wilks Публикувано: 13 декември, 2015 Сподели Публикувано: 13 декември, 2015 (редактирано) Хаха, стига бе! И вие сте били на същото място, където и аз бях точно преди 1 година (без две седмици) - Tipanie Moana Изглежда де що българин се завърти на Великденския остров, все там отсяда, защото като се настаних там, заварих още един нашенец. А на хладилника имаше всичко на всичко два магнита, единият от България, оставен там вероятно от друг сънародник преди нас Може да съм се оказал прав, когато майтапейки се с една румънка, завистливо изумена как може да се засекат двама българи точно на В.О., я попитах небрежно как може да не знае, че това място е второто по популярност за почивка на българи след Карибите Онази не ми говори след това 2 дена, и ме подминаваше със странно изражение на лицето, и присвити очи На плажа Anakena и аз получих най-зверското си изгаряне, откакто се помня. После свалях кожа до лятото почти. И на него имаше табели за опасност от падащи кокосови орехи. Даже разправяха и за фатални инциденти. В момента и аз имам дилема какво да правя с паспорта заради смяната му. Решил съм направо, и напълно доброволно да плащам глобата, и да си го запазя Но за всеки случай си имам и това за спомен от магичния остров на моаите Като влизах в комплекса Rano Raraku, ми стана интересно, и попитах служителя на входа за колко българи знае, че са го посетили. Отговори ми, че аз съм третия за годината, и го помолих да ми го напише на лист, и да сложи печат Iorana! Редактирано 13 декември, 2015 от wilks 7 Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 13 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2015 Като ти гледам паспорта, печатчето ти е по средата - сигурно имаш още много причини да го "загубиш". Аз дълго се колебаех - уж достатъчно спомени имам, че да опра до този печат... а и клошарията се мъча да преборя... После си помислих, че сигурно всеки паспорт ще искам да изгубя. Твоят "за всеки случай" може би е добра идея да си събирам сувенирните печати на различно място от паспорта. 1 Връзка към коментар
emma Публикувано: 14 декември, 2015 Сподели Публикувано: 14 декември, 2015 Аз пък си обявих стария паспорт за загубен /т.е. откраднат, за да не ме глобяват/. Издадоха ми нов, а стария с извратените визи и печати си стои на почетно място вкъщи. Еййй, вярно ли имало табелки за кокосовите орехи?!?! Всеки път се чудехме как още никого не са убили! :) Тук се пазим от кестените, а там на силния вятър... представям си! 3 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 14 декември, 2015 Сподели Публикувано: 14 декември, 2015 И аз точно така смятах да направя, но си изгубих паспорта със всичките екзотични визи, преди да изтече. Дори и сенегалската, която вече е отменена за нас! И си ме глобиха като пич. :-( Връзка към коментар
emma Публикувано: 14 декември, 2015 Сподели Публикувано: 14 декември, 2015 Хаха, ама аз много убедително разказах как съм седнала на едно кафе, чантата еди къде си, паспортът вътре... Място, час, подробности - съчинения по картинка! Ама подведохме българската полиция, де ! Връзка към коментар
аматьор Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 за пръв път се опитвам да пиша във форума. не знам тук ли е мястото искам да следя мненията и да получа информация от хора които са пътували до френска полинезия. Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 за пръв път се опитвам да пиша във форума. не знам тук ли е мястото искам да следя мненията и да получа информация от хора които са пътували до френска полинезия. Става и тук, но най-добре си отвори нова тема и питай какво те интересува, ще помагаме. Връзка към коментар
emma Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 ... за да не ползваме темата на "колежката" Иначе веднага ще се притечем на помощ! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега