Прескочи до съдържание

Малмьо-София за -2 (минус две) евро!

Препоръчани мнения

Как ти излизат в сайта на Уиз?И аз ги купих вчера и все още нищо(поне на сайта на Уиз)!!!

Защо не ги купи направо от испанците-двупосочни.Цената на двупосочният билет бе 13 евро(2 евро в едната посока и 11 в другата).Мисля,че под 20 лева трудно ще намериш! ;)

За датата която аз гледах цената общо на двупосочните ставаше 124Е при испанците.При Уиз със членството беше горе-долу същата.Но при тях с дебнене със сигурност по-добра цена ще излезе.Членството ми е по старите правила и е до края на август,така че имам време.Не знам по кое време са закупени вашите билети,аз сутринта не можах изобщо да направя плащане,по обед това бяха цените.

В сайта на Уиз влизам в профила си ,в намери резервация и там си вкарвам 6 цифрения код,който получих на имейла и фамилия на един от пътниците.Излиза всичката необходима информация.

Връзка към коментар

С какви карти плащате? Имам една дебитна Маестро, но няма трицифрен код на гърба и не става. Звънях на майка ми и тя с дебитна Маестро, код отзад, отпред 17 цифри и пак не става - като въведа номера и автоматично сменя на Мастъркард дебитна.

Връзка към коментар

MasterCard debit върви на френската версия (.fr). Аз платих успешно с Маестро пейпас на ПИБ (в испанската версия)

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

С какви карти плащате? Имам една дебитна Маестро, но няма трицифрен код на гърба и не става. Звънях на майка ми и тя с дебитна Маестро, код отзад, отпред 17 цифри и пак не става - като въведа номера и автоматично сменя на Мастъркард дебитна.

Маестро дебитна от ПИБ,но това едва ли има значение.Аз голям зор видях вчера докато платя,пробвай през час-два.На мен сутринта упорито ми изписваше да проверя номерата на картата и отново да ги въведа,но по обед плащането мина без проблем.

Връзка към коментар

Аз платих с Maestro Debit на ОББ .Плащането стана от първия път без никакви проблеми.Взех билета вчера по обед.

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

MasterCard debit върви на френската версия (.fr). Аз платих успешно с Маестро пейпас на ПИБ (в испанската версия)

Точно с такава - Maestro paypass / FIB си купих полети на LAN - вътрешен в Аржентина с около 30-40 евро по-евтино, отколкото на техния сайт. През бг версията на gotogate - http://bg.gotogate.com/ ;)

Същата работа и за един полет на GOL (вътрешен в Бразилия), само че през bravofly.de - отново по-евтин от сайта на GOL с около 30 евро. Това беше септември миналата година, не знам дали и сега е така. Може периодично да сменят PoS-a с тази отстъпка...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

След като получих потвърждение за покупката на билетите,разгледах резервацията и като стигнах до метода на плащане,какво да видя?!?

post-259-0-60450800-1428253672_thumb.jpg

Плащането е извършено с карта но не тази която ползвах или пък друга моя такава!!!Би ли било някакъв проблем при евентуална промяна на полета или пък отмяна на същия а и е-мейла не е мой?!?

Връзка към коментар

Платих с дебитна на Общинска банка.

След като получих потвърждение за покупката на билетите,разгледах резервацията и като стигнах до метода на плащане,какво да видя?!?

attachicon.gifбилети за.jpg

Плащането е извършено с карта но не тази която ползвах или пък друга моя такава!!!Би ли било някакъв проблем при евентуална промяна на полета или пък отмяна на същия а и е-мейла не е мой?!?

И при мен не отговаря :biggrin:

• MasterCard   XXXXXXXXXXXX4619     179,94 lv179,94 lv (потвърден)
  • Имейл:booking@bravofly.com

Ще гледаме дали няма на по-късен етап да доплащаме нещо. :biggrin:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Според мен това означава,че трябва да си преглеждаме полетите по-честичко и да се молим да не ги отменят,не ми се и мисли за комуникация през трето лице. :)

Връзка към коментар

Според мен това означава,че трябва да си преглеждаме полетите по-честичко и да се молим да не ги отменят,не ми се и мисли за комуникация през трето лице. :)

На мене ми се вижда доста съмнителна цялата работа,но ще поживеем и ще видим.Въпреки,че парите са малко,няма да се предаваме без бой!!! ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Какво значи - че някой друг е платил твоите билети ли? Ако това е така, все по някое време ще се усети или пък, ако има промяна на полета, ще получи мейл. А ти няма да знаеш.

Ама, стават такива грешки - на мен преди време някой ми плащаше тока и така и не стана ясно кой беше. :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Какво значи - че някой друг е платил твоите билети ли? Ако това е така, все по някое време ще се усети или пък, ако има промяна на полета, ще получи мейл. А ти няма да знаеш.

Ама, стават такива грешки - на мен преди време някой ми плащаше тока и така и не стана ясно кой беше. :)

Е да де ама аз съм си платил?!? :) Но всички данни за плащането нямат нищо общо с моите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На мене ми се вижда доста съмнителна цялата работа,но ще поживеем и ще видим.Въпреки,че парите са малко,няма да се предаваме без бой!!! ;)

Ами сега ако се замислиш има логика,представи си,че Уиз отменят полета,ако го пише моя и твоя имейл ,веднага можеш да си изискаш цялата сума и да ти ги върнат по картата/барабар с еврата платени от тях/.Мисля,че се презастраховат един вид,да не вземем да забогатеем. :)

Връзка към коментар

Е да де ама аз съм си платил?!? :) Но всички данни за плащането нямат нищо общо с моите.

Ааа, това е другооо. А ти как разбра, че си платил?Имаш ли СМС известяване на картата?

Провери пак, като мине малко време, може да е временен бъг в системата.

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Ааа, това е другооо. А ти как разбра, че си платил?Имаш ли СМС известяване на картата?

Провери пак, като мине малко време, може да е временен бъг в системата.

Нямам sms-известяване,но си проверих картата и там видях,че сумата ми е взета.

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

Хайде стига филми... все едно сте платили по 500 евро за билет :)

Моля,моля...цели 8 лв.! :)  :)  :) А като се замисля,последно на летището в Букурещ пих кафе за 7 и хич не ми хареса.Така,че хич не се и впрягам.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Хайде стига филми... все едно сте платили по 500 евро за билет :)

Ако бяхме платили по толкова,до днес темата нямаше да е три страници а тридесет. ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Нямат, защото ти си платил на агенцията, а тя е платила на Уиз ... Ако има промяна в полета, Уиз ще уведомят агенцията, а тя теб ...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не разчитайте много и проверявайте сами за промени. Дори гиганти като Orbitz или Priceline често не те информират за промени макар да са посредник в резервацията  :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.