Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Така, драма - хубаво имам 140 долара кредит, но не ми разрешава да платя с тях. 3 карти ползвах и все греда - явно иска американска карта? Някой с подобна драма? И как я решил? Миналия път нямаше такива проблеми, просто си платих и я прие. Пробвах да сложа друг регион, но не ми дава бонусите тогава, само в американската версия ги има? Къде бъркаме, колеги? Както се казваше в онзи виц за гинеколозите 😎

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , new one каза:

Така, драма - хубаво имам 140 долара кредит, но не ми разрешава да платя с тях. 3 карти ползвах и все греда - явно иска американска карта? Някой с подобна драма? И как я решил? Миналия път нямаше такива проблеми, просто си платих и я прие. Пробвах да сложа друг регион, но не ми дава бонусите тогава, само в американската версия ги има? Къде бъркаме, колеги? Както се казваше в онзи виц за гинеколозите 😎

преди 22 минути , new one каза:

PayPal  опция? виждам, че има

• Браво 1
Публикувано:
преди 4 минути , Tani каза:

PayPal  опция? виждам, че има

Нямам Пейпал, ако трябва, ще направя де. Но ако някой е минал с бонуса и плащане, да каже как става

Публикувано:
преди 46 минути , new one каза:

Вероятно профила ти е блокиран. Какво ти изписва при опит за плащане?

Иначе нямаш никакъв проблем да платиш само с бонус или бонус +карта(без значение каква), става от раз.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Аз направих резервация за Турция преди Коледа без проблем, но сама я анулирах, тъй като пътуването ни пропадна поради здравословни неволи. Стана без проблем с КК, но имам само един профил, това ми беше първа резервация.

Публикувано:
преди 54 минути , new one каза:

Резервирах си през американската версия кредит + доплащане с кредитна карта, не американска, без проблем.

Може би ти е блокиран профила, знам ли. Пейпал също може да пробваш, безплатно е и не е голяма мъка да си направиш, все ще е от полза.

ПП В британския сайт май също ги имаше бонусите, но не съм 100% сигурен.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , neuromancer каза:

Резервирах си през американската версия кредит + доплащане с кредитна карта, не американска, без проблем.

Може би ти е блокиран профила, знам ли. Пейпал също може да пробваш, безплатно е и не е голяма мъка да си направиш, все ще е от полза.

ПП В британския сайт май също ги имаше бонусите, но не съм 100% сигурен.

Ми и в двата профила не ми дава - стигам до плащане, въвеждам инфото и ми дава, че има проблем с картата. Нямам забрани и блокажи, поне никъде не пише да имам, а бонусите си стоят видими. Ще пробвам с Пейпал 

Публикувано:
преди 27 минути , tara каза:

Аз направих резервация за Турция преди Коледа без проблем, но сама я анулирах, тъй като пътуването ни пропадна поради здравословни неволи. Стана без проблем с КК, но имам само един профил, това ми беше първа резервация.

После върнаха ли ти бонусите ?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , nino каза:

После върнаха ли ти бонусите ?

Да, бонусите са налични и в двата профила - 65 долара и 140 долара. Сега ще пробеам с епъл уолет

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , new one каза:

Да, бонусите са налични и в двата профила - 65 долара и 140 долара. Сега ще пробеам с епъл уолет

Ако има как, изчакай малко време. По-нагоре някой беше писал, че след много проби е получил мейл. Явно интелектът  усеща активност  и се пази от бот.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 55 минути , tara каза:

След като ти върнаха бонусите, бяха със същата валидност нали?

• Смея се 1
Публикувано:

Аз пък имам друг проблем, резервирахме си с приятел за утре хамам в Истанбул с кредитите и той получи билета веднага, но при мен вече няколко часа пише, че билета ми се издава... Дали вече не ме блокираха? 😅

Единственият ми имейл е, че резервацията ми е потвърдена...

466613148_1625455948342537_5928892581915853050_n.jpg

Публикувано:

@new one блокиран си 99.99%. При съмнителна дейност Expedia просто спира възможността за какъвто и да е вид плащане, като така ефективно ограничава съответния акаунт от направа на нови резервации. Писане до съпорта няма да помогне, в общи линии може да забравиш за тези бонуси.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

@new one блокиран си 99.99%. При съмнителна дейност Expedia просто спира възможността за какъвто и да е вид плащане, като така ефективно ограничава съответния акаунт от направа на нови резервации. Писане до съпорта няма да помогне, в общи линии може да забравиш за тези бонуси.

Ми да сме живи и здрави тогава, все пак ще поизчакам ден или два и ще пиша пак

Публикувано:

Върнаха ми платената сума с КК, но бонуса - не. Изписа ми, че е изтекла валидността му. Вероятно е така, защото беше от предходната "кампания". Тези, които изтичаха през декември.

Новия от 50 долара от vbro не го ползвах. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Продължавам по темата - значи упорито не ми дава да платя с бг карти, с Пейпал не ми дава да си ползвам бинуса, не пробвах само с епъл пей, но не ще. Профилите не са блокирани, стоят си, даже с този за 140 долара букнах активност за 115 и ми

издадоха вече ваучерите - знам ли, може и да ги блокират после, но засега не е драма. За капак даже имам остатък от 25 долара, които ми стоят все още като бонус - весело. Ще видим какво ще стане тези дни, но аз си исках да мога да букна хотела, щото беше и с отлична цена

информирам и че не ми даде да ползвам бонуса за полети - пробвах. Както и че ми прати 3 мейла да ми напомни да си довърша букинга. А и ми иска телефон, като ми задава предварително американски номер - може би ще ми иска и американска карта, затова да не става плащането. Само казвам, не знам 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 16 минути , new one каза:

А и ми иска телефон, като ми задава предварително американски номер

Това на всички при влизане в акаунт го иска, но даваш Skip for now.

За полетите беше писано, че не може комбинирано бонус с доплащане.

За това, че от 140$ бонус си изхарчил 115 и имаш остатък 25, не виждам нещо необичайно весело😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 31 минути , ДиянаВ каза:

Това на всички при влизане в акаунт го иска, но даваш Skip for now.

За полетите беше писано, че не може комбинирано бонус с доплащане.

За това, че от 140$ бонус си изхарчил 115 и имаш остатък 25, не виждам нещо необичайно весело😄

Бонусът за полетите беше без доплащане и не ми се получи. Телефонът (американски по дефолт, но може да се променя) ми го иска не при регистрацията, за там е ясно, а при плащането, както и билинг код. А ми е весело, защото не очаквах да има остатък от бонуса, че и да е наличен - ваичерите обикновено горят остатъка. Продължавам да пробвам да си платя - тъпо и упорито 💸

Публикувано:

А ако хотела не е скъп, сети ли се да букнеш само един ден със $140 без доплащане да видиш дали ще даде? Другите дни отделно.

Иначе досега от опит ми не търсят американска карта, не знам какво става, но не вярвам да е това.

аз лично нямам предстоящи резервации по този канал, за да пробвам пак. А тия дни се лее страшен дъжд и май ще се седи вкъщи и без това.

Публикувано:
преди 34 минути , new one каза:

Продължавам да пробвам да си платя - тъпо и упорито 💸

Така само привличаш вниманието им за нетипична активност от конкретно устройство, IP адрес, профил/и и рискуваш да се задържиш по-дълго в черният им списък. След достатъчно резервации в цялата им група много преди да пуснат бонусите, не мога да се сетя за друга причина да не можеш да си платиш резервация, при положение, че толкова упорито пробваш. Никога и никоя версия не ми е искала плащане с карта издадена в конкретна държава. По подразбиране и за удобство на клиента телефона на титуляра на резервацията започва с американски код, все пак резервираш в американската версия. Няма нищо задължително, винаги може да го промениш.

Просто забрави за тези профили, изчакай няколко дни, седмица и си направи нови, като по възможност ползваш различно от досегашното устройство. Или изчисти добре старото. 🙂

Публикувано:

Направих всички стъпки за да взема бонусите от 140 долара от на баща ми телефона  и стана точно както беше описано. Първа регистрация му е и има само един профил. Веднага букнах 2 нощувки в Дубай с доплащане от 90 долара с неговата карта, само където името беше на майка ми за резервацията. Всичко точно снощи и днес влизам да пиша нещо на хотела и изненада... Канселирана ми е резервацията. Нямам представа защо. Виждам, че бонусите са върнати в профила, но вече е загубена кауза май, нали? 

20241228_150511.jpg

Публикувано:

аз не мога да ги разбера Експидия, страшно хабене на ресурси е това

направи промоцията с условия, да е ясно, и пробвай да кодираш ограниченията в приложението/сайта, а не да е валидно за всички, пък после да ловят нарушители сред милиони акаунти...

ако стане издънка дето не са се сетили, да спрат промоцията, а тази седи вече 3 месеца...

Това "предлагаме да резервирате от другаде" много грубо звучи, още повече че никъде не са казали изисквания, та да си сигурен дали си ги нарушил

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, new one каза:

Продължавам по темата - значи упорито не ми дава да платя с бг карти, с Пейпал не ми дава да си ползвам бинуса, не пробвах само с епъл пей, но не ще. Профилите не са блокирани, стоят си, даже с този за 140 долара букнах активност за 115 и ми

издадоха вече ваучерите - знам ли, може и да ги блокират после, но засега не е драма. За капак даже имам остатък от 25 долара, които ми стоят все още като бонус - весело. Ще видим какво ще стане тези дни, но аз си исках да мога да букна хотела, щото беше и с отлична цена

информирам и че не ми даде да ползвам бонуса за полети - пробвах. Както и че ми прати 3 мейла да ми напомни да си довърша букинга. А и ми иска телефон, като ми задава предварително американски номер - може би ще ми иска и американска карта, затова да не става плащането. Само казвам, не знам 

Аз също не мога да платя един хотел. Профила не е блокиран. Мога да резервирам само без използване на бонуса. Отказвам се да се занимавам с тях повече. Без използване на бонуса цените и избор на хотели не ми харесват. На всичкото отгоре ми отмениха резервация , която е направена преди един месец и си стоеше активна и ми блокираха акаунта. В крайна сметка изобщо не можах да се възползвам от бонусите им. Явно съм карък😂

• Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• r_nikolov1
    • adreno
    • Otnesen
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.