Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

Днес успешно мина петата ми резервация на хотел и шеста общо. От новата партида е, пак избрах да е неотменима. Поизтръпнах за миг на рецепцията, но напразно😄. Служителката ми вика: Може ли пак да видя резервацията, че нещо името не излиза? Хаха, веднъж да си го напиша правилно, а се оказа, че тя го е сбъркала - точно в я-то, където обикновено аз правя вариации😂. Ама първоначално, като ме пита за името ми, почнах да търся какво съм писала. После пък искаше да си напиша на едно листче имейла, а той от новите и него не знам😂 Пак търсене какво пише по профила ми, голяма излагация, все едно съм малоумна😆

Иначе съм много доволна от хотела в Барселона - SM Hotel Sant Antoni, на няма и десетина минути от Саградата и на 5 от метро станция Монументал. Районът е приятен, ресторантите имат добри отзиви. Още по-доволна съм, че вместо 150$ за 2 нощувки, платих 70😜

IMG_0405.jpeg.3ad594f8fde010dce089a5abcfdc45d5.jpeg

IMG_0409.jpeg.2a62ea095aa7dbbcd33008e4ddc6e664.jpeg

IMG_0406.jpeg.c53e120b7380147a59fc3374df706bbe.jpeg

Не се връзвам вече аз на Експедии!

Явно отстъпките ги дават само на добри хора, а за нас, тъмните - надценки!

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 3 минути , Брани каза:

Не се връзвам вече аз на Експедии!

Явно отстъпките ги дават само на добри хора, а за нас, тъмните - надценки!

Наскоро бях писала как може още малко да се свали цената в Експидия. Така получих 24$ отстъпка на ден.

Публикувано:
преди 9 часа, ДиянаВ каза:

Наскоро бях писала как може още малко да се свали цената в Експидия. Така получих 24$ отстъпка на ден.

До колко време след  първата идва мейл за тази отстъпка, защото 2 дни вече не съм получила, останах с впечатление, че идва веднага

Публикувано:

Почти веднага идва мейла, но не е необходимо да го чакаш. При търсене не ти ли излиза банер, че си отключил 30% отстъпка. Условието е да резервираш 3 дни преди или 3 дни след датите на първата резервация,както и новото настаняване да е до 1000 мили, само тогава имаш отстъпка.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 17 часа, ДиянаВ каза:

Ама аз очаквам от тях да ми дадат мега максимални отстъпка и бонус още в момента щом стъпя на техния сайт - за вродена красота и цялостно величие!

Не искам да се занимавам с действия с повече от една стъпка!

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 13 часа, iMari каза:

Почти веднага идва мейла, но не е необходимо да го чакаш. При търсене не ти ли излиза банер, че си отключил 30% отстъпка. Условието е да резервираш 3 дни преди или 3 дни след датите на първата резервация,както и новото настаняване да е до 1000 мили, само тогава имаш отстъпка.

Къде прочете тези условия с дните и милите? Моята първа беше поне 2 месеца напред. При мен пише, че получаваш до 30% отстъпка за определени хотели и важи до крайната дата на резервацията.

IMG_0858.jpeg.1fcb918b20aee05ca6ed576e57a493a6.jpeg
Действам с приложението, като толкова се натискаха да го тегля😄😛

• Смея се 1
Публикувано:
На 24.01.2025 г. в 22:45, ДиянаВ каза:

Къде прочете тези условия с дните и милите

Това получих като мейл, но може и да са се променили условията. Да, отстъпката е до 30%.

Излизат ли ви още бонус банери? А да сте успявали да резервирате полет с бонусите?😚

Публикувано:
На 24.01.2025 г. в 8:00, Tani каза:

До колко време след  първата идва мейл за тази отстъпка, защото 2 дни вече не съм получила, останах с впечатление, че идва веднага

Май вече не се показва постоянно такъв банер, че си отключил отстъпка, защото си направил резервация. Появи ми се за малко, непосредствено след резервацията, като новото е размерът - 25%. Самата резервация е за разгара на лятото, та и това може да е от значение.

• Харесвам 3
Публикувано:

Опитвам се да си резервирам билети за галерия в Лондон, с малко доплащане, през два различни профила (единия с името на титуляра като получаващ билет) и първо ми качва цената по време на букването, това ок, но после ми казва, че резервацията не е успешна... Да не би вече да приема само американски телефони и карти? Но не виждам да е коментирано такова нещо... Преди няколко месеца без проблем взех така билети за други музеи там.

Публикувано:
преди 10 минути , PolinaS каза:

Опитвам се да си резервирам билети за галерия в Лондон, с малко доплащане, през два различни профила (единия с името на титуляра като получаващ билет) и първо ми качва цената по време на букването, това ок, но после ми казва, че резервацията не е успешна... Да не би вече да приема само американски телефони и карти? Но не виждам да е коментирано такова нещо... Преди няколко месеца без проблем взех така билети за други музеи там.

Миналата седмица резервирах хотел в Италия с малко доплащане. Мина си с българска дебитна карта и с български телефон. През американската версия. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 28.12.2024 г. в 13:10, new one каза:

Продължавам по темата - значи упорито не ми дава да платя с бг карти, с Пейпал не ми дава да си ползвам бинуса, не пробвах само с епъл пей, но не ще. Профилите не са блокирани, стоят си, даже с този за 140 долара букнах активност за 115 и ми

издадоха вече ваучерите - знам ли, може и да ги блокират после, но засега не е драма. За капак даже имам остатък от 25 долара, които ми стоят все още като бонус - весело. Ще видим какво ще стане тези дни, но аз си исках да мога да букна хотела, щото беше и с отлична цена

информирам и че не ми даде да ползвам бонуса за полети - пробвах. Както и че ми прати 3 мейла да ми напомни да си довърша букинга. А и ми иска телефон, като ми задава предварително американски номер - може би ще ми иска и американска карта, затова да не става плащането. Само казвам, не знам 

На 27.12.2024 г. в 18:15, new one каза:

Така, драма - хубаво имам 140 долара кредит, но не ми разрешава да платя с тях. 3 карти ползвах и все греда - явно иска американска карта? Някой с подобна драма? И как я решил? Миналия път нямаше такива проблеми, просто си платих и я прие. Пробвах да сложа друг регион, но не ми дава бонусите тогава, само в американската версия ги има? Къде бъркаме, колеги? Както се казваше в онзи виц за гинеколозите 😎

преди 34 минути , PolinaS каза:

Май нещо такова е възниквало като спънка. Разпознаваш ли си проблемите в по-горе споделеното?

• Харесвам 1
Публикувано:

преди 31 минути , stanimir каза:

Бъдете готови да ви разкрият , нищо страшно не се е случило.Засекли са вероятно необичайна активност.

Възможно, но не виждам защо, освен дето не сме американци. По един профил на човек са, не по 10, всеки оъ телефона си, с картата си... От единият не е правена досега резервация изобщо, а от другият един път за музей...

преди 45 минути , ДиянаВ каза:

Май нещо такова е възниквало като спънка. Разпознаваш ли си проблемите в по-горе споделеното?

Прилича на моя проблем, да. Не са блокирани профилите, стоят си бонусите, но не позволява да се резервира, дори и без доплащане... А ноември стана.

Като сменя региона на UK бонусът се прехвърля в паундове, но конкретната галерия изчезва като опция. Ще пробвам с друг музей, да не би с мястото да има проблем пък, но едва ли.

Публикувано:
преди 1 минута , PolinaS каза:

Възможно, но не виждам защо, освен дето не сме американци. По един профил на човек са, не по 10... От единият не е правена досега резервация изобщо, а от другият един път за музей...

Има необясними неща в бонусите🙂. Техните бъгове в даването, в един момент се обръщат като такива в осребряването. Постът на Станимир го тълкувам в смисъл вземаш, докато можеш, а ако и когато даде засечка няма оправия и няма на кого да се жалваш😉

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, PolinaS каза:

Прилича на моя проблем, да. Не са блокирани профилите, стоят си бонусите, но не позволява да се резервира, дори и без доплащане...

доколкото си спомням от писаното по-горе, блокирането така изглежда

имаш си профил и кеш в него, но е неизползваем

Публикувано:

Развитие - явно не е блокиран профила, а проблемът е бил в конкретната Frameless галерия, която на британската версия и не излиза в експидия... Току-що ми позволи да резервирам 2 билета за двореца Кенсингтън, без доплащане. С едно на ум де, да видим, само за след 2 дни е...

• Харесвам 5
Публикувано:

При мен пък ситуацията е следната - явно е, че имам няколко блокирани профила, защото в тях имам натрупан кредит, успявам да направя резервация дали с или без доплащане, няма значение и след кратко време (няколко часа) ми пишат любимия имейл, че се съмняват нещо в мен и в моя профил, та ми го баннват и ми анулират резервацията. Вече няколко пъти ми се случи и аз честно казано май вече тотално се отказвам да се занимавам с Еxpedia group.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз вчера ползвах кредити на експедия за Музея на илюзиите в София, взети на същия ден от два профила. Честно казано почти няма предлагане в нашата страна, та ми е нужно сериозно въображение да имам полза от неблокираните си акаунти. Но се почувствах магеланец с тази малка далаверка, макар и застопорена в София. 

И понеже имам тук приятелчета без фейсбук, ще сложа и снимки :thank_you:

P2033612.jpg.8cdc6455cfa098f623daa2890040928e.jpg

476316452_1162145078914624_5562659762094050659_n.jpg.0d4af603b08e4c44791cb55cc045fc4a.jpgP2033603_2.jpg.65fd68b35ef431e3b1894b52ffedb36e.jpg

P2033678.jpg.4998bcebecbce81874c2d4ff2a77ab9b.jpg

• Харесвам 30
  • Благодаря 1
  • Браво 11
Публикувано:
преди 44 минути , Lindt каза:

Аз вчера ползвах кредити на експедия за Музея на илюзиите в София, взети на същия ден от два профила. Честно казано почти няма предлагане в нашата страна, та ми е нужно сериозно въображение да имам полза от неблокираните си акаунти. Но се почувствах магеланец с тази малка далаверка, макар и застопорена в София. 

И понеже имам тук приятелчета без фейсбук, ще сложа и снимки :thank_you:

P2033612.jpg.8cdc6455cfa098f623daa2890040928e.jpg

476316452_1162145078914624_5562659762094050659_n.jpg.0d4af603b08e4c44791cb55cc045fc4a.jpgP2033603_2.jpg.65fd68b35ef431e3b1894b52ffedb36e.jpg

P2033678.jpg.4998bcebecbce81874c2d4ff2a77ab9b.jpg

Няма как да дам две реакции. 
Втората снимка ми е любима със запазената марка муцуна 😃😄

• Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 10 часа, ДиянаВ каза:

ако и когато даде засечка няма оправия и няма на кого да се жалваш😉

Е как да няма... жалваш се тук и получаваш съчувствие 🙃

• Браво 1
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 7 часа, Георги Матеев каза:

Е как да няма... жалваш се тук и получаваш съчувствие 🙃

Мда, cordial greetings както ми казаха при едно мрънкане от моя страна у Канарско 🤣

Публикувано:
На 3.02.2025 г. в 17:25, ДиянаВ каза:

Май вече не се показва постоянно такъв банер, че си отключил отстъпка, защото си направил резервация. Появи ми се за малко, непосредствено след резервацията, като новото е размерът - 25%. Самата резервация е за разгара на лятото, та и това може да е от значение.

Появи ми се тази сутрин банер с отстъпката. Явно не е загряло веднага.

IMG_1003.jpeg.c579c209fd86f1e25f991ffb1184b026.jpeg

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.