iMari Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май Започнали са пак да зареждат бонуси от Vrbo. При мен са заредили в акаунт, който имаше бонуси от апп, но изтекоха без да ги усвоя, мислех, че имам още една седмица. Интересно е, че в нов акаунт, направен наскоро нищо не са заредили. В тези, които имат резервации с бонуси също нямам подарък изненада. 🙂 Проверете си стари и нови профили, ако имате такива. Срока за усвояване е доста по-къс. Около 40 дни. 16 3
Георги Матеев Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май Похвалвам специално съпорта на Orbitz / Expedia. Резервирах за юни 4 нощувки в Турция за $100 тотал (платих всичко с Orbucks, т.е. 0 реални пари). Тъй като хотелът беше 3 пъти по-евтин от всички други опции и това изглеждаше доста съмнително се свързах с тях по Whatsapp за потвърждение на резервацията. Оказа се, че собственикът е продал хотела, който вече оперира с нов мениджмънт и под друго име - и на четворна цена, а защо не беше свален от онлайн продажба мога само да гадая. Както и очаквах новите собственици отказаха да уважат резервацията и се свързах с чат съпорта на Orbitz. След кратък разговор ме прехвърлиха към resolutions team. След проверка на ситуацията агентът предложи да ме релокират в друг хотел, на което и се надявах. Първите 2 предложения не ми допаднаха и помолих за конкретен хотел, който бях харесал предварително. Оказа се, че това е ОК и 10 минути по-късно получих потвърдена предплатена резервация за новия хотел, който беше на стойност $460. Т.е. Expedia Group плати от собствения си джоб разликата от $360. Впечатляващо. Почти мога да се обзаложа, че в същата ситуация, която по никакъв начин не беше спешна, booking.com щяха да предложат единствено отмяна на резервацията и възстановяване на платената сума. Голямо браво от мен за Expedia Group. 16 5
Яничка Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май @Георги Матеев, Жоре, мисля, че Orbitz не са имали избор. Ти си travel варианта на Чък Норис 😀 4 1 16
Oshko Публикувано: Сряда в 19:33 Автор Публикувано: Сряда в 19:33 Направих резервация през expedia без доплащане, за 58$ и ми дойде имейл, че ‘потенциално съм нарушил правилата’ и следващия път да внимавам и резервацията сия има в акаунта. Случвало ли ви се е? Ще я бъде ли тая резервация?
Blago Публикувано: Сряда в 19:42 Публикувано: Сряда в 19:42 6 minutes ago, Oshko said: Направих резервация през expedia без доплащане, за 58$ и ми дойде имейл, че ‘потенциално съм нарушил правилата’ и следващия път да внимавам и резервацията сия има в акаунта. Случвало ли ви се е? Ще я бъде ли тая резервация? Ще я бъде, но не прекалявай с още подобни докато не мине тази. Аз направих същото нещо и получих такъв имейл, нямаше никакъв проблем с резервацията, с профила също. Вече за по-безопасно, гледам да не ги плащам изцяло с кредити. 3
iMari Публикувано: вчера в 08:13 Публикувано: вчера в 08:13 Тези тотално изплискват. Заредили са ми 15$ от hotels в блокиран както си му е реда акаунт - с гневен мейл и отменени резервации. И ме призовават да се насладя на подаръка им. Падам! Някъде излизал ли ви е бонус банер за сваляне на аппа? 8
Argentique Публикувано: вчера в 08:42 Публикувано: вчера в 08:42 И на мен са ми заредили в един натирен профил 15$ на 3 юни със срок един месец. Засега нямах проблем да буквам активности от такива профили, ще се пробвам освен, макар че сумата не е голяма. 4
ДиянаВ Публикувано: вчера в 11:47 Публикувано: вчера в 11:47 преди 3 часа, iMari каза: Тези тотално изплискват. Заредили са ми 15$ от hotels в блокиран както си му е реда акаунт - с гневен мейл и отменени резервации. И ме призовават да се насладя на подаръка им. Падам! Някъде излизал ли ви е бонус банер за сваляне на аппа? На 24 май си заредих един профил с бонуси за общо 80$ чрез линковете в тази тема. Пробвах да направя резервация на хотел през uk версията на хотелс. След половин час я отмениха без обяснение. На другия ден пробвах през usa версията, защото през английската бонус програмата въобще не беше активна и си помислих, че е изтекла. Опитах с неотменима резервация. Веднага ми я отмениха и ме нахокаха гневно по имейл. Не смея да ръчкам, че да не ме изръчкат юнашката😜 1 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега