Прескочи до съдържание

RIP Миро Нанков


Препоръчани мнения

Почивай в мир.

 

Не го познавам лично и не съм имал общувал под някаква форма, но знам че благодарение на него много българи видяха по-нестандартни крайчета на планетата.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Много, ама много ми стана мъчно... Общували сме много, макар да не го познавах лично. До оня ден си говорихме. Обсъждахме планове за Папуа Нова Гвинея. Рядко жизнен човек, винаги е бил готов да помогне с информация - и не само.

 

Искрено се разстроих. Чудя се къде ще ме завари и мен края. Дано поне пътят до него е пълноценен. 

Почивай в мир, Миро!

Връзка към коментар

Мир на душата му, много тъжно...онзи ден точно  четох програмата му за тези дни...

 

"13 юни, събота – тръгване – София, паркинга пред стадион Васил Левски, 08:47 часа.

Първа спирка – Пещерата Очите на Бога, близо до с. Карлуково. После – към Орешака – там можем да хапнем и продължаваме в късния следобед към Зелениковския манастир; тръгваме пеша от местността Смесите, където оставяме буса, има-няма 1 час е ходенето. Пристигаме по някое време следобед, тъкмо за боба, който Дана ни е направила; аз сядам и започвам да командвам парада по подготовката на BBQ, салати и пр... А, имам отговорната задача да отварям бутилките с вино, така също...

И тъй, първият ден си отива покрай огнището в спомени – къде сладки, къде не толкова... Не забравяйте, че горе няма ток /носете си фенерчета/, но в стаите /по 4-5 легла/ има печки на дърва... Абе романтика с две думи... Няма по-велико място в родния ми Балкан от това, така да знаете... Май скоро ще го обявявам в минало време… Като изпием всичката пиячка /обикновено има и песни, апропо/ - си лягаме. "

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Като изпием всичката пиячка /обикновено има и песни, апропо/ - си лягаме. "

 

Би било крайно нелепо, ако това изречение, или по-скоро плановете които се съдържат в него, са причина за падането (което само по себе си е крайно вероятно) и приключването по такъв начин на един такъв човешки живот... 

Редактирано от Plovdivian
Връзка към коментар

http://news.ibox.bg/news/id_999563558

 

Аз също не го познавах лично , но разменяхме мнения във Фейсбук последно относно варварщината в Йемен преди ден :(

Както бях споделял преди - да живеем и нека не се взимаме прекалено на сериозно , че не се знае кой какви планове има за нас

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

http://statii.troyan21.com/2015/06/blog-post_14.html

След като прочетох сутринта ми стана мъчно. Не го познавам лично, но един общ познат преди 2-3 години ми говореше за него. В действителност той говореше за Вожда. Думите му бяха "Пусни в гутъл Вожда...".  Впоследствие разбрах името му. Последните 2-3 седмици доста срещах името му. Имаше предаване по телевизията с него за сечта в горите, беше на среща с Иван Станчов, проследявах плановете му във фейсбук. Все едно съм го познавала.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.