Прескочи до съдържание

Резервация в Rumbo/Bravofly/Volagratis - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

14 minutes ago, EliDion said:

Добавянето на двупосочен билет от Румбо в Раян къде се добавя? В профила в  "Не откривате предстоящото си пътуване?" с PNR код или .....?

С PNR и мейла, който са генерирали от rumbo (трябва да го има в мейла, получен от rumbo за резервацията).

Връзка към коментар
преди 12 минути , EliDion каза:

къде в сайта на Раян трябва да го напиша

преди 29 минути , EliDion каза:

В профила в  "Не откривате предстоящото си пътуване?" с PNR код  

• Благодаря 1
Връзка към коментар

И после като добавиш резервацията, влизаш в нея и има син бутон "Управление на резервации" =>

Spoiler

Ryan_res.jpg.169c87f3e855dd0ec775902c811ae287.jpg

Да си попълниш твоя личен мейл, а да не стои този от rumbo.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
5 minutes ago, dracon1111 said:

здравеите имам следното питане , в  rumbo es и за другите посредници каква карта използвате за покупка на билети и е е наи изгодна от българия

Няма еднозначен отговор питането ти. Всеки сайт "вади" най-ниска цена само при плащане с определен тип карта ... и към това прибавяш възможността в определен момент същия сайт да промени "промоционалната" карта и затова тук повечето имаме  по 10-15 различни карти 🙂

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
6 minutes ago, dracon1111 said:

сега съм в саита на румбо ес и там наи ниска цена дава с карта mastercard viabuy предлага ли се в българия

Различните сайтове използват различни източници за разпознаване на типа на картите т.е. започваш за пробваш с наличните ти карти и гледаш как се променя цената. Мисля, че в този сайт Wizz ДСК MC я разпознаваше точно ка Viabuy и плащанията минаваха .

Връзка към коментар
9 minutes ago, dracon1111 said:

сега съм в саита на румбо ес и там наи ниска цена дава с карта mastercard viabuy предлага ли се в българия

Не, но различни карти Mastercard debit се разпознават като нея и ти дава отстъпката напр. Revolut, Curve, Transferwise и др. 

Връзка към коментар

Здравейте отново,

направих си виртуална карта револют мастер  и си закупих билетите от lastminute, испанската схема за двама човека, която изискваше карта 26, много ви благодаря за помощта добре, че ме подсетихте за виртуалната карта 🙂  Не знам тук ли му е мястото да питам, понеже са полети на ryanair, добавих си ги в профила, промених имейла, но искам да си добавя един ръчен багаж, който е 6 евро, тоест искам да добавя само на единия пътник, но не ми позволява, автоматочно ми дава и за двата, някой знае ли как може само на единия пътник да го направя, преди съм купувала само за един, но сега не ми позволявам чудя се дали е защото ги закупих двата на веднъж през lastminute 🤔

Редактирано от zvezda9001
Връзка към коментар
3 minutes ago, zvezda9001 said:

Здравейте отново,

направих си виртуална карта револют мастер  и си закупих билетите от lastminute, испанската схема за двама човека, която изискваше карта 26, много ви благодаря за помощта добре, че ме подсетихте за виртуалната карта 🙂  Не знам тук ли му е мястото да питам, понеже са полети на ryanair, добавих си ги в профила, промених имейла, но искам да си добавя един ръчен багаж, който е 6 евро, тоест искам да добавя само на единия пътник, но не ми позволява, автоматочно ми дава и за двата, някой знае ли как може само на единия пътник да го направя, преди съм купувала само за един, но сега не ми позволявам чудя се дали е защото ги закупих двата на веднъж през lastminute 🤔

Опитай през приложението. Искаш priority да добавиш, нали?

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , aleksandrina каза:

Да искам приорити, но само на единия. Ще пробвам през приложението да видя 🙂 

Връзка към коментар
преди 12 минути , zvezda9001 каза:

Здравейте отново,

Тази е правилната тема за въпроса:

Отговорът е в последните няколко страници. 

преди 9 минути , aleksandrina каза:

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 37 минути , zvezda9001 каза:

Здравейте отново,

Искай през чата да ти добавят приоритет за единия пътник. Преди време имах същия случай за билет за двама, купен от посредник. При  закупуване на услугата, не ми даваше да платя приоритет само за единия пътуващ, а за двамата. Свързах се в чата, изпратиха ми линк само за едно плащане от 6 евро и така се реши проблема 🙂

Редактирано от a6olq
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Бях купил  през opodo.com au билет Варна - София с карта Curve със сложена карта Revolut.  Пратиха ми мейл с потвърждение и PNR код, както и изтеглиха парите. Деня преди полета се опитвам да се чекирам и излиза, че няма такава резервация. След разговор с оподо се оказва, че са ми канселирали резервацията и са рефъндали парите защото не могли да оторизират картата, въпреки че в Revolut имам извършено плащане. Но за цялото това нещо нямам допълнителен имейл, обаждане или каквото и да било.Естествено драмата беше голяма, защото се наложи по рано тръгване и то с Автобус.

Имам ли право на обезщетение в този случай? 

Връзка към коментар
преди 57 минути , Branko каза:

Бях купил  през opodo.com au билет Варна - София с карта Curve със сложена карта Revolut.  Пратиха ми мейл с потвърждение и PNR код, както и изтеглиха парите. Деня преди полета се опитвам да се чекирам и излиза, че няма такава резервация. След разговор с оподо се оказва, че са ми канселирали резервацията и са рефъндали парите защото не могли да оторизират картата, въпреки че в Revolut имам извършено плащане. Но за цялото това нещо нямам допълнителен имейл, обаждане или каквото и да било.Естествено драмата беше голяма, защото се наложи по рано тръгване и то с Автобус.

Аз имах такъв случай точно с Оподо, писал съм подробно за него. Не виждам от кой може да искаш обезщетение, вината е на посредника-Оподо, освен те да дадат нещо..

Аз успях последния ден преди полета да се свържа с тях, оставаха по-малко от 24 часа  и след  над 30 мин чакане и разговори ми купиха нови билети и все пак летях.

При мен билетите бяха с Aegean, но случая е абсолютно същия. Имах резервация, която излизаше, а в последствие спря да излиза и се оказа, че не са платени билетите  от Оподо и за това са канселирани от Aegean.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 минути , Alexander каза:

Аз имах такъв случай точно с Оподо, писал съм подробно за него. Не виждам от кой може да искаш обезщетение, вината е на посредника-Оподо, освен те да дадат нещо..

Да де, Оподо да дадат нещо, ваучер или подобно, то  друг вина  няма в случая. Аз друг билет за този полет не можах да ги накарам да ми вземат

Редактирано от Branko
Връзка към коментар
преди 1 час, Branko каза:

Да де, Оподо да дадат нещо, ваучер или подобно, то  друг вина  няма в случая. Аз друг билет за този полет не можах да ги накарам да ми вземат

Гадно, натиксай го яко, ако трябва ще звъниш всеки ден докато дадат нещо.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Branko каза:

Въпросите са в тази тема.

Евентуално може да натиснеш Оподо за компенсация, но те винаги могат да се измъкнат, че щом не са могли да извършат плащане, нямаш резервация и край... Не мисля, че имаш големи шансове да разбереш какво е станало.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , nazional каза:

Имали ли сте проблеми с последващия мейл с детайлите за резервацията от lastminute.de, че при мен нещо се бави?

Може да видиш резервацията и в профила в LastMinute, обикновено идват веднага.

От днес вече и Transferwise MCD спря да се разпознава като Viabuy в Rumbo.Es

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , nazional каза:

Имали ли сте проблеми с последващия мейл с детайлите за резервацията от lastminute.de, че при мен нещо се бави?

Това зависи с коя компания ще летиш най-вече. Някои идват веднага, друго след 20 мин, трети и след няколко часа.

Връзка към коментар
преди 15 минути , nazional каза:

преди 9 минути , Alexander каза:

Това зависи с коя компания ще летиш най-вече. Някои идват веднага, друго след 20 мин, трети и след няколко часа.

Аз съм резервирал с тях и за Ryan и за Aegean и идват до минута.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.