Популярно мнение Георги Публикувано: 25 май, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2015 Хората, помагащи активно за развитието и състоянието на форума ще започнат да нарастват чувствително, за това не е зле да са изброени в една тема... да знаете кой да тормозите, ако се наложи Няма да обсъждам личностните качества на изброените хора, заставам зад всеки от тях на 1000000%, тук по-скоро искам да спомена накратко техните права и задължения. @Георги - Основател, Главен Администратор и на всяка манджа мерудия. Няма проблем, по който да не може да ме притеснявате на лични съобщения, евентуално може да ви пренасоча към някой от колегите, ако имам много работа или ако заявките и въпросите ми дойдат нанагорно Досега почти не се е случвало. @Пожето - Супер модератор. Пожето е "скритата лимонка" на форума. Може да не пише много, но няма сложно решение, което да съм взел еднолично без нейно съгласие или гледна точка. Включително съдържанието на тази тема! Нещо като съветника, до който винаги се допитвам по деликатни въпроси, човекът в сянка, който дърпа конците, ако щете. Няма нужда да я тормозите с лични съобщения, не винаги е "на линия". @cck - Супер модератор. Може да го питате всякакви въпроси, особено относно оформяне и публикуване на пътеписи. Не на последно място - главен отговорник за всички въпроси относно организацията покрай нашето знаме. @neuromancer - Супер модератор. "Нощната смяна". Благодарение на различната часова зона е на форумна вахта, когато много от останалите от нас спят. Това си го измислих, не съм сигурен дали наистина е така Ако имате питане за местене на тема, редактиране на заглавие и т.н., винаги можете да разчитате, било то чрез лично съобщение или по-анонимно (за него, не за вас ) чрез бутона за доклад. @Mary - Супер модератор. Основната отговорност на Mary в момента са подофурмите на Франция и Турция. Съвсем скоро под нейно крило ще минат всички "Дестинации", както и останалите форуми. Т.е. тя ще се грижи да съветва модераторите на съответните подфоруми относно организацията, писането и подръжката на "магелански пътеводители" и т.н. @Spqr - Модератор. Грижи се за организацията и състояниято на форум Италия. Ако имахме форум за различните вариации на рок музиката, сигурно и него щеше да поеме, но уви. @Alexander - Модератор на подфорум Испания. Може да не е от най-старите потребители, но общо взето мисля, че с форума взаимно си паснаха като ръкавица. Повечето са забелязали, че има доста познания за цяла Испания, а като допълнителен бонус дори живее там в момента и може да разчитате, че информацията, която предоставя винаги ще е актуална. @macf1an - Модератор. Негова отговорност са подфорумите със специални оферти и промоции. Имаме и други идеи за бъдещето на форума, надяваме се да станат ясни лека полека. @Polina - Организатор. Ако имате въпроси относно легендарните форумни сбирки, Поли е вашият човек. Гледайте само да не я ядосвате! За щастие, хората които попадат в тази категория са предимно от другата страна на барикадата и нейният хъс работи в наша полза! @Брани - VIP. Или както сам си каза "Вечно Измислящ Простотии". На него дължим такива култови символи като логото, хедъра, дизайна на знамето и цялостния облик на форума. @samuraika - Водач на подфорум Япония и направо енциклопедични познания за държавата, колкото и да е скромна от време на време. Трудно е да се намери практичен въпрос, на който да не знае отговора, определени хора още се опитват! @Lyubina - Отговорник за Белгия. Може да не е от държавите, от които всичко живо се прехласва, но със сигурност има какво да предложи и е добре да получим съвети от местен жител. [member=Роца] - отговорник в раздел Франция. С нетърпение очакваме да научим за всички дребни и не чак толкова дребни тайни на Франция, защото за Франция едно е ясно - без да се посети може, ама само с едно ходене не може [member=Rainy] - отговаря за раздел Великобритания. Излишно е да говорим за енергията и ентусиазма и, надявам се лека полека като има поле за изява, Великобритания да се превърне в една от най-популярните секции, не само със задължителния Лондон, но и с други скрити бисери. [member=DenitsaS] - Невероятно е, колко хора ставаме хипнотизирани само като се спомене думата Исландия. Искрено се радвам, че се намери човек не само с подходящия ентусиазъм, но и със солидни познания в много детайли (включително езика!), които да направят пътешествието до Исландия истински пълноценно. Нови попълнения в нашата бойна армия - @rik4o, @Carrie и @chandni се присъединяват към екипа с главна задача, организация на форумите по дестинации. Мисля, че нямат нужда от представяне, и тримата са показвали неведнъж всеотдайност, която е особено необходима, когато трябва да се подреждат и каталогизират множество дискусии. Вярвам, че с тяхна помощ в съвсем близо бъдеще всички ще успяват да намерят много по-лесно информацията, която ги интересува, ако е била дискутирана във форума предварително. Легенда: Администратор - всякакви права, навсякъде. Единствен достъп до админ панела, базата данни на форума, IP адреси на участниците и т.н. Супер Модератор - основни права за всички форуми - местене, цепене на теми, редактиране, заключване, скриване. Заедно с администратора има достъп до модераторския панел, който служи за обработване на докладите за нередности. Модератор - почти същите права като Супер Модератор, но само за конкретни форуми и категории. Основна фунакция - да се грижи за реда и организацията в поверените подфоруми. VIP - неоценим принос за цялостното съществуване на форума. VIP титлата е почетна - не дава права и не носи отговорности. Организатор - Наздраве! 63 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 май, 2015 Сподели Публикувано: 25 май, 2015 Баси, колко много вожд.... 29 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 25 май, 2015 Сподели Публикувано: 25 май, 2015 Благодаря на целия екип, че форума съществува! Поздрави 9 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 25 май, 2015 Сподели Публикувано: 25 май, 2015 Хиляди благодарности!Не само на миропомазаните горе ,а и на всички останали участници във форума. 1 Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 25 май, 2015 Сподели Публикувано: 25 май, 2015 Да не вземем само и ние тука да станем както в държавната администрация. 2 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 Тук: http://magelanci.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders може да се видят всички на едно място с бърза връзка към профилите им. 2 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 Успех на всички нови "шефчета"! Попътен вятър на форума и дано да се заринем от оферти и дестинации. 2 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 Бъдете все така свежи и идейни! С пожелания за много пътешествия, успехи и усмивки 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 (редактирано) Ауууу и аз съм в кюпа! Чест и почитания! Редактирано 26 май, 2015 от Polina 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 28 май, 2015 Приветстваме @Alexander като отговорник на новата секция Испания. Може да не е от най-старите потребители, но общо взето мисля, че с форума взаимно си паснаха като ръкавица. Повечето са забелязали, че има доста познания за цяла Испания, а като допълнителен бонус дори живее там в момента и може да разчитате, че информацията, която предоставя винаги ще е актуална. 8 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 28 май, 2015 Сподели Публикувано: 28 май, 2015 Супер! Има нужда от секция за Испания! Александър, успех и очаквам най-добрия пътеводител, точно защото си местен! Не искам да пропусна никой от модераторите и за това ще кажа само: Благодаря,че работите за магелнското благо! Дерзайте! Аз ще почерпя по бира, като се видим 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2015 Mary - Модератор. Основната отговорност на Mary в момента са подофурмите на Франция и Турция. Съвсем скоро под нейно крило ще минат всички "Дестинации". Т.е. тя ще се грижи да съветва модераторите на съответните подфоруми относно организацията, писането и подръжката на "магелански пътеводители" и т.н. Това съм го писал през май, а чак до сега стигнахме до там, Mary да поеме всички подфоруми с дестинации. Макар вече да се грижи за Франция, Турция, а скоро и за форум за ОАЕ, за в бъдеще ще съветва всички водачи на подфоруми, които леко се притесняват от оформяне на пътеводители и т.н. 18 Връзка към коментар
lubka13 Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Поздравления за целият екип! Невероятен сайт !!!...Е....стига толкова...че стана по социалистически..ха,,,ха,, 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Бях забравил да отбележа и присъствието на Lyubina и samuraika към помощниците, съответно за Белгия и Япония. Извинения. 8 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Добре дошла официално и на Роца в екипа, като отговорник в раздел Франция. С нетърпение очакваме да научим за всички дребни и не чак толкова дребни тайни на Франция, защото за Франция едно е ясно - без да се посети може, ама само с едно ходене не може 16 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Да е добре дошла! Доколкото съм на ясно, тя е и кулинар, та ще се радвам да споделя и по нещо интересно кулинарно 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Благодаря! И за посрещането, и за гласуваното доверие Lyubina, темата за френската кухня я мислехме с Mary още миналата пролет, но през годината не успях да отделя достатъчно време. Тази година имам повече време... и файлът ми е вече 3 страници Скоро и темата ще види свят 14 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Благодаря! И за посрещането, и за гласуваното доверие Lyubina, темата за френската кухня я мислехме с Mary още миналата пролет, но през годината не успях да отделя достатъчно време. Тази година имам повече време... и файлът ми е вече 3 страници Скоро и темата ще види свят Нареждам се на опашка... Не познавам по-изтънчена и уникална кулинария от френската. Намира се опит... Здравей! Връзка към коментар
Bliss Публикувано: 24 януари, 2016 Сподели Публикувано: 24 януари, 2016 (редактирано) Роца не върви да ти казвам добре дошла. Отдавна си тук. Но страшно се радвам, че потребители оттатък, които съм чела с огромно удоволствие имат и ще имат съществена роля за оформяне на това приятно място тук. Георги времето ми прекарано в този форум вече значително превъзхожда времето, което прекарвам на други места. Това е огромна атестация. Редактирано 24 януари, 2016 от Bliss 7 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 септември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Да приветставме още две дами е нашият скромен екип. Ама напомняйте като се успя, де Rainy - отговаря за раздел Великобритания. Излишно е да говорим за енергията и ентусиазма и, надявам се лека полека като има поле за изява, Великобритания да се превърне в една от най-популярните секции, не само със задължителния Лондон, но и с други скрити бисери. DenitsaS - Невероятно е, колко хора ставаме хипнотизирани само като се спомене думата Исландия. Искрено се радвам, че се намери човек не само с подходящия ентусиазъм, но и със солидни познания в много детайли (включително езика!), които да направят пътешествието до Исландия истински пълноценно. Добре дошли и на двете 15 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Да приветставме още две дами е нашият скромен екип. На мен ми беше много приятно да се включа, даже вече имам идеи за нови пътеводители 7 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 И аз благодаря на всички администратори и модератори ! Благодарение на вас осъществихме вече няколко дестинации! 1 Връзка към коментар
mariya* Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Благодаря за усилията на всички, които правят възможно съществуването на това място. Рядко пиша, но за сметка на това проверявам събитията тук по няколко пъти на ден и не пропускам нищичко Форума се превърна за мен в наркотик 5 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 И аз искам да изкажа огромната си благодарност и радост, че сте толкова всеотдайни Бъдете здрави и не спирааайййтееееее 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 От днес Mary се присъединява към cck, neuromancer и Пожето като Супер Модератор на всички форуми. Не мисля, че Mary има нужда от представяне, да се надяваме че с новите задължения ще помогне да направи мястото тук още по-комфортно за всички 37 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега