Прескочи до съдържание

Резервация в Rumbo/Bravofly/Volagratis - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

преди 3 часа, Мари Николова каза:

За рифънд не знам,но от профилите ни при латвийците някак случайно изчезнаха сумати бонус ваучери за по 7,50евро.Като поискахме обяснение се правеха на луди,че не знаят за какво става въпрос.Та не знам,колко може да се разчита на коректността им.

В момента дават по 15Евро ваучери, не по 7.50Евро и не мисля, че може да се оплачем.

преди 1 час, Mary каза:

Да попитам специалистите за някакво намаление за полет с Turkish?

BudgetAir.Lv е добра цената и дават 15Евро ваучер за следващ полет намаление.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Подарявам ваучер1412455947284246 за 25 евро за lastminute.de може и да важи за другите му производни не съм проверявал.Важи до 02,09,2019г и важи за покупка на самолетни билети над 250евро.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, maatin каза:

Здравейте, някой знае ли към момента кои карти mastercard се разпознават като Viabuy в rumbo.es? Благодаря предварително

Към момента никои - затегнаха ги.

Връзка към коментар

Здравейте,

Преди малко купих билети през weg.de по маршрут Брюксел - София с Раян, отстъпка от цената е 50% от сайта за двама с карта MCD Revolut. Само искам да предупредя, че с получаване на имейла от weg.de в него е вписан PNR, но ти издават измислен техен имейл, с който е вързана резервацията. След като си влезете в акаунта в Раян можете да го смените, поне аз така направих за всеки случай. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 minute ago, agenta said:

но ти издават измислен техен имейл, с който е вързана резервацията. След като си влезете в акаунта в Раян можете да го смените, поне аз така направих за всеки случай. 

С повечето е така. 

Връзка към коментар
преди 6 часа, maatin каза:

Здравейте, някой знае ли към момента кои карти mastercard се разпознават като Viabuy в rumbo.es? Благодаря предварително

Единствената карта която се разпознава като Viabuy в сайтовете на Rumbo в момента е Master Card Credit на Bunq. 

Връзка към коментар
преди 40 минути , agenta каза:

Здравейте,

Преди малко купих билети през weg.de по маршрут Брюксел - София с Раян, отстъпка от цената е 50% от сайта за двама с карта MCD Revolut. Само искам да предупредя, че с получаване на имейла от weg.de в него е вписан PNR, но ти издават измислен техен имейл, с който е вързана резервацията. След като си влезете в акаунта в Раян можете да го смените, поне аз така направих за всеки случай. 

а как точно през weg.de, че аз не виждам там търсене само на полети? в смисъл имаш ли някакво друго начално търсене ,което те прехвърли към weg.de?

Връзка към коментар
25 minutes ago, antea said:

а как точно през weg.de, че аз не виждам там търсене само на полети? в смисъл имаш ли някакво друго начално търсене ,което те прехвърли към weg.de?

Не, нямам друго начално търсене и има опция да се търсят само полети. Горе в менюто има опция - Flug

flugde.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, antea said:

Ако отваряш сайта през мозила, менюто някъде е забегнало. През хром се отваря с меню отгоре. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , Marisha каза:

За полети, които търся дава отстъпка 3-4 евро, не си заслужава.

на мен ми свърши чудесна работа споделеното от @agenta 🙂 при полети по 14 евро, 5 евро отстъпка си е прекрасен процент намаление

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Някой с edreams.es членство, може ли да провери билет sof-var например за 22 или 29 октомври, след като се логне на каква цена му излиза, че мен ме върти на над 29 евро и не мога да разбера, аз ли съм "изчерпал" отстъпките си, или е някакъв бъг в системата им, ако не съм логнат дава ниски цени за genius ..

Връзка към коментар
преди 3 минути , georgebg каза:

Някой с edreams.es членство, може ли да провери билет sof-var например за 22 или 29 октомври, след като се логне на каква цена му излиза, че мен ме върти на над 29 евро и не мога да разбера, аз ли съм "изчерпал" отстъпките си, или е някакъв бъг в системата им, ако не съм логнат дава ниски цени за genius ..

Същата работа и при мен. Пробвах и с чуждо IP, но пак не стана.  

Връзка към коментар

И при мен е така и със и без логване.

П.п.Пробвах през jetcost.es и повторно търсене в edreams.es.Първо даде цена 16евро с American Express,но след като се логнах, цената се качи пак на 29,88.Нещо са ни поорязали,дано да е временно.През jetcost цената става 18 евро в opodo, по-късно ще проверя с каква карта.

Пп.2 С American Express.

Връзка към коментар
преди 28 минути , georgebg каза:

Преди два дена промениха ценообразуването, като това важи както за испанския, така и за италианския и френския Edreams. Новите отстъпки изобщо не са в наша полза. Малко по-прилични отстъпки има при резервации за 2 или 3 пътника.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Just now, koliob said:

Преди два дена промениха ценообразуването. Новите цени изобщо не са в наша полза. Малко по-прилични отстъпки има при резервации за 2 или 3 пътника.

Да, забелязах го и аз, защото преди 3 дена си търсих разни билети, цените бяха както обикновено, но не бързах да купувам ... а тя каква стана 🙂

Сега горе долу са добре отстъпките и при двупосочен билет, поне при създадените обстоятелства. Интересно е, че все още през други сайтове дава пак по-ниски цени, но пък там картите са проблем.

След като и ти не можеш да измислиш изход - трудни времена ни чакат 😉 ....

Връзка към коментар
преди 17 минути , georgebg каза:

Да, забелязах го и аз, защото преди 3 дена си търсих разни билети, цените бяха както обикновено, но не бързах да купувам ... а тя каква стана 🙂

Сега горе долу са добре отстъпките и при двупосочен билет, поне при създадените обстоятелства. Интересно е, че все още през други сайтове дава пак по-ниски цени, но пък там картите са проблем.

След като и ти не можеш да измислиш изход - трудни времена ни чакат 😉 ....

Ако ти трябват билети SOF - VAR все още си работи Vayama след прилагане на $8 код най-евтините еднопосочни билети излизат $14.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
4 minutes ago, koliob said:

Ако ти трябват билети SOF - VAR все още си работи Vayama след прилагане на $8 код най-евтините еднопосочни билети излизат $14.

На мен ми ги дава по 55$ с usa ip , a и този код нали някъде се споменаваше, че не винаги изпращат след резервация ?

Връзка към коментар
преди 3 минути , georgebg каза:

На мен ми ги дава по 55$ с usa ip , a и този код нали някъде се споменаваше, че не винаги изпращат след резервация ?

IP адресът няма значение. Ползвай този линк:

https://bit.ly/2ICSNns

Преди време някои се оплакваха, че не им дава $8 код след резервация. Не знам на какво се дължи, но по моите две регистрации това никога не се е случвало. Ето пример:

image.png.f8a33f4c730e8fa3ceb5b6f83b8d61fc.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 minute ago, koliob said:

IP адресът няма значение. Ползвай този линк:

https://bit.ly/2ICSNns

Преди време някои се оплакваха, че не им дава $8 код след резервация. Не знам на какво се дължи, но по моите две регистрации това никога не се е случвало. Ето пример:

image.png.f8a33f4c730e8fa3ceb5b6f83b8d61fc.png

Благодаря ! Явно не съм запомнил във фаворитите си правилно линка за коледната промоция ...

Връзка към коментар
преди 2 часа, koliob каза:

С избора на Премиум услуга отстъпката е 17Долара всеки път при Vayama.com

Връзка към коментар
преди 16 минути , vinidj каза:

С избора на Премиум услуга отстъпката е 17Долара всеки път при Vayama.com

Така е, но само при обща цена на резервация над $40, а тук става въпрос за билет с цена $22 и премиума не върши работа, освен ако не искаш да ти излезе $23.

Връзка към коментар
На 31.08.2019 г. в 12:10, maatin каза:

На 31.08.2019 г. в 13:24, vinidj каза:

Към момента никои - затегнаха ги.

Мастъркард кредит на БНБ Париба преди седмица мина. Сега нямам да пробвам.

На 31.08.2019 г. в 18:27, BlackArt77 каза:

Единствената карта която се разпознава като Viabuy в сайтовете на Rumbo в момента е Master Card Credit на Bunq. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.