Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Бърз въпрос, направих резервация в Priceline през TCB преди няколко часа, но кешбекът още не се е появил. Нормално ли е да се бави толкова?

Публикувано:
преди 13 минути , bluba каза:

Бърз въпрос, направих резервация в Priceline през TCB преди няколко часа, но кешбекът още не се е появил. Нормално ли е да се бави толкова?

Наскоро правих за Агода и се появи на следващия ден. Имаше някакъв срок - ето

Missing cashback?

Cashback can take up to 7 business days to track. If it has been that long, start a Missing Cashback Claim.

Start a claim

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, bluba каза:

Нормално за около 1 ден се появява,  но може и да варира

• Харесвам 3
Публикувано:

Да, един ден е обичайно в повечето случаи и при мен.

На хотелс се появява почти веднага, поне в юк версията. Ама пък при тях до успешен край не съм стигала 😄, в смисъл все нещо е отменяло резервацията 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз съм възхитен от getyourguide, кешбека е готов за теглене 3-4 дни след събитието, това е най-бързото, което съм виждал. Хотели Accor за сметка на това се бавят вече повече от половин година... Priceline не съм ползвал.

• Харесвам 7
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 5 минути , neuromancer каза:

+7% за Букинг.ком

= направена резервация (която чакаше точно тази комбинация на звездите)... 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Аз имам да правя с Accor, а там вече 8-9 месеца ми виси кешбека на confirmed и май ще трябва да им пиша да видя какво става...

Публикувано:
преди 22 минути , neuromancer каза:

Аз имам да правя с Accor, а там вече 8-9 месеца ми виси кешбека на confirmed и май ще трябва да им пиша да видя какво става...

Скоро ми платиха едни пари от септември от Агода - над 6м чакане се получи.

Отделно имам една резервация в Букинг, дето мина преди повече от месец, но все още си стои на Pending :(

Нещо много се бавят и при мен, но живея с надеждата, че ще има пари някой ден...

Публикувано:

Аз от Агода получавам доста бързо - има-няма 2-3 седмици. Не знам дали версията има значение. 

Рекордът за чакане ми е на Quidco. 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, jorocontrola каза:

= направена резервация (която чакаше точно тази комбинация на звездите)... 😉

Добре, че го видях това, че отворих и си намерих без да искам евтин хотел в Гданск в центъра. 😃

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 10 минути , Argentique каза:

Добре, че го видях това, че отворих и си намерих без да искам евтин хотел в Гданск в центъра. 😃

Доста хотели на доста места ме чакат, но за жалост само за една покупка дават бонус и все чакам следващата кампания…

Да не е евтино, щот няма мрежа против комари. Питай ги 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 35 минути , Argentique каза:

Аз моето настаняване най-вероятно ще го сменя заради комарите 🙃 е и поради други по-несъществени подробности. Кое е твоето?

Иначе гледам, че има адски много студиа ново строителство. Възможно е да са се навъдили, след като imary е била. Надявам се цените на нощувките  да паднат, защото сегашните наистина ми се струват високи.

• Смея се 1
Публикувано:

@Zaro, Quidco са мега бавни, да...

Боцнах и аз една резервация. Благодаря на @jorocontrola и @neuromancer.

Да допълня, че често при подобно промо за 2,50 USD в ОУ пише, че изключват някои търговци и Booking.com нерядко е от тях, но в настоящото промо не са посочени търговци, за които не важи.

Също още нещо приятно от us topcashback:

дават 8% от Viator, а за новорегистриран потребител - 15%.

• Харесвам 1
Публикувано:

Забавянето на кешбека в Quidco според мен не е случайно. За нововписали се членове вземаха една скрита такса, която тотално ме отказа от тях. Или трябва да се провери предварително какво е членството и да се вземат мерки или да речем след 6 месеца от покупката постоянно да се следи има ли дошъл кешбек, върху който да искат наем за престояване🙈.

Ето моят опит от преди година и половина… впечатленията ми са за скрити условия и уловки.

На 15.09.2024 г. в 21:03, ДиянаВ каза:

Оправих се - You have succesfully downgraded to Basic.

Питах чат бота и получих насоки. Натрупаната такса за 2 месеца остава за тях. Доколкото разбрах всеки нововписал се е премиум. Хитреци, дразнещо е това тайно вкарано членство. Колко ли хора като мен не са се усетили или са забравили след половин година, че имат да получават дребна сума.
Добре че Яничка писа, че поне 1£ ми остана😛

На 15.09.2024 г. в 20:50, ДиянаВ каза:

Намерих нещо писано - явно е 2£, защото 2 месеца съм стояла. Въпросът е как да си махна това членство и да бъда стандарт?

Quidco has two membership options, Basic Membership and Premium Membership. When you first sign up to Quidco you will be enrolled on their Premium Membership. This will cost you £1 a month. This pound is only ever taken from the cashback you earn through Quidco.

They will never take money from your debit or credit card to cover this £1, it is only ever taken from cashback. If you take a break from using Quidco, there is no retention fee.

As a premium member you get ad-free access to Quidco, up to 10% top-up on cashback rates, double the difference in cashback guarantee, and up to 20% payout bonuses.

If you would prefer not to have £1 taken each month from your cashback each month you can downgrade to Quidco’s other membership option, Basic Membership. This is completely free and you’ll still get access to cashback from 5000+ retailers. However, you won’t get any of the other benefits that premium members enjoy.

На 15.09.2024 г. в 19:52, ДиянаВ каза:

Направо ми напомни, че имам да получавам кешбек. От застраховка на Worldwide Insure е, купена през декември миналата година. Станал е платим юни.

Защо ми дава 1.02£ от 3.02£? Разликата от 2£ къде отива?

IMG_8668.png.643a6a05d083ff554bd69bf64288dc9b.png

Май неясно как към станала премиум член. Това пише:

Balance £1.02

The balance available for withdrawal is your current balance,
minus the fee retained for your Premium membership.

You can withdraw your earned cashback in a variety of ways...

Мога ли някакси да го махна? Мошеници…

Публикувано:

Quidco като не ги ползваш една година и ти дават 5 паунда за каква да е покупка, да се върнеш при тях. После можеш пак да не ги ползваш една година

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 часа, neuromancer каза:

• Cash Back is typically added to your account within three months after the completed stay.
  • Should your Cash Back fail to track automatically, please submit a Missing Cash Back Claim within 100 days of your order.

подсети ги, че като са минали тези 100 дни май е по-тегаво

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 48 минути , neuromancer каза:

Quidco като не ги ползваш една година и ти дават 5 паунда за каква да е покупка, да се върнеш при тях. После можеш пак да не ги ползваш една година

Мерси за информацията.

Възстанових си паролата, но дотук нямам хабер за 5£ 🙂

Освен от любимците на едни мили мои магеланки - Boots😄, но при похарчени 25£, т.е. изглежда си като обичаен кешбек. 
Ще ги видя, ще се реваншират ли😃

Публикувано:

Visa избухнаха, Мастъркард това го имаха за ден вторник само.

10 % до 25 Е кешбек на месец от кина, театри, забележителности, заведения, доставка на храна в България и чужбина.

https://www.visabg.com/campaign/everyday/

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 часа, Яничка каза:

Да допълня, че често при подобно промо за 2,50 USD в ОУ пише, че изключват някои търговци и Booking.com нерядко е от тях, но в настоящото промо не са посочени търговци, за които не важи.

Аз като селски тарикат все гледам да купя/поръчам нещо като има бонус и не съм попадал на греда до сега. Ясно, че имаме минимална сума на поръчка, ама все пак не валят тия пари...

С/у платени на 64Е Букинг, ще прилапам:

image.png.19aa039a627755c6db04d44f393603bd.png

Това реално са над 10%. Доволен 🙂

преди 10 часа, iliana_t каза:
  • Should your Cash Back fail to track automatically, please submit a Missing Cash Back Claim within 100 days of your order.

подсети ги, че като са минали тези 100 дни май е по-тегаво

Това според мен е времето да ти се появи, че ще има кешбек в акаунта ти. А не че до догава ще бъде платено.

Имам разни поръчки, където срока си е зададен на над 100 дни изначално, което в повечето случай значи доста повече:

image.png.3ff5ab81552b5080c16ecc97f9571a84.png

Принципно аз проблем с чакането нямам. Само един път след много чакане "деклайнаха" един кешбек. Тогава вече им писах и дадоха парите в последствие...

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.