Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, jorocontrola каза:

не съм попадал на греда до сега.

Обикновено с * под банера са посочени търговците, които се изключват от кампанията. Ама погледнах и ОУ за всеки случай 😀

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

В австралийската версия има 10 цента за търсене през Триваго, а в американската-25 цента! 

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

Събрал съм някаква сума в американския сайт. Какъв е най-лесният начин да се използват тези пари? Гледам, че има опция virtual visa prepaid card, някой ползвал ли я е и има ли някакви скрити уловки? Доколкото разбрах, такава карта може да се ползва само за онлайн поръчки, при които трябва сумата да е под или равна на заредената сума по нея и не можело да се доплаща с друга карта в случай, че покупката е на по-висока стойност. Отделно излизат някакви допълнителни 5% ако избера тази виртуална карта - това какво значи, че ще заредят картата с 5% отгоре или че ще почне да ми се трупа нов кешбек в профила?

Публикувано:

американския топкешбек ли? АСН трансфер към Wise, в $, обръщаш в евро и ползваш с вирт. карта, аз прехвърлям към Револют, безплатно

или към английски пейпал, оттам направо към паундова сметка на Револют (така са малко по-големи таксите на Пейпал за превалутиране)

иначе ония 5% са получаваш 5% в повече в картата

на мен са ми неудобни тия карти, предпочитам в Револют и да не ги мисля повече или по-малко трябва да има и да не остават много стотинки в картата

• Харесвам 4
Публикувано:

Ако имаш английска Пейпал сметка, от ТСВ към нея и оттам Револют. Таксите са на Пейпал. При другата опция таксите са на wise

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 22.04.2026 г. в 8:46, crazyhorse каза:

В австралийската версия има 10 цента за търсене през Триваго, а в американската-25 цента! 

При теб отчита ли търсенето? Правя го през американския topcashback.

Аз преди съм правила търсения през skyscanner и се отчиташе в My dashboard, но сега nada.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 28 минути , Яничка каза:

При теб отчита ли търсенето? Правя го през американския topcashback.

Аз преди съм правила търсения през skyscanner и се отчиташе в My dashboard, но сега nada.

И на мен не ми отчита Trivago в американския. Имах няколко търсения ,но не ги отразява.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Пробвах го един-два пъти триваго и нищо не отразява, ама карай, не е голяма загуба

• Харесвам 3
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Както може да се очаква парите валят в странта на Великият Рижав Вожд... 😉

image.png.3186ddf29c7b0c658312e96c7dad6c43.png

Което се комбинира перфектно с Букинг:

image.png.d7f5bf6f0322b11c703c7b061c3c7cc3.png

• Харесвам 7
  • Смея се 1
Публикувано:

Priceline също дават добър кешбек, 9%.

Яд ме е, че преди два дни правих резервация и не ми се занимава с анулиране.

• Харесвам 3
Публикувано:

Много странна работа днес

Вчера правих резервация в Accor и минах през топкешбек. Днес имам мейл, че покупката се траква от един бразилски кешбек сайт, където също имам акаунт, но последно влизах преди няколко дена (доста преди резервацията). Как става тая работа? В момента резервацията седи pending и на двата сайта.

Забавното е, че в ТСВ е 6%, а в бразилския сайт 12%

Ще е интересно да дойде от двете места.

• Харесвам 4
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Скромно, но от сърце, малък бонус в американската версия до утре.

През банера офертата не беше активна, но през секцията What's New успях да я отворя.

Още по-хубавото е, че и Букинг имат 8% до утре.

Screenshot_20260616_114104_Chrome.jpg

• Харесвам 9
  • 4 седмици по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 30.05.2026 г. в 8:16, neuromancer каза:

Много странна работа днес

Вчера правих резервация в Accor и минах през топкешбек. Днес имам мейл, че покупката се траква от един бразилски кешбек сайт, където също имам акаунт, но последно влизах преди няколко дена (доста преди резервацията). Как става тая работа? В момента резервацията седи pending и на двата сайта.

Забавното е, че в ТСВ е 6%, а в бразилския сайт 12%

Ще е интересно да дойде от двете места.

Няма да стане трика. За разлика от Topcashback при плащане с точки бразилският сайт дава кешбек само върху платеното с пари, което е пренебрежимо малко.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой получавал ли е кешбек от агода? Имам спомен преди години май нищо не ми върнаха, докато от букинг си ги получавам. Но сега хотела е по евтин в агода и е 10 % кешбека.

Публикувано:

Кешбекът появи ли се като регистриран на сайта? Ако е така, няма как да не платят, дори и да се наложи напомняне в един момент…

Май и аз имах проблем преди с тях, но се плати накрая де.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, stani.m said:

Някой получавал ли е кешбек от агода? Имам спомен преди години май нищо не ми върнаха, докато от букинг си ги получавам. Но сега хотела е по евтин в агода и е 10 % кешбека.

Аз преди съм получавал от тях  поне за 10-15 транзакции. От около година обаче, когато влезеш през линка от TCB завишават много цените и вече не излиза сметката. Дори с 10% кешбек, пак ще си на минус спрямо резервация, която не минава през TCB.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, jorocontrola каза:

Кешбекът появи ли се като регистриран на сайта? Ако е така, няма как да не платят, дори и да се наложи напомняне в един момент…

Май и аз имах проблем преди с тях, но се плати накрая де.

Не стават баш така нещата. Може да си пише някаква сума pending, и после да изчезне. Като се оплачеш казват "те от партньора нищо не пратиха, така че няма"

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, stani.m каза:

Преди няколко месеца без проблем, дойде след около 2-3 седмици. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, neuromancer каза:

Не стават баш така нещата. Може да си пише някаква сума pending, и после да изчезне. Като се оплачеш казват "те от партньора нищо не пратиха, така че няма"

Ами аз ти говоря от личен опит. Кешбек все не идваше, стоеше в Pending и накрая стана Declined. Стартирах Claim и след време все пак парите дойдоха. След като резервацията е завършена, оправдания за непреведени пари е несериозна. Аз съм си платил, тяхна работа е да се оправят с доставчика си…

Това е в американската вердия де.

Публикувано:

Като мина през  TCB ми завишаваше цената само с 6 евро. Това вчера през компа. Случайно реших снощи през приложението да видя цените и гледам с 30 евро пи-ниска. Пишеше ми отстъпка от 27 евро за първа резервация през приложението. А 10% кешбека щяха да бъдат 23 евро и да ги чакам. Така че букнах изгодно.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 часа, jorocontrola каза:

Ами аз ти говоря от личен опит. Кешбек все не идваше, стоеше в Pending и накрая стана Declined. Стартирах Claim и след време все пак парите дойдоха. След като резервацията е завършена, оправдания за непреведени пари е несериозна. Аз съм си платил, тяхна работа е да се оправят с доставчика си…

Това е в американската вердия де.

Е, и аз от личен опит. Нещо аналогично когато хотела в Букинг те пише no show, кешбек не дават.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.