Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:

Повечето от магеланците знаят, но да кажа, че с натрупаните пари може да се направи payout не само към PayPal или Revolut. Така както парите могат да се изтеглят под формата на ваучери за Амазон, може да се изтеглят с допълнителен процент бонус към всевъзможни търговци. Така че ако ви се очертава пътуване към Великобритания, може да отидете на шопинг или ресторант с малко бонус отгоре.

Някои от търговците ги има и в България (Primark, Zara...), но не мисля, че ваучерите могат да се използват на родна земя. Най-малкото сумата на ваучери ще е в паунд, а не в лева. А и много често в България тези вериги се движат от трети фирми-представителства, плащащи някакъв лиценз на фирмата-майка без да са директно свързани с една информационна система. Но ако има някой заинтересован, може за всеки случай да попита конкретния търговец, за когото се интересува.

Публикувано:
На 9.08.2018 г. в 12:39, Яничка каза:

Наскоро имах покупки от Aliexpress, като и двете ги "минах" през американския Topcashback. Излезе си екрана, че ми отчита, че влизам през Topcashback, но после не получих потвърдителен мейл, както обикновено и не се виждат в акаунта ми.

Ъпдейт по моя случай - днес дойде едната пратка и няколко часа, след като потвърдих в Ali-то, че съм я получила, дойде мейл от TopCashback, че са начислили кешбека.

• Харесвам 1
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:
преди 14 часа, Alexander каза:

Струва ми се, че не е ставало дума преди, но вчера видях, че ако се мине през topcashback.co.uk, се връщат 12% кешбек. 

Да, би трябвало да връщат, но въпросът е кога. От март 2018 до сега чакам един кешбек за смешните 2,50 евро и още не са го дали. Но аз тъпо и упорито съм повдигнал казусът и ежемесечно им пращам напомняния (nudges) в topcashback. Смешно ми е докога ще ме мотаят и си пазя прилежно всички документи.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Струва си, да хвърляте по един поглед на рекламните имейли, които пращат от topcashback.co.uk:

До скоро имаше промоция :wink: като препоръчаш приятел - печелиш не 5, а 15 паунда. Аз не се сетих за по-голям приятел от жена ми.:give_heart:

Също така имаше едно предложение - ако направиш оборот от над 10 паунда при една покупка, ти връщат 5.

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)
преди 17 минути , ven62 каза:

Струва си, да хвърляте по един поглед на рекламните имейли, които пращат от topcashback.co.uk:

До скоро имаше промоция :wink: като препоръчаш приятел - печелиш не 5, а 15 паунда. Аз не се сетих за по-голям приятел от жена ми.:give_heart:

Също така имаше едно предложение - ако направиш оборот от над 10 паунда при една покупка, ти връщат 5.

Имаше по 20 паунда на канещия и поканения при покупка над 80 паунда за всеки За определени магазини. До черния петък това ще се случва често.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , mary_shery каза:

Съвместими ли са тези сайтове за кешбек с тези линкове на wizz air за букинг. Може ли да се вземе някак кешбек и от двата?

Не. 

преди 14 минути , ven62 каза:

За жена ти - браво! :clapping: 
Обаче за мен или поне за @chandni не се сети, нали! :sad:

• Смея се 3
Публикувано:

с жената е много удобно, защото може дори да не знае (не че ти е най-добрия приятел, а че участва в разни схеми 😀)

• Смея се 5
преди 2 часа, Фичо каза:

Не. 

За жена ти - браво! :clapping: 
Обаче за мен или поне за @chandni не се сети, нали! :sad:

Ама то, @chandni, ме открехна на topcashback.co.uk .  :thank_you:   Не ми личи, но имам и малко срам - не се опитвам на краставичар, краставици да продавам.

А ти … още си ми черен от последния черен петък.  :biggrin:

преди 2 часа, mary_shery каза:

Съвместими ли са тези сайтове за кешбек с тези линкове на wizz air за букинг. Може ли да се вземе някак кешбек и от двата?

Само @Георги Матеев го може това. :wink:

Редактирано от ven62
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
Flight
Cash back is only paid on consumed flights and is awarded per transaction and not per flight booked.
  $3.00

Kак разбирате това "cashback is awarded per transaction"? Означава ли, че ако направя една разервация за двама, ще получа 3 USD, но ако направя 2 отделни резервации за всеки, би трябвало кешбека да е 6 USD? Или аз нещо бъркам? Става въпрос за Orbitz през topcashback.com.

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Някой изпробвал ли е изплащането да го направи по Virtual Mastercard® Prepaid Card и след това с нея да си ги зареди в революта в паунди? 

В момента има 8% бонус и се чудя дали да не се възползвам, а след това да си ги прехвърля в революта например вместо да го направя директно без бонус.

Публикувано:
преди 21 часа, Jorro каза:

Някой изпробвал ли е изплащането да го направи по Virtual Mastercard® Prepaid Card и след това с нея да си ги зареди в революта в паунди? 

В момента има 8% бонус и се чудя дали да не се възползвам, а след това да си ги прехвърля в революта например вместо да го направя директно без бонус.

Защо не пробваш с по-малка сума, която можеш да прежалиш ако не стане...? Това, което ми хрумва като потенциален проблем е как ще добавиш (и по-скоро как ще верифицираш MasterCard-a в Revolut). За целта трябва да видиш кода от транзакцията за верификация, а май трябваше да има и 3D код картата (за последното не съм много сигурна, но имам някакъв спомен, че имаше проблем със зареждането на Revolut от една дебитна на Уникредит и трябваше да ходя на банкомат, за да си взема 3D). Ако не успееш да я добавиш в Revolut, другото, което ми хрумва е да си погасиш Diners-a с нея.

П.С. Ако пробваш, пиши после какъв е резултатът.

П.С.2 Ако направиш опита първо с по-малка сума и после с остатъка, любопитно е също дали ще ти даде нова МС (с нов номер) или ще има вариант за зареждане на старата. Ако имаш билети за купуване, любопитно е и по какъв начин ще бъде разпозната картата от "онези сайтове", както и дали можеш да я top-up-ваш по някакъв начин, тъй като ако не може, тогава задължително трябва да намериш начин как да изхарчиш/прехвърлиш цялата сума към друга карта.

преди 21 часа, Jorro каза:

Това е много добра идея. 
Ще пробвам.

P.S.: Няма да пробвам. Вече съм изтеглил всичко натрупано през месеца. А в Quidco няма такава опция.

Редактирано от Ilian359
  • Харесвам 1
Публикувано:
12 hours ago, chandni said:

Защо не пробваш с по-малка сума, която можеш да прежалиш ако не стане...? Това, което ми хрумва като потенциален проблем е как ще добавиш (и по-скоро как ще верифицираш MasterCard-a в Revolut). За целта трябва да видиш кода от транзакцията за верификация, а май трябваше да има и 3D код картата (за последното не съм много сигурна, но имам някакъв спомен, че имаше проблем със зареждането на Revolut от една дебитна на Уникредит и трябваше да ходя на банкомат, за да си взема 3D). Ако не успееш да я добавиш в Revolut, другото, което ми хрумва е да си погасиш Diners-a с нея.

П.С. Ако пробваш, пиши после какъв е резултатът.

П.С.2 Ако направиш опита първо с по-малка сума и после с остатъка, любопитно е също дали ще ти даде нова МС (с нов номер) или ще има вариант за зареждане на старата. Ако имаш билети за купуване, любопитно е и по какъв начин ще бъде разпозната картата от "онези сайтове", както и дали можеш да я top-up-ваш по някакъв начин, тъй като ако не може, тогава задължително трябва да намериш начин как да изхарчиш/прехвърлиш цялата сума към друга карта.

Четох им условията, не може да се презарежда, всеки път е различна карта. Ще пробвам с малка сума и ще пиша после какво е станало.

Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

Четох им условията, не може да се презарежда, всеки път е различна карта. Ще пробвам с малка сума и ще пиша после какво е станало.

Току-що четох, че минимумът е 5 паунда, а в момента бонусът е 4%, не 8.

Публикувано:
3 minutes ago, chandni said:

Току-що четох, че минимумът е 5 паунда, а в момента бонусът е 4%, не 8.

На мен ми е 8% сигурно, защото съм Plus member ... Сега си прехвърлих 20 паунда и пише, че до 3 работни дни ще получа имейл с картата :

Within the next 3 working days you'll receive a unique email from notification@topcashbackdigitalsolutions.co.uk with access to your Virtual Prepaid Card. Please save the email in order to keep access to your Prepaid Card account information, card details and transaction details.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.