ДиянаВ Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 38 минути , iMari каза: При сваляне на аппа на vrbo веднага зарежда 20$ във профила. https://www.vrbo.com/ Още по-хубаво то е, че това е част от програмата на Expedia за лоялност и тези 20$ освен във Vrbo можеш да ги изхарчиш и в Expedia и в Hotels.com, стига да се логнеш със същия профил. Аз получих 60$🙂 Отнякъде знаеше, че съм Diana😛 Дали е така, защото имам една текуща резервация в expedia със същия имейл? Отделно и на expedia предлага 15$. 7 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Имахте ли акаунт в onekey или не? Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Абсолютно нищо не ми даде. За първи път въобще свалих и се логвам в приложението. Тези лири са ми от нощувки в hotels.com и не са нещо ново. Къде да си търся 20 долара сега? 😃 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 9 минути , neuromancer каза: Имахте ли акаунт в onekey или не? Имам акаунт в expedia с 2 резервации и очаквана награда от това onekeycash. Едната ми резервация е платена, но може да се анулира с връщане на сумата. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември @ДиянаВ, или си натрупала бонус от предишни резервации или си невероятна късметлийка. 🙂 А те разпознава, защото точно това е идеята - с един акаунт да се логваш и да трупаш точки и от трите сайта. Аз за всеки случай се регистрирах сега със съвсем нов мейл и ми зареди веднага 20$. @Argentique, щом ти показва сума в паунди си се логнала в британска версия. Трябва да си в USA версията и да показва $. Трий бисквитки/ смени устройство и пробвай през линка от моя пост. п.п. Случайно някой да е откривал скоро действащ код за Wotif? @darinamarinova, @Георги Матеев 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 21 минути , Argentique каза: Абсолютно нищо не ми даде. За първи път въобще свалих и се логвам в приложението. Тези лири са ми от нощувки в hotels.com и не са нещо ново. Къде да си търся 20 долара сега? 😃 Аз като по-тъп, но упорит пробвах два пъти през chrome на телефона и после през сафари и накрая ми излезна това за 20 USD. Но във всичките случаи не минавах през app store т.е. пробваш инсталацията на приложението през линк на сайта vrbo.com. Успех! Аз пък имам 20.01 USD. Не мога да повярвам, че съм оставил 1 цент я в експедия, я някъде другаде... 2 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Нищо не ми даде Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември На мен банер за намаление за свалено приложение не ми излиза ни на vrbo, ни на expedia (дето @ДиянаВ показа) на два телефона и на компютър. Аз съм с андроид, ако нещо. Т.е. тази картинка въобще не се появява Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември @iMari нямам идея за код за Wotif, но сега поне си обясних мистериозните $20, които имах когато се логнах в експедия акаунта си за да правя една резервация преди няколко дни. По нищо не личеше да е промоция, просто бяха там и си ги ползвах. Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Някой може ли да пусне линк на expedia с $ за сваляне на апа, че аз го затворих, за да проверя нещо и сега не ми излиза офертата🙂 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Току що ми даде още 30$ за сваляне на аппа на Expedia през ново девствено устройство. Ей сега ще дам линк. https://www.expedia.com/ През моя телефон каквото и да правя не ми излиза банер за 30$. Най-много за 15$, но като свалих аппа не ги зареди в профила. Явно трябва да е през ново(неопетнено)😄 устройство. @Георги Матеев, в основния ми профил в Expedia не се е появявал и не мога да заредя никакъв бонус. Всичко описано по-горе натрупах със съвсем нова регистрация. 3 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Ами не знам къде да търся ново, неопетнено устройство. Телефонът ми е на три месеца и не съм успяла да инсталирам expedia, а vrbo въобще не съм ползвала. Има ли някой, който е получил този банер през Андроид? Дияна е с apple, гледам горе също той се споменава. Линкът горе си е най-нормален към американската версия на сайта. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември С Андроид натрупах бонусите. Щом вече си се логнала през съществуващ акаунт, излез от профила, направи основно почистване, пробвай с нов браузър. Сега през Edge и на моя телефон се появи банера за 30$ на Expedia. преди 6 минути , Argentique каза: Ами не знам къде да търся ново, неопетнено устройство. Услужлив съсед? 🙃 1 1 Връзка към коментар
don Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември На мене ми излиза банера за 30 $, но като започва регистрацията ми иска щатски телефонен номер за да ми изпратят код за потвърждение, как се процедира, И аз получих го 30$ Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 17 минути , don каза: На мене ми излиза банера за 30 $, но като започва регистрацията ми иска щатски телефонен номер за да ми изпратят код за потвърждение, как се процедира, И аз получих го 30$ Skip-ваш въвеждането на номера 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Така, ходих да тренирам и там подкарах телефоните на две дружки😄 Излезе офертата за 15$, но не стана натрупването им в моя профил. След известно време и след като излязох от акаунта си, и на моя телефон се появи банер за приложението с 30$ Следвах съответните стъпки, но не стана получаването на наградата. Май може само еднократна награда за един профил - това пише: Bonus OneKeyCash is limited to the intended recipient, new app downloads only, can only be redeemed once across our family of brands (Expedia, Hotels.com, Vrbo) and is not transferable. Все пак съм късметлийка с 60$ от Vrbo, нямах предишни награди и още на страницата, предлагаща бонуса, си пишеше 60$. Благодаря @iMari😘 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 7 минути , ДиянаВ каза: Все пак съм късметлийка с 60$ от Vrbo Сега номера е да разберем как се е появил този размер на бонуса. 😄 Обаче ми се струва, че засича и Ip адреса. Малко ще ми е неуобно да искам и паролата за домашния нет на съседа. 😂 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Пф, и с нов акаунт не ми даде, явно трябва да го лъжа къде съм, ама още един път не знам дали ми се занимава за $15 (толкова ми пише на страницата) Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 13 минути , neuromancer каза: Пф, и с нов акаунт не ми даде, явно трябва да го лъжа къде съм, ама още един път не знам дали ми се занимава за $15 (толкова ми пише на страницата) С на жената и децата телефоните пробва ли? Връзка към коментар
saved_ Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Добре де, на мен никъде неми излиза такава оферта. Пробвах и трите сайта. Къде бъркам? Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Според мен не зависи от това дали си с айфон или не, защото като пробвах от на една приятелка айфона, не стана, а на другите с андроид /Шаоми/ се показа. Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Пробвайте през друг браузър. На мен ми се показа банерът, но в момента нямам неизползван телефон, утре ще проверя. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 23 минути , ДиянаВ каза: С на жената и децата телефоните пробва ли? На, ама с друго приложение (експедиа) и нов акаунт. Не би трябвало да ме хване, освен ако е много сложно направено. Гледам, че салдото е в реали, пък аз държава не избирах... Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Цяла вечер чакам съседката да почука за телефон, ама изглежда не е магеланка. 1 12 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Оставете съседите намира. Инсталирайте си браузър Opera. Изтрийте аппа на Expedia, ако имате такъв. От настройките изберете VPN Америка. За Vrbo нищо не ми дава, но за Експидия успях в няколко акаунта да заредя по 30$. Няма значение дали телефона ви някога е използван в някой от трите сайта, важно е само да триете аппа на Expedia преди да регистрирате нов акаунт. И VPN да е Америка. Хубаво е да пробваме и други VPN, ако намерите нещо интересно пишете. 🙂 5 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега