Lindt Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Леле, Красене, аз ти благодаря, че ме биеш по ентусиазъм! До миналата седмица мислех, че е невъзможно И за най-якото бебе-магеланец, с чиято снимка в неделния екип бих поздравила в тази тема, ама забравих да го снимам Наздраве на всички и благодаря за форума 8 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Напълнихте ми душата - преди, сега. Ще бъде и утре... Сполайте! Връзка към коментар
eloena Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Благодаря на Георги за Магеланци.ком;на Вип-а Брани за работата по сайта,на модераторите Пожето,cck,Neuromanser;на Duke,stenk,Фичо-готови винаги да помогнат със съвети;на wilks-за камъчетата от Магелановия проток;на Polina за организацията на сбирките;на Тони за автографа от Османи Хуанторена ;на Tedy и FlyTraveler за невероятните снимки;на macf1an за търсачките на самолетни билети;на Oshko за плажните дестинации и невероятните тениски;на Георги Матеев за гордо развятото магеланско знаме в Северна Корея и не само там,на Childish за терличките ;на но нейм,Hollywood,Zaro,Elena-част от магеланци от самото начало;на Alexandra Ko и bay_Kolio-дълголетни пътешествениц;на mililia,lesy,slujitel,Зани-безценни съвети;на ruwenzogy,Домосед-горд съм,че ви познавам;на Hayasko за организацията на мача в Дортмунд;на Sun4o-който чувствам много близък;на maialearrosto за невероятния начин на изказване;на Mary и Роца за пътеводителите за Франция,Париж и Истанбул;на captain_oveur за потайността;на Stefanrusev за разказите за арабският свят и Мианмар;на Rainy,Kaloyan89,Травеолани,Jindo,Rumiana,Мрън,zon,Djgeorgi-магеланци живеещи далеч от България;на Gentleman Basta и Lindt-страхотни усмихнати млади хора и невероятна компания;на Ilkosem-най-високия магеланец;на Iva_a за Доминикана;на Spqr за италианския пътеводител;на traveler,паТриоТ,luba_rizova,T.E.Lawrence,bulpa-в компанията на които изкарах незабравими часове на пловдивската сбирка;на Botko-живата енциклопедия;на Plovdivian за това,че ще качи знамето на Килиманджаро;на Angelika и Adriana за невероятните усмивки;на edbloom-затова,че е истински фен;на Nikotin и forry-пътешественици на две колела;на Roje-царя на програмите изпипани до най-малкият детайл;на Kyuubi,Karik,bronco-разгледали почти целият свят;на Emil Chakalov за ракията,въпреки,че не пия;на royak за книгата;на woman_in_white,че разби играта "познай от къде е снимката";на Meidj,lyusi,petko,miroslava,Banditka,Kостов,Емминко,Mu_ry,Petkan,АнаСинона,П.Кръстев,Надя,Бисер,VICTORY,Bell@,xisba,Nikolaysto,nomad,kakadu,mitaka,Red_wine,eve,pamelanb,dealni,maik,батко Биси,Прасунсен,Zara,Емилия,Диан,Радо,doni92,Яничка,Nati,clete,Masmiya,alienad,maybe,Християн,Лидия,Asterisk,bat_galin,adreno,Сю_,Биксбит,БраниВ,petia_a_z,Sara,rik4o,Двуцветко,Ushakal,Mitko,Krum4ov,desislavna,eloena,.......и на всички останали участници във форума!!! Този Рожден ден е за всички вас-Честито!!!!!! Специално искам да благодаря на Гергана Пенина и Жоро Хантов,че ни станаха истински приятели!!! Няма какво повече да добавя! И аз ти благодаря! 1 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Наздраве за празника! Събрали сме се на по бира, сладка приказка, а аз го играя папарак Както Георги рече - папарикувам Честита ни годишнина 17 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит рожден ден! Магеланци е институция за пътуващите хора! И аз благодаря на всички, Красен е повече от конкретен. И на теб, Красен, благодаря! Наздраве, Магеланци! 6 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Красене благодаря за топлите думи! След теб е трудно да се пише... Честит рожден ден приятели! На всички магеланци пожелавам да са здрави и още много вълнуващи пътувания, които да споделят в magelanci.com. Това е едно прекрасно място, в което срещнах много невероятни хора... Списъкът е дълъг... Пожелавам си да честваме и 10, и 20, и n... годишнината му. Георги благодаря за форума. 7 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честито и от мене. Всички се разписаха, пък ние днеска го отпразнувахме.... по ценителски. 8 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит празник! Ентусиазъм, щедрост, доброта, съпричастност лъхат от всяка тема на този прекрасен форум. Посетила съм много , но тук е различно! Иска ми се да бях част от вас от по-рано, но съм щастлива, че вече съм тук, сред свои и с радост ще празнувам с вас и следващите рожденни дни Сърдечни поздрави, много усмивки и попътен вятър 6 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честита да ни е втората година! Да бъдем здрави и пропити от енергията да пътуваме, да не спираме да пътуваме! Да сме здрави, за да следваме мечтите си и да не забравяме да бъдеме добри един към друг. Както тук, така и по света! 12 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Duke,stenk,Фичо-готови винаги да помогнат със съвети Мда бе сухарите с шестиците , дето все са далеч от кралицата на бала П.П. Шегувам се и благодаря , че си видях името , а и все пак бях сред отличниците на гимназията ! 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 ... И който може, нека да отпразнува годишнината подобаващо - ... и с покупката на билет за някъде, където иска да отиде ... Дааа, Експерт-Авиокомпании трябва да се слуша. Аз лично още през деня го послушах и отбелязах празника с нови билетчета! 7 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 5 април, 2015 Сподели Публикувано: 5 април, 2015 (редактирано) Честит Рожден Ден! Нека все повече магеланци, все повече идеи, все повече...! Редактирано 5 април, 2015 от Asterisk 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 6 април, 2015 Сподели Публикувано: 6 април, 2015 Малко закъсняла, но честит ни ден! И да има още много... 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 18 април, 2015 Сподели Публикувано: 18 април, 2015 Срам, срам, срам! Проспах и проработих рождения ден. Знаех, че е някъде там, но бях заета да си отработвам отпуска, че ако няма работа, няма и пътувания Та, много съм щастлива че съм една мъъъъъничка част от този голяяяяяяям сайт. Дълго време си търсех място в уеб пространството с хора от моята порода и сега ми е много комфортно тук. И не искам да си ходя За честитки вече е късно, затова само ще благодаря на всички, заради които го има този форум и на всички, от които съм научила ценна информация за местата по света 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега