Прескочи до съдържание

Резервация в Rumbo/Bravofly/Volagratis - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

преди 1 минута , Таньо каза:

Минава ли плащане там с друга карта освен Diners.

Как с друга, не съм чувал за такъв вариант никога.

Иначе минава, но е безсмислено заради цената.

Връзка към коментар
преди 10 минути , Alexander каза:

Как с друга, не съм чувал за такъв вариант никога.

Иначе минава, но е безсмислено заради цената.

Може би не се изразих добре ...

С каква карта плати, за да свалиш цената на билета при ползване на австралиския джеткост.

Връзка към коментар
преди 10 минути , Таньо каза:

Може би не се изразих добре ...

С каква карта плати, за да свалиш цената на билета при ползване на австралиския джеткост.

Дайнърс, мислех, че съм писал дори.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Има ли някакви врътки за сваляне на цените на полетите в САЩ/Канада? Поне засега май не намирам, въртя, суча, навсякъде едно и също. Трябват ми Вашингтон - Торонто и Торонто - Ню Йорк.

Връзка към коментар
преди 30 минути , logist13 каза:

Има ли някакви врътки за сваляне на цените на полетите в САЩ/Канада? Поне засега май не намирам, въртя, суча, навсякъде едно и също. Трябват ми Вашингтон - Торонто и Торонто - Ню Йорк.

преди 19 минути , aleksandrina каза:

Коледния линк на vayama?

Моля въпросите и отговорите им да са в тази тема.

Нека другата остане само за отстъпките през сайтове с различни карти.

@Камен , на 43 страница от тази тема последния пост е отговор на питането ти.

преди 2 часа, Камен каза:

A то има ли още Visa Entropay? Не ги ли закриха вече? Пфу... 2 евро не мога да сваля на полетите до Лондон. Само с Entropay и Americam Express има добри оферти, даже много добри, ама нямам... През jetcost.ie ->opodo с Visa ми дава намаление, ама при търсене за един човек. При повече няма далавера.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 13.11.2019 г. в 15:58, Яничка каза:

Развитието в отговор на мейла ми към тях:

We are just letting you know that we have cancelled your assistance package and processed your refund of EUR15.50 via the original method of payment. It may take several days for this amount to show up in your account.
Thank you for choosing Bravofly!
Kind regards,
Customer Care Team
Bravofly

Значи да се има едно на ум с jetcost.com.au --- bravofly, при все че откликнаха бързо и ще рефънднат.

@Яничка и аз не съм довидяла накрая и билета, който купих за един приятел е 16е отгоре. Мейла, на който трябва да се откажа от услугата ми изписва грешка 404 .... и сега не знам къде да си изпратя канселирането на услугата. Ти пазиш ли мейла, на който изпрати писмото си? 

Връзка към коментар

Някой купувал ли е през сайтовете (например lastminute) билети за Volotea?
Защото, доколкото си спомням, при купуване на билети директно от сайта на Volotea за вътрешношенгенски полети, направо (още при резервацията) се издаваше бордна карта, та се питам, ако се вземе през посреднически сайт,  дали е безпроблемно чекирането онлайн? :rolleyes:

Връзка към коментар

В общи линии си отговорих. 
Резервирах, пристигна ми PNR и, както е обичайно,  с PNR и с фамилия, на сайта на Volotea си излизат билетите, само трябва да се изчака 4 дни преди полета за chek-in, освен ако не се закупят места. 

Всичко е ОК.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Мои приятели си закупиха билети по схемите по-горе от lastminute. За съжаление не са получили потвърждаващо съобщение в пощите си, но са се регистрирали в сайта на lastminute и там виждат своите PNR кодове. Някой знае ли как може да си ги добавят към акаунтите в RyanAir? Понеже обикновено при резервация изпращат потвърждение на мейла с друг виртуален мейл, който после, заедно с PNR кода се добавя в сайта на Ryan.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Guinness каза:

Мои приятели си закупиха билети по схемите по-горе от lastminute. За съжаление не са получили потвърждаващо съобщение в пощите си, но са се регистрирали в сайта на lastminute и там виждат своите PNR кодове. Някой знае ли как може да си ги добавят към акаунтите в RyanAir? Понеже обикновено при резервация изпращат потвърждение на мейла с друг виртуален мейл, който после, заедно с PNR кода се добавя в сайта на Ryan.

Дано не те подвеждам,но май вече не пращат техен мейл,ами може да с мейла,който използваш по време на резервацията да я добавиш в Раян.Ако има друг мейл,то със сигурност ще го видят в профила си в lastminute.

Връзка към коментар
преди 1 час, Guinness каза:

Мои приятели си закупиха билети по схемите по-горе от lastminute. За съжаление не са получили потвърждаващо съобщение в пощите си, но са се регистрирали в сайта на lastminute и там виждат своите PNR кодове. 

Да си проверят спам-папката, а ако никъде няма съобщение, да се свържа със съпорта.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Дано не те подвеждам,но май вече не пращат техен мейл,ами може да с мейла,който използваш по време на резервацията да я добавиш в Раян.Ако има друг мейл,то със сигурност ще го видят в профила си в lastminute.

Ден по-рано аз също направих резервация и получих мейл, макар и след 12 часа. Не става с мейла от резервацията, а в сайта на lastminute не излиза. На мен ми пратиха някакъв виртуален на мейла.

преди 57 минути , Фичо каза:

Да си проверят спам-папката, а ако никъде няма съобщение, да се свържа със съпорта.

Нямат никъде. Явно ще трябва със съпорта, щом няма друг начин.

Връзка към коментар
На 10.01.2020 г. в 12:02, Monika_Koko каза:

@Яничка и аз не съм довидяла накрая и билета, който купих за един приятел е 16е отгоре. Мейла, на който трябва да се откажа от услугата ми изписва грешка 404 .... и сега не знам къде да си изпратя канселирането на услугата. Ти пазиш ли мейла, на който изпрати писмото си? 

Мони, пробвай тук: withdrawal@en.customer-travel-care.com 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, ven62 said:

Взех за март София - Амстредам през jeetcost.com.au->bravofly с Diners

Най-изгодно се получи за една посока два билета - намаление - около 13-14 евро общо при цена 28 евро на билет в Transavia.com

Връщането през jetcost.no->sembo

Пак двата билета наведнъж и отстъпката пак беше около 13 евро (Цена на билета 36 евро в Transavia.com )

И сега един въпрос за тия sembo

В сайта на Transavia  жена ми е Mr. (това май не е фатално)

Но датите на раждане са 31.12.9999 и на двана ни.

Сигурен съм, че съм въвел всичките ни данни вярно. Не ми е за пръв път.

Писах на sembo. Да видим?

Някой с опит със sembo или пък с идеи

Да се притеснявам ли ако sembo се окажат недиалогични.

Не виждам проблем при положение, че ще се чекираш преди полета в сайта на трансавия? Това според мен са данни за тяхната база данни....

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 13 часа, Jorro каза:

Не виждам проблем при положение, че ще се чекираш преди полета в сайта на трансавия? Това според мен са данни за тяхната база данни....

Точно в сайта на Transavia данните не са верни.

А Transavia от месеци (може би над година) не предлага online чекин от Амстердам за София. Трябва да минем през гишетата за да ни дадат бордните карти и ако служителката е някоя дръпната холандка (а те повечето са такива) да не ни създаде проблеми.

Връзка към коментар
2 minutes ago, ven62 said:

Точно в сайта на Transavia данните не са верни.

А Transavia от месеци (може би над година) не предлага online чекин от Амстердам за София. Трябва да минем през гишетата за да ни дадат бордните карти и ако служителката е някоя дръпната холандка (а те повечето са такива) да не ни създаде проблеми.

Бях забравил, че няма онлайн чек ин. По принцип е очевидна грешка, но си прав да си имаш едно на ум. Ако от съпорта на Сембо не ти съдействат пробвай с този на трансавиа.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
22 minutes ago, valpet said:

Има ли някаква опция за намаление на полет на Wizz /master card or Visa/

Ако нещо от тук работи:

https://magelanci.com/forums/topic/4120-rumboedreamsbudgetair-23-123-eur-отстъпка-от-билети/?do=findComment&comment=409073

Връзка към коментар
преди 26 минути , valpet каза:

Като цяло доста трудно се намира схема, по която да се свали цената при Wizz повече, отколкото това се постига с WDC, което се избива с едни билети (отиване-връщане) за двама човека, или се придобива с кобрандираната карта Wizz-DSK (и то по-голямото членство - за 1+5 пътници) .

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 часа, valpet каза:

Успях след доста ръчкане.В момента се получава единствено през jetcost.pt/Go to gate/. Плащането мина с Visa credit card на 3 пъти по една резервация one way. Спестени 15 евро 🙂

• Харесвам 5
Връзка към коментар

След като писах вчера на sembo.no, днес им се обадих по телефона.

Поисках да оправят грешката с датите на раждане.

След половин час получих мейл от тях да си проверя в Transavia.com дали са наред.

Бяха ги оправили.

Остана само леката подробност, че жена ми  не е Mr, а Mrs.

Писах им пак. Дано да го оправят, макар, че съм чувал че това не е фатално.

Връзка към коментар
12 minutes ago, ven62 said:

След като писах вчера на sembo.no, днес им се обадих по телефона.

Поисках да оправят грешката с датите на раждане.

След половин час получих мейл от тях да си проверя в Transavia.com дали са наред.

Бяха ги оправили.

Остана само леката подробност, че жена ми  не е Mr, а Mrs.

Писах им пак. Дано да го оправят, макар, че съм чувал че това не е фатално.

Аз преди няколко месеца пътувах с обръщението Mr. Никакъв проблем. В Амстердам още повече не биха направили кой какъв пол си избира 😂

Щом дори и на бланките, одобрени от нашето Министерство на образованието няма майка и баща, а вече е родител 1 и родител 2, представи си колко сме в крак с модата 😉

• Смея се 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.