disagr33 Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 Здравейте на всички!Имам една молба към всеки един от Вас. Реших да участвам в едно състезание за най-интересно съобщение от пилота. Имате ли идеи някакви? Целта е да се получи нещо различно и забавно от това, което чуваме по принцип. Като за начало мога да предложа: "Уважаеми пътници! Екипажът ви приветства с „добре дошли“ на борда на самолета. В чест на вашата безопасност по време на полета, двамата пилоти вдигат първата си наздравица!" Благодаря на всеки отзовал се! 2
naTpuoT Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 Готина инициатива. Аз предлага нещо от рода на: "Уважаеми пътници, днешният полет е много специален за един наш пътник, който за първи път се качва на самолет. Горещи аплодисменти за нашия втори пилот!" 13
Topfly Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 Този конкурс за реално съобщение ли e или е просто виртуален конкурс? Ako e за реално съобщение, което може да прозвучи по време на полет, то тогава не би трябвало да всява паника и да застрашава полета.
disagr33 Публикувано: 1 май, 2015 Автор Публикувано: 1 май, 2015 (редактирано) Не, просто се търси най-интересното предложение. Ще има 5тима наградени. Редактирано 1 май, 2015 от disagr33
Костов Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 Знаеш ли, аз бих казал ето това: Добър ден/ вечер уважаеми пътници, след малко излитаме и в хх часа и хх минути ще кацнем в .... защото там ме очаква жената която обичам, а тя мрази да закъснявам. Вие също искате да кацнем там навреме нали? 9
disagr33 Публикувано: 1 май, 2015 Автор Публикувано: 1 май, 2015 @Костов , уникално е. Невероятно. Ето за това говоря! Благодаря ти 1
Ilian359 Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 Значи Костов е награден, остават още 4 награди... 3
Костов Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 @Костов , уникално е. Невероятно. Ето за това говоря! Благодаря ти Пусни го и дано спечелиш. Всъщност каква е наградата?
Костов Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 Значи Костов е награден, остават още 4 награди... Сега ако кажете,че печеля пътуване до някъде си, цена нямате. Всъщност може и един Mercedes Aкласа - не е за мен, за жената е. 5
fairy__ Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 "Добър ден, уважаеми пътници! Екипажът на полет хх Ви благодари за това, че избрахте да пътувате с нас! И специални благодарности към госпожа ХХ, която пропътува толкова километри, за да чуе това: Ще се омъжиш ли за мен? От първи пилот ХХ" И пилота се появява с пръстен в ръка 3
disagr33 Публикувано: 2 май, 2015 Автор Публикувано: 2 май, 2015 Наградата е макет а320. @fairy__ благодаря) 1
Childish Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 Най-доброто, без да е оригинално, не е ли - "Уважаеми пътници, току-що кацнахме благополучно...." 3
stanimir Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) На мен обаче ми навява асоциация с : Цитат на деня: И пилотите имаме семейства и довечера ще се прибера у дома http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/03/27/2501076_citat_na_denia_i_pilotite_imame_semeistva_i_dovechera/ Редактирано 2 май, 2015 от stenk 2
Asterisk Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) Това състезание само за пилоти ли е или виртуално може всеки? Предложение : "Уважаеми пътници, ние, екипажът на полет.........ви пожелаваме приятен и вдъхновяващ полет!" Следва приятна музика и поздрав (откъс е от детска книжка): "Самолетът, птица горда качва пътници на борда. Мечо опитен пилот гледа смръщения свод: -Ще летим над океана, затегнете си колана!" Редактирано 2 май, 2015 от Asterisk 2
disagr33 Публикувано: 2 май, 2015 Автор Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) Много оригинално . Състезанието е за всеки до 18г. Редактирано 2 май, 2015 от disagr33 1
Фил Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) Здравейте на всички! Имам една молба към всеки един от Вас. Реших да участвам в едно състезание за най-интересно съобщение от пилота. Имате ли идеи някакви? А целта на състезанието не е ли ти самият/самата да измислиш нещо оригинално, а не някой друг вместо теб да го измисли? Редактирано 2 май, 2015 от Фичо 5
Тони Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) Уважаеми пътници, ние сме компания, която сбъдва мечтите ви. Моля всички желаещи да управляват самолет да заповядат в пилотската кабина. :P Редактирано 2 май, 2015 от Тони 5
Asterisk Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 disagr33 Публикувано Днес, 10:20 Много оригинално . Състезанието е за всеки до 18г. Вариант има и за под и над 18, поне по документи
disagr33 Публикувано: 2 май, 2015 Автор Публикувано: 2 май, 2015 А целта на състезанието не е ли ти самият/самата да измислиш нещо оригинално, а не някой друг вместо теб да го измисли? Да, съгласен съм с теб. Но не съм написал ”напишете нещо наготово”. А и начало съм дал. Тук съм за идеи просто.
Asterisk Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) ОК, относно първоначалната идея, на мен "наздравица" като за начало на полет ми звучи неприятно... Редактирано 2 май, 2015 от Asterisk
disagr33 Публикувано: 2 май, 2015 Автор Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) Представям си да го чуе някой, който има фобия от летене... :D. После, разбира се, ще допълня , че това е шега и че пилотите са големи професионалисти. Редактирано 2 май, 2015 от disagr33
Ilian359 Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 Да, съгласен съм с теб. Но не съм написал ”напишете нещо наготово”. А и начало съм дал. Тук съм за идеи просто. Всеки дал идея ще получи част от макета?
disagr33 Публикувано: 2 май, 2015 Автор Публикувано: 2 май, 2015 В случай, че е използвана и наградена
fairy__ Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 Наградата е макет а320. @fairy__ благодаря) Какъв е срока?
neuromancer Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 Това по-долу съм го чел някъде, твърдеше се че е истински случай, не знам Значи след войната много военни пилоти станали граждански. Та един такъв бил голям чешит, винаги отивал на работа цивилен и сядал при пътниците. После започвал на висок глас да се възмущава "Абе колко време ще чакаме тука, тоя пилот къде се губи, това е несериозно...", "Ако се позабавим още малко ще карам АЗ", и накрая казва "Е не, писна ми, тръгвам", отива в кабината и излита 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега