Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , neuromancer каза:

Къде ти е регистриран Пейпала? Можеш да регистрираш акаунт в UK и да сложиш банковата сметка в паунди от револют. Аз имам акаунт от сто години, когато живях там и нищо му няма.

Ако имаш Wise, можеш да прехвърлиш доларите там като банков превод от ТСВ, правил съм го. После както решиш.

Щото е жалко да останеш $18 минус заради някакви глупости.

Тук в България е регистриран. Ще се позанимавам и няма да ги зарязвам парите.

Благодаря🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

As well as hand held ID (A picture of yourself holding your ID).

Бих им пратила снимка само на едната си ръка с вдигнат конкретен пръст, ей така, да им покажа посоката, в която да търсят. Как ли пък няма да им пращам ID, съвсем чупят тъпометъра!

Правиш си нов акаунт през USA Vpn, влизаш само през него и така. 🙂 И не пропускаш да обереш някоя друга покана.

@neuromancer, това с Wise e полезно, не го знаех, но са с белгийски IBAN. Ако се правят на интересни с потребители от ЕС няма да е решение.

• Смея се 3
Публикувано:

Взимаш доларовия акаунт, това са е чиста US банкова сметка. С IBAN не съм го правил. Има малка такса ако прехвърляш доларите другаде, но пък може да ги изхарчиш директно през вирт. карта или през Пейпал.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Днес Hotels.com в topcashback.co.uk дава 14% + Activate below and earn an extra £10 bonus on 1 transaction when you spend £100 or more between 00:00 and 23:59 on the 5th May 2025

0505-Hotels-optdesk.png

• Харесвам 3
  • Браво 2
Георги Матеев
Публикувано:
На 21.04.2025 г. в 19:55, iMari каза:

Как ли пък няма да им пращам ID, съвсем чупят тъпометъра!

Ако ти висят $400+ (както беше моя случай) ще им пратиш ID и хоро ще играеш 🤣

Месец преди старта на войната в Украйна бях в Санкт Петербург и там си влизах в TCB акаунта. Е, системата им явно беше записала логина от руско IP и няколко седмици по-късно почнах да получавам същите съобщения като @ДиянаВ и категоричен отказ за изплащане на кешбек. Голямо доказване падна, че не съм руснак и не живея в Русия, какво ли не им пратих, но си спасих акаунта.

Та оттогава внимавам една идея повече. В момента съм в Казахстан и за всеки случай не отварям сайта и тук. Чувствителни са.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Не знам за топкешбек, пък и България не е Русия... Може и нещо друго да има.

Quidco обаче го ограничават извън Европа и Сев. Америка, даже и със VPN не мога да си тегля кешбека.

Публикувано:

Аз още нямам развитие. Ще ги изчакам до средата на юни, че този месец не ми се занимава с тях. После може да ги изръчкам или да пробвам със съвета на @neuromancer, или и двете. На север и на изток не съм ходила по-далеч от Румъния. Ама и последната напоследък е под прицел от usa 😆 Преди много години един ром от силистренските села викаше на Елтън Джон “мама й шантава”, та и аз същото мисля по техен адрес😜
Основното е, че винаги по възможност ще избягвам тази версия на TCB. Засегнаха ме😛😄

преди 4 минути , neuromancer каза:

Не знам за топкешбек, пък и България не е Русия... Може и нещо друго да има.

Quidco обаче го ограничават извън Европа и Сев. Америка, даже и със VPN не мога да си тегля кешбека.

Нали и в България има други списъци за санкционирани лица. Може и заради тях аз бедната мишка да го отнасям😄

• Смея се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 21.04.2025 г. в 16:38, ДиянаВ каза:

Американците и сегашното им управление все повече почват да ме дразнят. Имам събрани 18$ и реших да си ги прехвърля. В предишни периоди /преди ерата Тръмп/ 2-3 пъти безпроблемно съм прехвърляла чрез Пейпал. Сега обаче имам този имейл😯

Hi there,

Unfortunately we are not able to process your recent payout as our internal data indicate that you might be located in a sanctioned region / country. At this time we are unable to pay your region via this payment method due to the new restrictions put in place by the payment provider so this has now been cancelled.

If you feel this is incorrect and you are not located in a sanctioned region / country, please do send us proof of address i.e., utility bill or a bank statement. As well as hand held ID (A picture of yourself holding your ID). You can send this to us at qualityteam@topcashback.com

Пратих, каквото искат на български, в момента ги проверяват и мъдрят в санкционен списък ли съм. Не знам дали е заради окончанията на имената ми “-ova” или заради тъпотията им, че не знаят къде се намира град Ruse. Чувствам се дискриминирана и се питам как живеят хората с моя произход там😡От тук нататък ще имам едно на ум с ползването на американската версия и дори и да си получа парите, ще гледам да я избягвам. 

На 5.05.2025 г. в 15:02, ДиянаВ каза:

Аз още нямам развитие. Ще ги изчакам до средата на юни, че този месец не ми се занимава с тях. После може да ги изръчкам или да пробвам със съвета на @neuromancer, или и двете. На север и на изток не съм ходила по-далеч от Румъния. Ама и последната напоследък е под прицел от usa 😆 Преди много години един ром от силистренските села викаше на Елтън Джон “мама й шантава”, та и аз същото мисля по техен адрес😜
Основното е, че винаги по възможност ще избягвам тази версия на TCB. Засегнаха ме😛😄

Нали и в България има други списъци за санкционирани лица. Може и заради тях аз бедната мишка да го отнасям😄

Да се похваля, че съм чиста пред американците, не попадам в регион под санкции и подобни списъци😜

Вчера съм получила имейл, че ми дават зелена светлина да си изтегля доларите🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 30 минути , ДиянаВ каза:

Да се похваля, че съм чиста пред американците, не попадам в регион под санкции и подобни списъци😜

Вчера съм получила имейл, че ми дават зелена светлина да си изтегля доларите🙂

А НАП знае ли за тях? :wink:

• Смея се 5
Публикувано:

20% cashback за хотелски резервации в Trip.com само днес. Това е в американската версия, този уикенд има и бонус 2.5$ за транзакция над 15$.

image.png.2c0e126755ee18913ded7fa9134e294f.png

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.