Яничка Публикувано: 19 август Публикувано: 19 август На 12.08.2026 г. в 13:56, neuromancer каза: Е, и аз от личен опит. Нещо аналогично когато хотела в Букинг те пише no show, кешбек не дават. Потвърждавам. Имам трансакции, за които съм пускала Claim и в последствие са били отказвани по причина, че уж съм била минала през друг сайт преди това или съм приложила код за отстъпка против правилата им. Което, разбира се, не е така. Нищо, не е фатално. Все пак доста claim-ове ми ги уважават. 1
iliana_t Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август Някой с немската или австралийската версия може ли да провери в момента Агода за съществуващи членове колко % дават. Имам само US & UK, но бих се регистрирала, ако излезе нещо с 10%.
Branko Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август преди 1 час, iliana_t каза: Някой с немската или австралийската версия може ли да провери в момента Агода за съществуващи членове колко % дават. Имам само US & UK, но бих се регистрирала, ако излезе нещо с 10%. Все пак не забравяй да направиш регистрацията от реферал на някой френд или от самата себе си😉 3 1
jorocontrola Публикувано: 25 август Публикувано: 25 август Намират се и добри цени на хотели: Въпреки предупрежденията за нисък кешбек си дава по 9%... 😉 5
neuromancer Публикувано: 3 септември Публикувано: 3 септември Топкешбек.ком дава 2.50 бонус за покупка днес или утре, над $20. В тази връзка, някой знае ли, ако плащам в Експедия или Хотелс.ком с кредити, цялата сума ли се брои за кешбек или само платеното с пари? Че се чудя как да ги наместя двете наведнъж 😁 Мисля, че ще е само с парите 🙂 Мога и в Accor, ама там стана 1% и е срамота. 1
Георги Матеев Публикувано: 4 септември Публикувано: 4 септември преди 5 часа, neuromancer каза: някой знае ли, ако плащам в Експедия или Хотелс.ком с кредити, цялата сума ли се брои за кешбек или само платеното с пари? Последно плащах в Orbitz изцяло с кредити и после получих кешбек върху цялата сума, все едно е плащано с пари. Предполагам в Expedia и Hotels е същото. 1
Argentique Публикувано: 4 септември Публикувано: 4 септември преди 8 часа, neuromancer каза: Топкешбек.ком дава 2.50 бонус за покупка днес или утре, над $20. В тази връзка, някой знае ли, ако плащам в Експедия или Хотелс.ком с кредити, цялата сума ли се брои за кешбек или само платеното с пари? Че се чудя как да ги наместя двете наведнъж 😁 Мисля, че ще е само с парите 🙂 Мога и в Accor, ама там стана 1% и е срамота. По бонусно експедийно време преди година-две кешбек се даваше за цялата сума, пък кой както платил.
neuromancer Публикувано: 5 септември Публикувано: 5 септември да, благодаря, така излиза, поне седи pending върху цената, не платеното с кеш (в случая 0) ама го предобрих и покупката беше за $20.50, а в Експидия явно удържат таксите и излиза $19.нещо, та бонусът от 2.50 не го хванах 😀 прекалявам с очакванията, хем да платя само с безплатен бонус, хем 2.50 кешбек
crazyhorse Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември Някой с идея как да си сменя Sort-кода и номера на акаунта в английската версия, за да мога да си прехвърля натрупаната сума? Акаунтът ми е отдавна и не помня какво съм въвеждал при регистрацията! Досега винаги съм теглил през Paypal(или поне така си мисля), а тази сума трябва да е чрез банков трансфер...Акаунтът ми е сигурно на 15 години и съм сменил може би 4 банки за това време...
ДиянаВ Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември преди 7 минути , crazyhorse каза: Някой с идея как да си сменя Sort-кода и номера на акаунта в английската версия, за да мога да си прехвърля натрупаната сума? Акаунтът ми е отдавна и не помня какво съм въвеждал при регистрацията! Досега винаги съм теглил през Paypal(или поне така си мисля), а тази сума трябва да е чрез банков трансфер...Акаунтът ми е сигурно на 15 години и съм сменил може би 4 банки за това време... за английската версия ползвам револют, защото само така мога да имам английските им банкови детайли. ето така бих актуализирала данните 4
neuromancer Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември Цъкаш си на профила, account details, payout details 1
crazyhorse Публикувано: 13 септември Публикувано: 13 септември преди 12 часа, ДиянаВ каза: за английската версия ползвам револют, защото само така мога да имам английските им банкови детайли. ето така бих актуализирала данните Оказа се, че и аз съм дал английската сметка в Револют, но не помня кога съм го направил. Най-вероятно, когато съм си поръчал картата. преди 12 часа, neuromancer каза: Цъкаш си на профила, account details, payout details Знам как да ги сменя, но българските банки нямат сорт-код. Благодаря за помощта!
neuromancer Публикувано: 13 септември Публикувано: 13 септември Нямат разбира се, трябва английска банка или Револют Тоя сорт код в скриншота ти ми е познат
bibi Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Здравейте, имате ли проблеми с topcashback.com? Аз напоследък имам доста и от различно естество: 1. поръчка от Найк от март. Отказаха ми кеш бек, защото уж съм ползвала купони, промоции или пък не стм влязла коректно през topcashback.com в Nike.com. След разправии ми го преведоха преди седмица 2. Кешбек с 0.00 стойност от all accor hotels. Той по принцип беше 1% но не е 0.00. 3. Последните покупки от booking излизат както са на скрийн шота пише denied by the retailer. От съпорта твърдят, че всичко е наред, но не мога да им пратя скрийн шот. Така ли излизат и при вас? 3. IGH hotels не стига, че имат 12 седмици за изплащане на кешбека, ами за престой, приключил на 24.06, все още нямам статус payable , а само confirmed. 🙄 1
jorocontrola Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Аз лично не съм имал проблеми напоследък. Сроковете принципно не се спазват, но кешбекът поне при мен идва, макар и със закъснение. Поне това, което се вижда за Букинг, изглежда като дублирани кешбеци, защото има две за една и съща сума и само едното е отказяно... При мен също ги има дублирани, но не очаквам да дойдат пари два пъти все пак. 1 1
jorocontrola Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа Преди 1 час, bibi каза: А какво пише на реда, който е задраскан ? Ами както се вижда, става дума за дублирани резервации поне при мен. Основанието няма никакво значение. Явно имат технически проблем. Излиза два пъти и после отказват едното 😉 1
Marisha Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа И при мен е същото, дублират се резервации. 1
neuromancer Публикувано: преди 52 минути Публикувано: преди 52 минути не съм имал особени проблеми понякога ми излизат така дублирани, една резервация отказана и после друга за същото нещо потвърдена, платиха ги малко с Accor не ми харесват, ама сигурно аз съм си виновен, щото ги плащам с точки (почти цялата сума, освен таксите), после не идва кешбек, ама то е нормално Сега имам последно един потвърден от юли, предполагам ще дойде на 1% хич няма да се занимавам с това обаче
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега