Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Да докладвам какво се случи:

Имейла с картата дойде на 2-рия ден. Картата за съжаление Не се разпознава като Viabuy в rumbo и edreams, а като мастър кард дебит .

Също така с нея НЕ може да се заредят Revolut и Transferwise, така че схемата ми пропада. Сега ще я ползвам за други покупки. 

Редактирано от Jorro
  • Харесвам 1
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, Jorro каза:

Също така с нея НЕ може да се заредят Revolut и Transferwise, така че схемата ми пропада.

Aко все още не си я изхарчил, би ли пробвал дали можеш да заредиш Diners-a с нея? 🙂

Връзка към коментар
6 hours ago, chandni said:

Aко все още не си я изхарчил, би ли пробвал дали можеш да заредиш Diners-a с нея? 🙂

Мислех си и това да направя, но го оставих като ми остане малък остатък. Ще пиша . 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 6.01.2019 г. в 22:18, Jorro каза:

Мислех си и това да направя, но го оставих като ми остане малък остатък. Ще пиша . 

Успя ли да похарчиш някъде нещо? Сега четох в ТСВ, че можеш да заредиш PayPal акаунт с нея, но само ако не е твой и използваш опцията "Изпрати на приятел". Мен този вариант обаче не ме устройва и щом не мога да заредя Revolut-а, единствения резервен вариант, който се надявам да сработи, е погасяването на Diners. Ако и това не сработи, не бих взела такъв payout, още повече като чета коментарите, че в много сайтове не се приема и не могат да намерят как да си изхарчат парите от картата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
5 hours ago, chandni said:

Успя ли да похарчиш някъде нещо? Сега четох в ТСВ, че можеш да заредиш PayPal акаунт с нея, но само ако не е твой и използваш опцията "Изпрати на приятел". Мен този вариант обаче не ме устройва и щом не мога да заредя Revolut-а, единствения резервен вариант, който се надявам да сработи, е погасяването на Diners. Ако и това не сработи, не бих взела такъв payout, още повече като чета коментарите, че в много сайтове не се приема и не могат да намерят как да си изхарчат парите от картата.

Не съм забравил, но ще мога да пробвам следващата седмица във вторник, т.к имам друго плащане преди това и ще пробвам с остатъка да заредя дайнърс.

Междувременно платих в амазон без проблем с нея. Съмнявам се да има проблеми с плащане в интернет като цяло, по-скоро са ограничени някои плащания като тези за зареждане на парични средства в Револют и подобни...

Редактирано от Jorro
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Във  topcashback.co.uk ,скоро забелязах понякога лети една колибри като анимация,

и носи куфар,като кликнеш и се падат награди.

Миналата седмица ми се падна 0.10 лири,веднага могат да се теглят.

Днес пак го има.

Аз съм с 38 профила и на 40% от тях се появява.

Печелих примерно 1 картинка лъв от 4 възможни да се съберат и се печели 20 лири.

Ако е 1 картинка панда от 4 4 възможни да се съберат и се печели 10 лири.

Появява се като избереш някакъв сайт ,без да е нужно да се купува нещо,само колибрито да се маркира.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
10 minutes ago, dimitrov6 said:

Във  topcashback.co.uk ,скоро забелязах понякога лети една колибри като анимация,

Миналата седмица ми се падна 0.10 лири,веднага могат да се теглят.

Днес пак го има.

Аз съм с 38 профила и на 40% от тях се появява.

Печелих примерно 1 картинка лъв от 4 възможни да се съберат и се печели 20 лири.

Ако е 1 картинка панда от 4 4 възможни да се съберат и се печели 10 лири.

Появява се като избереш някакъв сайт ,без да е нужно да се купува нещо,само колибрито да се маркира.

Да, това са периодични промоции, които пускат , но и аз за сега най-много 0,10 GBP съм печелил. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За момента никакви пари не съм успял да спечеля, но това не пречи да пусна списък на търговците, в които има колибри с куфарче:

https://www.topcashback.co.uk/tui/  
https://www.topcashback.co.uk/booking-com/  
https://www.topcashback.co.uk/hotelscom/  
https://www.topcashback.co.uk/expedia/  
https://www.topcashback.co.uk/thomas-cook-airlines/  
https://www.topcashback.co.uk/travelodge/  
https://www.topcashback.co.uk/agoda/  
https://www.topcashback.co.uk/virgin-holidays/  
https://www.topcashback.co.uk/lastminute/

Всеки ден има по един Daily Clue. Аз основно там съм намирал кои търговци имат колибри. Дано някой магеланец изкара късмет!

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Можете да проверявате страницата на The Тrying Scotsman за отговорите на ежеднвните загадки, както и да преглеждате коментарите, където потребителите коментират на кои други merchandise-и са открили колибрита. 🙂

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 10.01.2019 г. в 15:46, chandni каза:

При мен врътката topcashback => paypal => revolut работи. За diners не стана, тъй като от пейпал казаха, че имало regulation restrictions, с които те трябвало да се съобразяват. Когато попитах "а, как така плащам с diners през пейпал", казаха, че така може, ама withdrawal of funds не може 🙄, тъй като съм в България, демек картата е регистрирана в БГ. Както и да е.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 13 часа, Yavor каза:

При мен врътката topcashback => paypal => revolut работи. За diners не стана, тъй като от пейпал казаха, че имало regulation restrictions, с които те трябвало да се съобразяват. Когато попитах "а, как така плащам с diners през пейпал", казаха, че така може, ама withdrawal of funds не може 🙄, тъй като съм в България, демек картата е регистрирана в БГ. Както и да е.

На мен идеята ми беше парите от ТСВ да се изтеглят към виртуалната Mastercard, която идва с 4% бонус върху изтегления към нея кешбек и вече с този Mastercard да заредя Diners-a, тъй като @Jorro писа, че не е успял да ги прехвърли от Mastercard-a към Revolut. А иначе няма нужда да минаваш през Paypal, за да ги прехвърлиш към Revolut. В Payout на ТСВ си попълваш sort code-a и номера на английската сметка в паунди и ти ги превеждат директно на Revolut-a. В работен ден идват за около един ден (в сряда инициирах Payout, вечерта ме уведомиха, че парите са на път и в петък сутринта пристигнаха).

• Харесвам 4
Връзка към коментар
32 minutes ago, chandni said:

На мен идеята ми беше парите от ТСВ да се изтеглят към виртуалната Mastercard, която идва с 4% бонус върху изтегления към нея кешбек и вече с този Mastercard да заредя Diners-a, тъй като @Jorro писа, че не е успял да ги прехвърли от Mastercard-a към Revolut. А иначе няма нужда да минаваш през Paypal, за да ги прехвърлиш към Revolut. В Payout на ТСВ си попълваш sort code-a и номера на английската сметка в паунди и ти ги првеждат директно на Revolut-a. В работен ден идват за около един ден (в сряда инициирах Payout, вечерта ме уведомиха, че парите са на път и в петък сутринта пристигнаха.

На мен идеята ми беше парите от ТСВ да се изтеглят към виртуалната Mastercard, която идва с 4% бонус върху изтегления към нея кешбек и вече с този Mastercard да заредя Diners-a, тъй като @Jorro писа, че не е успял да ги прехвърли от Mastercard-a към Revolut. А иначе няма нужда да минаваш през Paypal, за да ги прехвърлиш към Revolut. В Payout на ТСВ си попълваш sort code-a и номера на английската сметка в паунди и ти ги првеждат директно на Revolut-a. В работен ден идват за около един ден (в сряда инициирах Payout, вечерта ме уведомиха, че парите са на път и в петък сутринта пристигнаха.

С голямо закъснение да отбележа, че пробвах да заредя Дайнърс с Мастър кард гифт картата, но за съжаление неуспешно.

Причината: Transaction not permitted  какъвто статус ми даваше и на опитите за транзакции към ТВ, Револют и т.н. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Реших се да направя регистрация в британската версия на Топкешбек. Какво трябва да направя, за да получавам бонусите си? В настройките написах имейлът, с който съм се регистрирала в PayPal. Това достатъчно ли е?

Връзка към коментар
На 13.01.2019 г. в 13:09, dimitrov6 каза:

Остави, че играта утре (20.01.19) свършва, ами и е валидна само за UK residents.

Точно ме запали, викам си "Ей сега ще ги скъсам" и ми увяхна ентусиазма много бързо.

Имам лошия навик да чета условията на игрите 😆

image.png.10afbda6b6246f3c7c4b4984f39ef895.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 8 минути , Таньо каза:

В момента topcashback.co.uk дава 12 процента за резервирани полети през Expidia.co.uk

През ирландската ѝ версия е 6%.

1% е за полети 👍 , обявените 12% са за шатъл трансфери

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 минути , stanislavpp каза:

1% е за полети 👍 , обявените 12% са за шатъл трансфери

В момента опитвам да купя полети през Expidia.co.uk с UK IP...

Update: Полет + хотел 🙂

Редактирано от Таньо
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.