Прескочи до съдържание

Чинкуе Тере и Френската ривиера - оптимални локации за нощувка

Ерика

Препоръчани мнения

• 1 месец по-късно ...

Е, вече съм обратно на бг земя и сега успявам да намеря време да се похваля за прекрасното пътуване, което си направихме!

Много мога да разказвам за това пътешествие, доста впечатления насъбрах, но накратко да обобщя - беше прекрасно и няма скоро да го забравя! Искам да споделя финалния ни маршрут, така както го изпълнихме в 10те дена, които имахме. Какво ви трябва като предварителна подготовка? Доста четене и проучване, ровене за резервации, издържлив шофьор, много желание за пътуване (това последното си е по подразбиране за всички тук!). Ааа, и готовност за яко ходене и удобни обувки.

Ден 1 София - Чинкуе Терре (да, прехода е напълно постижим)

Ден 2 5те селца от Чинкуе Терре

Ден 3 Генуа - Ментон - Ница

Ден 4 Кап Фера - Вилфранш сюр Мер - Ез - Монако и нощувка в Ница

Ден 5 Ница - Антиб - Кан и нощувка в Сен Максим (до Сен Тропе)

Ден 6 Сен Тропе

Ден 7 Сен Тропе - Порт Гримо

Ден 8 Сен Тропе - Венеция

Ден 9 Венеция

Ден 10 Венеция - София

Много благодаря на всички за съветите, които ми дадохте, определено помогнаха! Аз също съм на среща за всякакви въпроси по повод горния маршрут, а и не само :) До нови... пътувания!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Може да почнеш ден по ден да разкажеш, с някоя и друга снимка... със сигурност ще е полезно и интересно :)

Да, наистина, разкажи малко повече и сподели снимки, да съпреживеем и ние прекрасното пътуване.   :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.