logist13 Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 да не бързаме много да се радваме за Райън, особено ако спряганата концесия на летище София се извърши набързо и за "наште хора"... 1
stanimir Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Тия Мистрал какви са ? Хмм Катания само камънак ???
MARTiNSHO Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Катания определено не я препоръчвам на никой за нищо друго, освен да се помотаете няколко часа и газ с 300. Да попитам имало ли е слухове за тази дестинация, както има за Централна Европа или е като гръм от ясно небе? Случайно да сте чули за някоя друга дестинация?
Duke Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Тия Мистрал какви са ? Хмм Катания само камънак ??? Катания се превърна в приятната изненада от сицилианската ни обиколка миналата година... Иначе за Мистрал сме бистрили и друг път във форума. Мисля, че бяха компания на италианските пощи. Летят до Катания вече няколко години и не съм чул да има проблеми, но полетите доколкото знам са основно през лятото... 3
bad kid Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 То ясно, че Катаня я искаме като вход за Сицилия, не за ваканция в града 3
Hollywood Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 (редактирано) То ясно, че Катаня я искаме като вход за Сицилия, не за ваканция в града И като ти пляснат 50евра на на полет, ще ти е по-изгодно от Бергамо Редактирано 29 октомври, 2015 от Hollywood
Polina Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 50 - 50 да са. Според мен всяка следваща дестинация на Райън ще зависи от това как се разработи пътникопотока на летището. И при тях ще си е като при Уиз, примамливо ниски цени на промоция, като изкупуваме билетите докато са още топли, ден преди официалната промоция. Райън няма да останат по-назад, ако искат да спечелят. А те ще спечелят. Която и да е следващата тяхна точка ще е добре дошла. Вместо да сме доволни, негодуваме още преди да имаме официално кацнал техен самолет на Сф летище. Дано да имаме отворено летище дотогава. 7
bat.galin Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Трудно 50 Е....От Бари всеки понеделник, 09:05 АМ има полет и до Катаня, и до Палермо с volotea.it.То не че някой пътува де, нo при добро планиране можеше ( преди 24.10.2015) да се стигне от София до Сицилия за ~50 E с ръчен багаж.Горното важеше и през Наполи към Каляри (всеки ден) / Катаня (от април).Дори в момента София-> Пиза -> Палермо , 28.04.2016 е 110 лева /55 Е с раянаеър с ръчен багаж..Видно е, че вратата към Сицилия е отворена - със или без Пиза - но май никой не минава през нея 1
Hollywood Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 50 - 50 да са. Според мен всяка следваща дестинация на Райън ще зависи от това как се разработи пътникопотока на летището. И при тях ще си е като при Уиз, примамливо ниски цени на промоция, като изкупуваме билетите докато са още топли, ден преди официалната промоция. Райън няма да останат по-назад, ако искат да спечелят. А те ще спечелят. Която и да е следващата тяхна точка ще е добре дошла. Вместо да сме доволни, негодуваме още преди да имаме официално кацнал техен самолет на Сф летище. Дано да имаме отворено летище дотогава. С раян , без раян ,все тая от софия. 1
bad kid Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 50 евра на посока с багаж на Раян е ОК. Иначе съм ползвал прекачвания през Бергамо и Фюмичино до Трапани, Катаня и Палермо, като цената на 2-та билета на посока не е била повече от 55-60 евро на посока...но има ненужен стрес. 1
Георги Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Мрънкането в темата, е че изключително рядко се радваме на нови дестинации. И за това е голяма греда, когато такава най-накрая се появи, да е на има няма 150км от съществуваща. Което е нормално - авиокомпаниите си гледат трафика и интереса, ние гледаме разнообразието. От там се получават и различията между очаквания и реалност. Дори хипер ентусиазираните от присъствието на Пиза например, биха се съгласили, че нещо от типа на Лисабон щеше да е много, много по-привлекателно. Само че в Португалия го няма същото количество емигранти, каквото е в Италия. Единственото позитивно в тази новина за мен, е че Раян настъпват по-сериозно в София, така че може да се надяваме и на други изненади. Имаше период, в който дестинациите от България само намаляваха, напоследък май се задържат и се вдигат, което е хубаво. За самата Пиза хич не ми пука като нова дестинация, варианти съществуваха и преди това. Полетите на Мистрал освен, че са само лятото, колкото пъти съм ги гледал са си безумно скъпи.Те там си таргетират тур агенциите. 6
Petkan Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Радвайте се бе, хора! Само Раянеър ни дава възможност за над 30 дестинации от Пиза, повечето, от които ни бяха недостъпни до момента или неприемливи като цени. 10
Hollywood Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 (редактирано) 90 % същите, както от другите им бази . Изваждаме 10 гръцки сезонки и оставa доста рехаво разписание, с изключение на някои столици Редактирано 29 октомври, 2015 от Hollywood
Zaro Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 90 % същите, както от другите им бази . Е, това че мрежата им позволява от почти всяка база да достигнеш почти всяка точка от нея не е минус, а огромен плюс. 3
Mitko Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 (редактирано) И Канарите са доста по-близо през Пиза Някой ще припомни ли как беше при Раян . Колкото по-рано по добре или 2-3 месеца преди това е ОК ? Редактирано 29 октомври, 2015 от Mitko 3
bat.galin Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 И аз имам подобен проблем - следя от седмица цените на 2 "коледни" билета , цените се сменят всеки ден.Най-ниски бяха тази сутрин около 03:00, но не мога да се отърва от усещането, че повишаването на цената се прави единствено с цел да "подкани" потенциалните пътници.Примерно wizzair показват по-висока цена точно с такава цел .Когато се изнервиш и решиш повече да не чакаш, от екрана за избор на място виждаш че полета все още е полупразен.
Двуцветко Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Букнах великденски билети, вече са 80% нагоре. Има си търсене ...
Фил Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Дори хипер ентусиазираните от присъствието на Пиза например, биха се съгласили, че нещо от типа на Лисабон щеше да е много, много по-привлекателно. Само че в Португалия го няма същото количество емигранти, каквото е в Италия. Ееее, Лисабон би било чудесно, наистина ... А иначе що се отнася до емигранти от България - в Испания, например, със сигурност са повече отколкото в Италия. 1
Polina Публикувано: 29 октомври, 2015 Публикувано: 29 октомври, 2015 Точно това имаше предвид Заро в предишен пост. Просто трябва да изчакаме и да видим коя ще е следващата дестинация. 1
akair Публикувано: 30 октомври, 2015 Публикувано: 30 октомври, 2015 Нека дадем шанс на ирландците. Все пак летището в София има известна свобода при договаряне на летищните такси. Нека установят добро партньорство и новите дестинации няма да закъснеят... Предполагам помните, че опитаха да летят до Констанца - на румънското черноморие... Нещо не им се получи, но пък сега летят от Букурещ до 8 дестинации в 5 държави... 4
Bliss Публикувано: 30 октомври, 2015 Публикувано: 30 октомври, 2015 (редактирано) Аз да питам за технологията, че досега с Раян не съм летяла, а от Румбо също не съм купувала. Ако купя само билетите от Румбо, има ли после начин да добавя багаж към резервацията в сайта на Раянци. Защо питам. Има една промоция за пътуване с ремаркета (деца). Чекиран багаж и разни други неща е на 50%. Като на детето можеш да чекираш до 3 броя. Та в сайта на Раян вече можеш да си чекираш примерно 3*20 кг. на детето, а в сайта на Румбо седи старата опция макс. 15+20 кг. И много се чудех къде да постна това питане. Редактирано 30 октомври, 2015 от Bliss
macf1an Публикувано: 30 октомври, 2015 Публикувано: 30 октомври, 2015 В някоя от тези теми, примерно: Резервация в Rumbo - въпроси и отговори Ryanair - мини новини и въпроси
Rosi Micheva Публикувано: 30 октомври, 2015 Публикувано: 30 октомври, 2015 https://www.ryanair.com/gb/en/ 1
Bliss Публикувано: 30 октомври, 2015 Публикувано: 30 октомври, 2015 (редактирано) В някоя от тези теми, примерно: Резервация в Rumbo - въпроси и отговори Ryanair - мини новини и въпроси Благодаря. Не е ли по - удобно темите за всяка компания да е една до две макс? Аз вече наистина се обърквам. Защото мини новините си е за новини, а не за въпроси по техниката на резервации. Редактирано 30 октомври, 2015 от Bliss
macf1an Публикувано: 30 октомври, 2015 Публикувано: 30 октомври, 2015 По-удобно е, ама не винаги се търси преди да се пише, и се раздво-три-петоряват темите .. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега