Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не зная дали е точно по темата или ако вече е коментирано, се извинявам, но Mastercard дават 10% кешбек за кулинарни покупки всеки вторник през 2025 г., максимум до 50 лва на месец. За целта само трябва да регистрирате картата на следния линк:

https://www.priceless.com/culinary/product/187449/mastercard-day-bulgaria?ac=den

• Харесвам 3
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Topcashback.com дава 2.50 бонус до 12.02, след регистрация. И цели 5% кешбек към Qatar airways. Обикновено са 1-2% макс

• Харесвам 4
Публикувано:
На 1.02.2025 г. в 2:11, BulgarBulgar каза:

Това отдавна спря да ми идва. Преди идваше поне веднъж на месец.

Оффф, за момент се стреснах да не съм объркал форумите ... :grin:

• Смея се 11
Публикувано:
На 14.02.2025 г. в 17:06, Фил каза:

Оффф, за момент се стреснах да не съм объркал форумите ... :grin:

Смисъл?

Не знам какво става но в https://www.topcashback.co.uk/ съм Plus Member от години. Въпречки не съм им платил годишната такса нито 1 път.

Цитат

03 Apr 2024 to 03 Apr 2025 Plus £5.00 Not Yet Deducted

03 Apr 2023 to 03 Apr 2024 Plus £5.00 Not Yet Deducted

26 Nov 2020 to 03 Apr 2023 Classic £0.00 N/A

26 Nov 2019 to 26 Nov 2020 Plus £5.00 Not Yet Deducted

23 Oct 2018 to 23 Oct 2019 Plus £5.00 Not Yet Deducted

То може и за това че не са ми взели още нито 1 такса до сега. Та са спрели тия £2 промоции дето идваха поне веднъж месечно или нещо такова.

То до сега не съм теглил събрания кешбек директно към банковата ми сметка. Последно само съм вкарвал това дето съм събрал във ваучери за магазини от Reward Walletа. To, ако изчакам месец 2 без да извличам нищо от събраното до сега. Или ще падна на Classic пак или ще почне нова година на Plus членството и пак ще ми иска само £5 такса. Но за новия период. И пак ще ми опрости старата неплатена такса. XD

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Topcashback.com има super travel week в момента, увеличени проценти за Експидия, Букинг, Viator, Qatar airways и прочие...

• Харесвам 6
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Topcashback доста са подобрили времето за резолюция при клеймовете. Имах няколко нетракнати трансакции от края на февруари, които клеймнах - вече са payable, а за тях си струваше разправията, за Expedia дават добър %.

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, BulgarBulgar каза:

Мерси ма там нямам регистрация.

Ами направи си и си пусни реферал към втори акаунт😉

• Харесвам 2
Публикувано:

Чудесна оферта от UK версията.

Получаваш 10 💷, ако изхарчиш 70 💷. Заедно с това имаш и кешбек.

Screenshot_20250402-093108.png.a16500e86496e0cbd08e2a40594d3f6d.png

Няма условие дали ще резервираш хотел, полет, пакетна почивка, влак, но този бонус не участва в трупането на  мин.сума при покана от приятел.( Май и тук ни отрязаха)🤩. Само днес кешбека за хотелски резервации в trip.com e 15%.

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:

Американците и сегашното им управление все повече почват да ме дразнят. Имам събрани 18$ и реших да си ги прехвърля. В предишни периоди /преди ерата Тръмп/ 2-3 пъти безпроблемно съм прехвърляла чрез Пейпал. Сега обаче имам този имейл😯

Hi there,

Unfortunately we are not able to process your recent payout as our internal data indicate that you might be located in a sanctioned region / country. At this time we are unable to pay your region via this payment method due to the new restrictions put in place by the payment provider so this has now been cancelled.

If you feel this is incorrect and you are not located in a sanctioned region / country, please do send us proof of address i.e., utility bill or a bank statement. As well as hand held ID (A picture of yourself holding your ID). You can send this to us at qualityteam@topcashback.com

Пратих, каквото искат на български, в момента ги проверяват и мъдрят в санкционен списък ли съм. Не знам дали е заради окончанията на имената ми “-ova” или заради тъпотията им, че не знаят къде се намира град Ruse. Чувствам се дискриминирана и се питам как живеят хората с моя произход там😡От тук нататък ще имам едно на ум с ползването на американската версия и дори и да си получа парите, ще гледам да я избягвам. 

• Шок 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 57 минути , ДиянаВ каза:

Американците и сегашното им управление все повече почват да ме дразнят. Имам събрани 18$ и реших да си ги прехвърля. В предишни периоди /преди ерата Тръмп/ 2-3 пъти безпроблемно съм прехвърляла чрез Пейпал. Сега обаче имам този имейл😯

Hi there,

Unfortunately we are not able to process your recent payout as our internal data indicate that you might be located in a sanctioned region / country. At this time we are unable to pay your region via this payment method due to the new restrictions put in place by the payment provider so this has now been cancelled.

If you feel this is incorrect and you are not located in a sanctioned region / country, please do send us proof of address i.e., utility bill or a bank statement. As well as hand held ID (A picture of yourself holding your ID). You can send this to us at qualityteam@topcashback.com

Къде ти е регистриран Пейпала? Можеш да регистрираш акаунт в UK и да сложиш банковата сметка в паунди от револют. Аз имам акаунт от сто години, когато живях там и нищо му няма.

Ако имаш Wise, можеш да прехвърлиш доларите там като банков превод от ТСВ, правил съм го. После както решиш.

Щото е жалко да останеш $18 минус заради някакви глупости.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.