Прескочи до съдържание

Резервация в Rumbo/Bravofly/Volagratis - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:

В сайта на edreams пише, че който има членство може да купува билети с намаление за колкото иска човека, нещо като УД. 

Нещо не и се вярва да се постига максималното намаление с едно членство при купуване на 2-3 билета. Това, че се купуват в посока ми е ясно. 

Трябва ли всеки пътник да има собствено членство или става само с едно?

Публикувано:
7 minutes ago, Alexander said:

В сайта на edreams пише, че който има членство може да купува билети с намаление за колкото иска човека, нещо като УД. 

Нещо не и се вярва да се постига максималното намаление с едно членство при купуване на 2-3 билета. Това, че се купуват в посока ми е ясно. 

Задължително притежателя на членството трябва да е пътник. Невинаги най-добрата цена е за 1 човек или посока.

Например SOF-VAR  за един е 19.60, за двама е по 13.10, за един двупосочно е 25.76 ...

По едно време при Райън за 3ма бяха най-добри резултатите ...

Публикувано:

Когато търся даден билет как да /къде да маркирам/ членство за да разбера как ми се променя дадена цена? Искам да проверя полет на уиз.

Публикувано:
преди 21 минути , Alexander каза:

Най-доре е всеки да има собствено членство,тъй като така отстъпката е най-голяма.За често пътуващи хора цената от 55 евро се избива много бързо.Все пак да спомена,че отстъпките са хаотични и като процент и като честота на появяване.Цяло лято имаше супер намаление за всякакви полети,после кратко прекъсване,след това  се появяваха за по-големи суми,после за няколко месеца беше суша и сега пак избухнаха.В зависимост от периода, сумата на билетите,авиокомпанията се получават изгодни цени и за двама и за трима души,но няма правило кога и колко.

преди 1 минута , Mistela каза:

Когато търся даден билет как да /къде да маркирам/ членство за да разбера как ми се променя дадена цена?

Тя цената си излиза с членство.Най-ниски цени на мен ми показва през телефона,дори и да не съм се логнала.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, georgebg каза:

Задължително притежателя на членството трябва да е пътник. Невинаги най-добрата цена е за 1 човек или посока.

Например SOF-VAR  за един е 19.60, за двама е по 13.10, за един двупосочно е 25.76 ...

По едно време при Райън за 3ма бяха най-добри резултатите ...

ето това ми се зареди при членство, всъщност излиза че от значение е общата цена билетите

Precio del vuelo           Descuento medio con
                                       eDreams Prime
0 - 99 €                                 33 €
100 - 199 €                          40 €
200 - 399 €                          45 €
≥ 400 €                                50 €
Публикувано: (редактирано)

Испанската версия на edreams при мен дава цени за genius само през телефона /не приложението/. През уеб пак излизат цени с 50% от реалните цени, но не пише да са за членове.

73273FC3-1CD8-471A-B91B-75484FB41B64.jpeg

Реалната цена в сайта на авиокомпанията е 40 евро и не знам тази втората цена на 20 евро дали може да се вземе и да не си член.

п.с. Не става и тази от 20 евро пак ми начислява такса за членство

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:

Един бърз въпрос - мога ли от Mytrip.com да изискам после фактура, защото в процеса на плащане няма възможност за изискване на документ (както в оподо например...) ?

Публикувано:
В момента, georgebg каза:

Един бърз въпрос - мога ли от Mytrip.com да изискам после фактура, защото в процеса на плащане няма възможност за изискване на документ (както в оподо например...) ?

Би трябвало да може, поне от другите посредници става

Публикувано:

Здравейте, търся полети през целия април, нямам фиксирани дати, за двупосочен София-Валенсия или София - Барселона. За трима. За период макс 5 дни. Минах през всички сайтове-испански, норвежки, австралийски, но не мога да падна под 600 лв, независимо от колаборациите-еднопосочен, двупосочен, заедно, отделно ахаха. 

Ако някой може да помогне, ще съм мнооого благодарна. 

Публикувано:

За април изчакай да паднат цените на авиокомпаниите около средата-края на февруари, щом нямаш фиксирани дати вероятно ще намериш нещо по-изгодно.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, bad kid каза:

За април изчакай да паднат цените на авиокомпаниите около средата-края на февруари, щом нямаш фиксирани дати вероятно ще намериш нещо по-изгодно.

ОК. Наистина вече бях готова да ги дам. 

Публикувано:
преди 5 часа, desitkata каза:

Здравейте, търся полети през целия април, нямам фиксирани дати, за двупосочен София-Валенсия или София - Барселона. За трима. За период макс 5 дни. Минах през всички сайтове-испански, норвежки, австралийски, но не мога да падна под 600 лв, независимо от колаборациите-еднопосочен, двупосочен, заедно, отделно ахаха. 

Ако някой може да помогне, ще съм мнооого благодарна. 

Кеширани цени за двупосочни полети SOF - BCN.

image.png.7e1773b43a5a22d12aa6844dc70c279e.png

Една реална, която с WDC става съвсем приемлива:

image.png.b45f74f16e780daad3df81db18b0fd75.png

Излизат и други за 120 ... 140 лева двупосочно.

• Харесвам 3
Публикувано:

П.П. При полетите до Барселона отиване с WIZZ r връщане с Ryan цените също могат да се оптимизират и възможностите се увеличават.

• Харесвам 1
Публикувано:

Обмисляме един бърз трип за 5 човека на 12.03 и 13.03. Харесали сме си полетите SOF-BGY на 12.03 сутринта с Wizz и връщане на 13.03 вечерта с Ryan. За съжаление схемата през jetcost.no -> sembo.no не работи от тази сутрин. Някой сеща ли се за алтернативен вариант да смъкнем билетите и за двете дати?

Публикувано:

Гледам едни билети на катарците и реших да видя дали scyscanner ми ги дава по-евтино. Та в scyscanner същите билети най-евтино излизат през rumbo, ама там ми липсва карта mastercard нещо си. Следващатата оферта е на tripmonster. Въпросът ми е ползвали ги е някой и какво да очаквам, че всичко е на португалски и може да изтърва някой ситен шрифт

Публикувано:

Здравейте,

извинявам се ако е грешното място, но с методите от тази тема дали това може да се свали още или е по-скоро невъзможно:

image.png.535f86ef4c97ead4ed71f2950d06e273.png

Публикувано:
преди 5 минути , ipg каза:

Здравейте,

извинявам се ако е грешното място, но с методите от тази тема дали това може да се свали още или е по-скоро невъзможно:

image.png.535f86ef4c97ead4ed71f2950d06e273.png

За тия пари не си заслужава да се гърмят патрони, а и за Уиз са по-малко възможностите. Но първата цена и така или иначе от минималните на авиокомпанията.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Zaro каза:

За тия пари не си заслужава да се гърмят патрони, а и за Уиз са по-малко възможностите. Но първата цена и така или иначе от минималните на авиокомпанията.

Благодаря за отговора! Като цяло търся нещо евтино за Петък - Понеделник до края на Март , независимо от уикенда, и пробвах различни комбинации но никъде не намирам дори минимално намаляне на цената, но досега реално нямам никакъв опит с тези сайтове и предполагам правя нещо грешно 

Публикувано:
преди 53 минути , ipg каза:

Благодаря за отговора! Като цяло търся нещо евтино за Петък - Понеделник до края на Март , независимо от уикенда, и пробвах различни комбинации но никъде не намирам дори минимално намаляне на цената, но досега реално нямам никакъв опит с тези сайтове и предполагам правя нещо грешно 

Изключвайки грешки в цените или моментни отстъпки в някой сайт с някоя карта, то цената която си намерил е отлична за дълъг уикенд на хубаво място в хубаво време. Минималната възможна цена за тази дестинация в сайта е 38 лева с WDC, ти я имаш 49 лева само с един ден отпуск.  Перфектно е и купувай, защото такива цени не се задържат дълго.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, ipg каза:

Болоня е идеално място за уикенд, особено ако си падаш по италиански суперколи.

• Харесвам 1
Публикувано:

Пак неуспешен опит за купуване от бравофлай, норвежката версия, не че има значение.

Картата Дайнърс мина от втория опит, билета беше с Уиз и сайтът правеше 10 евро намаление.

Забелязал съм, че не се ли издаде билета до около 1-2 часа като максимум, такъв не се издава.

След като остана в изчакване, след около 2 часа статуса стана, че няма да се изпълни. Пак добре, че билета беше за след 4 дни и ако трябваше да чакам 24 часа, можеше цените да се вдигнат и да го купя на още по-скъпо.

Автоматично пише, че ще върнат парите по картата.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте, някой скоро купувал ли е билети по схемата jetcost.ie -> opodo или  jetcost.ie -> edreams плащане с Visa credit?

Опитвам се от 2-3 дни,ползвайки няколко карти, с които не е плащано от месеци (едната не е ползвана никога в тези сайтове), но при плащане ми изписва някаква грешка и да опитам с друг вид плащане, но не пише, че картата не може да бъде използвана в рамките на 3 месеца. Някакъв бъг на сайта ли е, не мога да разбера. Опитвах и през телефона, но същия резултат.

Имал  ли е някой същия проблем и на какво ли се дължи?

Публикувано:

Някой скоро купувал ли е билети по схемата jetcost.ie -> opodo или  jetcost.ie -> edreams плащане с Visa credit, която в момента прави намаление на полети на Ryanair?

Опитвам се от 3 дни да купя билети, ползвайки няколко карти, с които не е плащано от месеци (едната не е ползвана никога в тези сайтове), но при плащане ми изписва,че заявката не може да бъде изпълнена и да опитам с друг вид плащане, не пише, че картата не може да бъде използвана в рамките на 3 месеца. Нещо в сайта ли има проблем, че не приема картите Visa credit , не мога да разбера. Опитвах през друг компютър и през телефона, но същия резултат.

Имал  ли е някой същия проблем и на какво ли се дължи?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.