stanimir Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 И тук обаче вече дава само по-късния полет RAI 18:00 - SID 18:50 Да схванах вече. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 31 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 31 август, 2015 И тук обаче вече дава само по-късния полет RAI 18:00 - SID 18:50 Да схванах вече. Като натиснеш бутончето "mostra tutti voli di ritorno" ти дава втори вариант за връщане, което е с точно нашия полет. И можеш да букнеш него. Хайде чакам да се похвалиш! 1 Връзка към коментар
Stanislav Dimitrov Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 (редактирано) Е супер се кефя,че ще срещна още Магеланци.След случайната среща с Фичо на водопадите Игуасу много ми се искаше да дойда на някоя сбирка,но все са петък или събота,а аз тогава ходя да се катеря и ако вляза в кръчма предишната вечер,става лошо.Сега сбирка в Сенегал. Редактирано 31 август, 2015 от malkia 6 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 (редактирано) Ще поумувам малко , но иначе всичко си излиза точно както си го описал с полетите Първоначално не намирах опцията. Редактирано 31 август, 2015 от stenk 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 Ще ме подкукуросате и мене, апък вече съм бил там хаха, другаде ми се ходи. Сенегал ще стане топ магеланска дестинация още малко! 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 31 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 31 август, 2015 Ще ме подкукуросате и мене, апък вече съм бил там хаха, другаде ми се ходи. Сенегал ще стане топ магеланска дестинация още малко! Обещавам ако дойдеш да те гледаме като писано яйце - все пак ще си единственият френско-говорящ в групата Виж каква приятна ценичка, че и Кабо Верде бонус... 2 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 Не мисля, че ще мога :-(( иначе бих се върнал с удоволствие на мен ми хареса сенегалския хаос и динамика. За момента нямам никаква идея къде ще съм през март и какво ще правя, така че нищо не мога да планирам сега. Ноо ако излезе нещо на по-късен етап може и да го обмисля сериозно. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 А как стои въпросът с маларията в Сенегал? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 2 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Нямам идея, но не мисля, че ситуацията е по-зле от останалата част на Африка. Можеш да се ваксинираш по желание, аз лично ще пропусна Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Можеш да се ваксинираш по желание, аз лично ще пропусна За малария? Че то има ли такава ваксина? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 2 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 За малария? Че то има ли такава ваксина? То май не беше ваксина, а някакви хапчета Маларион, ако не се лъжа. Някъде из темите го четох... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Има малария и жълта треска. За треската има ваксина, за маларията - хапчета Маларон. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 То май не беше ваксина, а някакви хапчета Маларион, ако не се лъжа. Някъде из темите го четох... Оуу, Жоре ти обикаляш из Африка без защита срещу малария, ли? Пази се бе, човек. Тази болест не е шега. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Оуу, Жоре ти обикаляш из Африка без защита срещу малария, ли? Пази се бе, човек. Тази болест не е шега. Напълно ефективна защита срещу Малария няма Една моя позната беше само на гости при баща си в българско посолство в Нигерия, пиеше Маларон и не ходеше в джунглата и пак се разболя от малария Да не говорим, че като пиеш Маларон не е препоръчително да пиеш алкохол, а това може да ти докара хранителни натравяния. Най-добрата защита срещу малария е да се пръскаш с препарати против комари. 3 Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Фичо, да си жив и здрав! Много яка оферта извади Ние се събрахме седем парчета и заминаваме на 21 февруари :) Огромна признателност и за препоръките на Kaloyan89!!! Благодарение на него сме подредили и маршрута- 2 дена в Дакар+ островите Горе и Нгор+ Розовото езеро 2 дена за Сен Луи ... другото е много летене Особено интересни са дългите полети, които и в двете посоки минават над Западна Сахара и Западен Атлас по светло. 6 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Магеланска инвазия - Сенегал. Жалко, че се разминавате с другата група, но поне ще почерпят челен опит. Откъде и за колко взехте билетите? TopFly, днес от най-висша инстанция ми казаха, че мога да си пия колкото искам с Маларона. 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Другата защита е най-прост Доксициклин , но схемата е гадна - май беше седмица преди пътуването по една капусла дневно , по време на пътуването и две седмици след това. Супер евтино ( около два лева е опаковка от шест капсули) , но ще рабие стомаха на човек Но излиза примерно 10 лева всичко за такова пътуване. Малорона е доста скъп и също има доста странични ефекти. 1 Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Откъде и за колко взехте билетите? rumbo.es + maestro = 169 EUR 2 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Има различни хапчета против малария. Маларон са най-разпространени, но са скъпи и ги няма в България. Има Лариам за части на света, където Маларон не действа. Аз пиех доксициклин , но има странични ефекти - склонност към изгаряне на слънце, чувствителност на кожата, нарушена флора на организма (антибиотик е все пак). И не предпазват хапчетата от малария, просто човек я изкарва по-леко. Съветвам да си вземете хапчета по избор+ефикасни репеленти. Да се пътува без профилактика не препоръчвам, но всеки си знае за себе си колко риск е готов да поеме. Много се радвам, че толкова хора се възползваха от офертата за една различна и непопулярна държава. :-) 5 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 септември, 2015 Сподели Публикувано: 5 септември, 2015 Имаме във форума някои размисли за профилактика срещу тези злини. Тема за профилактиката против малария http://www.magelanci.com/topic/2634-профилактика-против-малария/ Тема за профилактиката против жълта треска http://magelanci.com/topic/1962-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE/ 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 27 октомври, 2015 Автор Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Една неприятна новина за всички с билети Милано - Дакар - Милано от Cabo Verde Airlines. По неясна причина авиокомпанията е отменила всички полети между Милано и Сал след средата на януари. Така че всеки с билет след тази дата за съжаление гори. Свържете се с посредника, от който сте купили билета. Аз вече писах на budgetair, да видим какво ще кажат. Предполагам просто ще върнат парите, тъй като алтернативни маршрути на практика май няма. Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Няма ли да ви прехвърлят на полети с прекачване? Би било странно, да видим какво ще отговорят... Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 13 декември, 2015 Сподели Публикувано: 13 декември, 2015 Една неприятна новина за всички с билети Милано - Дакар - Милано от Cabo Verde Airlines. По неясна причина авиокомпанията е отменила всички полети между Милано и Сал след средата на януари. Така че всеки с билет след тази дата за съжаление гори. Свържете се с посредника, от който сте купили билета. Аз вече писах на budgetair, да видим какво ще кажат. Предполагам просто ще върнат парите, тъй като алтернативни маршрути на практика май няма. Георги, някакви новини при теб по този казус? От румбо все още никой не ме е търсил нито с преложения за рерутинг, нито за връщане на пари... Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 14 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 декември, 2015 Георги, някакви новини при теб по този казус? От румбо все още никой не ме е търсил нито с преложения за рерутинг, нито за връщане на пари... Звъннах на budgetair преди 40 дни. Рерутинг въобще не се предложи като алтернатива, единствено cancel + full refund. Сега си чакам парите. А Румбо няма да те потърсят по същата причина, поради която и мен budgetair не ме бяха потърсили - "невероятната" авиокомпания все още не е уведомила всички травъл агенти за отменените полети. Звънни им сам, не губи време. Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 8 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2016 (редактирано) Четири от билетите, тези които бяха издадени през Budgetair, вече са рерутнати от Париж. TACV си ги преиздадоха като пичове. Продължава битката с Румбо... на испанците за подобно творчество не може да се разчита. Вие получихте ли си парите по тези билети? Редактирано 8 февруари, 2016 от mitkobiker 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега