що се отнася до увеличаването на потребителите - направо си е неизбежно при такава ценна информация.  :)

Редактирано от Lirea
  • Харесвам 10
Връзка към мнение

Честит рожден ден на прекасния ни форум! Едно огромно благодаря на Георги, че направи този Рай за всички нас! И благодаря на всички форумци (познати и непознати) че доказват, че има хора,които се вълнуват от нематериалните, различните и красивите неща! :) 

 

P.S. Поли, кога ще е следващата Сфийска сбирка да полеем празника? ;)

Редактирано от Adinko
  • Харесвам 9
Връзка към мнение

Да ни е честита и втората година. :)  Пожелавам на себе си и на всички съфорумци да сме смели в мечтите си и да ... пътуваме... насън, в мислите си, в реалността, както дойде. Приключенията са навсякъде около нас, трябва само да ги открием. :kiss:

  • Харесвам 15
Връзка към мнение

Страхотен форум, много съм щастлива,че съществува и съм част от това :) Попътен вятър на всички и още много, много години все напред и нагоре ;)

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Наздраве и от мен!

Поздравления за Родителя и за всички, които са тук, показват, разказват и омагьосват с невероятни дестинации и преживявания!  :)

  • Харесвам 7
Връзка към мнение

Честит втори рожден ден на "отрочето" ти, Георги :)

Честит рожден ден и на всички съфорумци в едно от най-смислените и чисти местенца (според мен) в Българския интернет небосклон!

  • Харесвам 7
Връзка към мнение

Му пожелавам:

 

1. Учителите по география да го дават на подопечните си хайванчета като задължителна литература.

 

2. Работодателите да блокират достъпа до него в работно време, тъй щото отнема от енергията и вниманието на работници и служители, прави ги мечтателни и разсеяни, не създават принадена стойност и постоянно искат увеличение на заплатата, за да осъществяват пътуванията си.  Ало-у, системния...

 

3. Да роди и няколко бебета - технологично не знам как ще стане, ама неведоми са пътищата господни...

 

Разбира се, да ни е жив и здрав Хвъркатия Георгий, завършен туристически дявол и подбудител. Георги Пенин – министър на туризЪма! Георги Пенин - младоженец през 2015 г.! Сватба - Велинград, Батак...

 

Пишете си отчетите! Не скатавайте! Искам да видя света и през вашите очи!

  • Харесвам 11
Връзка към мнение

Не съм видяла вчера темата, ама като в приказката за новородения принц, ще кажа: втори ден пия за  чудесната идея за този страхотен форум и за здравето на този, който е имал тази идея!

Аз честичко се замислям, как човек получава неочаквана помощ от съвсем непознати хора. И този форум е прекрасен пример за това.

Георги, благодаря ти, че интелигентно и дискретно се намесваш когато е нужно. Благодаря ти, че систематизираш и подреждаш морето от ивформация, за да ни е удобно на всички. Благодаря ти, че си създал това прозорче към света и ти пожелавам още много  и благодарни потребители! :drinks: :drinks: :drinks:

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

ЧРД и от нас!

Толкова приятни разкази,толкова много идеи и толкова много взаимопомощ.Това е едно от малкото места в България,макар и виртуално,където никой не се опитва да те прецака,а напротив -опитва се на базата на собствения си опит да ти помогне.

Благодаря ти Жоро!И дано си честитим РД още много години.

  • Харесвам 11
Връзка към мнение
Травеолани

Георги - Поздравления за чудесната идея да създадеш форум за пътувания и благодарности за още по-успешното му ръководене и поддържане на теб и на другите модератори :). Чудесно е, че има такова местенце в интернет пространството, където да общуваме с други запалени пътешественици и да се вдъхновяваме един друг за нови пътешествия :)

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Честит рожден ден и от мен! За краткото време, в което съм част от този форум, научих за много нови и интересни места. Желанието ми да пътувам стана още по-голямо, но и сега изглежда по-реалистично. Благодаря на Георги за този форум и на всички, които коментират, помагат, пътуват и споделят. Весел празник и много нови преживявания!

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Честит празник!Този форум ме спечели с позитивизма и доброто настроение,наред с океана от безценна информация.Благодаря на всички вас!

Браво Георги и все такива щури,гениални идеи да те спохождат! :)

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Честит Рожден Ден! :) Благодаря на създателя за този прекрасен форум и благодаря на всички, които помагат, споделят опит и ни показват прекрасни кътчета от света! :drinks:

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Честит Празник! 

Отдавна воайорствам тук, без да напиша ред  :( . Благодаря за имането на този форум! И на цветните и добри хора, за толкова много практична информация и съвети! Светът показан през през техните очи е още по-пъстър и желан! 

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Честит празник! Учудвам се, че са само две годинките. Всичко е много добре организирано и супер забавно! Пожелавам да има още повече ентусиасти, които да пътуват и да споделят опит!

Редактирано от alienad
  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Честит празник на всички нас!

Страхотно е да има такова място, където можеш да споделяш, научаваш, помагаш на другите или просто да се забавляваш.

Благодарение на магеланци.ком намерих много нови приятели, за което огромно благодаря!

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.