tougherty Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Зареждат все още и във vrbo, и в еxpedia, и в hotels. Миналата седмица заредих нов акаунт с линковете от тази тема. 3
Lindt Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 5 минути , tougherty каза: Зареждат все още и във vrbo, и в еxpedia, и в hotels. Миналата седмица заредих нов акаунт с линковете от тази тема. Преди да свалиш апликациите, след регистрация, зареждаше 60 $ след някой и друг ден. За тях се чудя 🙂 1
tougherty Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 4 минути , Lindt каза: Преди да свалиш апликациите, след регистрация, зареждаше 60 $ след някой и друг ден. За тях се чудя 🙂 Е за тях не знам, но това трябва да се пробва, защото така ще се зареждат повече бонуси в акаунта- 60$ след регистрация + 80$ след инсталиране на приложенията.
antea Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 2 часа, neuromancer каза: а, аз не вярвам, че някой чете тук и специално нас следи, но и не вярвам само ние да сме се сетили за тая далавера 🙂 просто хващат някакви модели и така все пак вече писах, струва ми се по-добра практика да си правят промоциите по-строго лимитирани, така че да не участват неподходящи хора, вместо да хабят ресурси за наказание впоследствие е колко пък ресурси да хабят, като най-вероятно си имат софтуерни алгоритми, които да хващат по няколко засечки тази споменатата Myra Sachdeva (потенциална "магеланка" под прикритие ) звучи точно като генерично име на индийски съпорт, с което да подписват автоматични мейли за блокиране а дори и някой да се е набълбукал с някакви хиляди долари бонуси (бедна ми е фантазията за подобно усърдие), при цените, на които Expedia пускат активности и хотели ПРЕДИ кухите бонуси, които вече блокират, най-много да не реализират заложената си висока печалба, в най-лошия случай да са квит, но надали биха реализирали загуби, най-малкото някакъв голям брой хора се въртят постоянно на сайта им, правят трафик, вдигат им акциите каква търсена платформа са. 6
Doctor Who Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 3 часа, antea каза: тази споменатата Myra Sachdeva (потенциална "магеланка" под прикритие ) Без да е магеланц под прикритие всеки може да чете каквото търси и намери и ползва както прецени. Дамата е реален човек, който работи това, което по горе съм писал. Имам много повече информация , но е напълно излишно да бъде публикувана, не само защото е лична на трето лице, а и не добавя стойност на темата, защото води до изказвания тип ЕЖК. antea, не пропускаш да апострофираш пряко или непряко мое мнение, което намирам за излишно. Ако съм те засегнал някъде с нещо - извинения, ако не - моля без вметки спрямо мене. Последното ти мнение е спам или греша. Виж си и другите мнения в темата и кажи кое не е спам, а ако ти преча тук - спирам да пиша. 5 1
antea Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Преди 1 час, Doctor Who каза: antea, не пропускаш да апострофираш пряко или непряко мое мнение, което намирам за излишно. Ако съм те засегнал някъде с нещо - извинения, ако не - моля без вметки спрямо мене. Последното ти мнение е спам или греша. Виж си и другите мнения в темата и кажи кое не е спам, а ако ти преча тук - спирам да пиша. ами, видях си всички мнения в темата, и не ги намирам за спам, така че най-вероятно грешиш. не ми пречиш, даже сигурно ще видиш, щом ми проучваш постовете, че съм ти отговорила на директно питане да си дам мнението как да постъпиш, така че, за пореден път: ако не искаш да пишеш - недей, ако искаш - пиши, ти си ги решаваш тия неща, както и аз - за себе си, така че бъди така благороден да позволиш аз да решавам дали да се включвам по някаква тема или не. все пак, ако решиш да си пишеш, което е по-добрият вариант за всички ни тук, според мен е добре да го правиш с по-малко недомлъвки, тип "аз знам някакви неща, ама няма да ги кажа", както си направил и в последния си пост, защото с такива вметки пък съвсем не добавяш никаква стойност. 4
Doctor Who Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 3 часа, antea каза: ами, видях си всички мнения в темата, и не ги намирам за спам, така че най-вероятно грешиш. не ми пречиш, даже сигурно ще видиш, щом ми проучваш постовете, че съм ти отговорила на директно питане да си дам мнението как да постъпиш, така че, за пореден път: ако не искаш да пишеш - недей, ако искаш - пиши, ти си ги решаваш тия неща, както и аз - за себе си, така че бъди така благороден да позволиш аз да решавам дали да се включвам по някаква тема или не. все пак, ако решиш да си пишеш, което е по-добрият вариант за всички ни тук, според мен е добре да го правиш с по-малко недомлъвки, тип "аз знам някакви неща, ама няма да ги кажа", както си направил и в последния си пост, защото с такива вметки пък съвсем не добавяш никаква стойност. Винаги публикувам всичко, което зная - многократно и подробно доколкото мога. В тази тема призовах за някаква дискретност по основателна причина, което не беше добре прието и разбирам, защото тълкуванията на такъв апел са много, а отричането е първосигнална човешка реакция. Приемам и опитвам да разбирам общото мнение, най-малкото защото винаги е водещо и като цяло определящо. Ден за прошка е - нека простим грешките и волните и неволни недоразумения. 13
Яничка Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Смятам, че @Doctor Who винаги споделя полезна информация и опит. Аз лично оценявам, когото има интелигенти хора, допринасящи за стойността на форума. 12 1
Oshko Публикувано: 5 март Автор Публикувано: 5 март Нищо не зареждат гадовете в нови акаунти, май свърши бюджета или съм карък:) Надявам се линковете все още да дават по нещо. 1
Olianata Публикувано: Петък в 08:29 Публикувано: Петък в 08:29 На 5.03.2025 г. в 11:32, Oshko каза: Нищо не зареждат гадовете в нови акаунти, май свърши бюджета или съм карък:) Надявам се линковете все още да дават по нещо. И при мен нищо не зареждат🤔
Lindt Публикувано: Петък в 09:00 Публикувано: Петък в 09:00 На 5.03.2025 г. в 11:32, Oshko каза: Нищо не зареждат гадовете в нови акаунти, май свърши бюджета или съм карък:) Надявам се линковете все още да дават по нещо. Зареждат ми 80 $ при сваляне на апликациите, но само с американски или английски VPN. Друг е въпросът, че нещо не мога да купя билети за аквариума в Лисабон и не знам проблемът в акаунтите ли е или самата атракция нещо не минава. 2
iMari Публикувано: Петък в 09:27 Публикувано: Петък в 09:27 преди 17 минути , Lindt каза: Друг е въпросът, че нещо не мога да купя билети за аквариума в Лисабон и не знам проблемът в акаунтите ли е или самата атракция нещо не минава. Ей така като почне не е на добре. Няколко пъти и аз се надявах проблема да в атракцията, но не...просто вече ни следят изкъсо. Може би вече е време да започнем да използваме акаунтите си по предназначение, т.е. да правим резервации с истински пари. Да, знам, че ви шокирах, но трябва да им дадем известна преднина, за да спрат със специалния мониторинг на нашия регион. 😉 6 1 2
Veselin Petkov Публикувано: вчера в 08:13 Публикувано: вчера в 08:13 Пак са започнали да дават от Vrbo Welcome bonus от 60 USD за нови регистрации. Минава обаче доста време (10-15 дни) от създаването на акаунта. За сметка на това обаче не успявам да използвам 3 -те линка дори и с VPN от САЩ/Великобритания. 2
stanimir Публикувано: вчера в 08:20 Публикувано: вчера в 08:20 On 3/7/2025 at 11:27 AM, iMari said: Ей така като почне не е на добре. Няколко пъти и аз се надявах проблема да в атракцията, но не...просто вече ни следят изкъсо. Може би вече е време да започнем да използваме акаунтите си по предназначение, т.е. да правим резервации с истински пари. Да, знам, че ви шокирах, но трябва да им дадем известна преднина, за да спрат със специалния мониторинг на нашия регион. 😉 Кой играл, играл.Кака се ожени. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега