Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

как ви се струва 90 евро еднопосочен Мадрид - София? не съм следил дестинацията, става дума за втората половина на декември, по-точно 17-ти, събота ... има ли смисъл да чакам? гледам Wizz, Ryan и FB, това е най-ниското което намирам засега с Wizz... иначе Ryan имат и по 30-на евро, ама ноември

От Мадрид не съм пътувала, но от Лондон по това време - много пъти. Виж ми мнението по-долу... В тези дати цените не падат, а само се качват.

Моето мнение е, че преди коледните празници, местата с много българи ще бъде с повишен интерес. Още повече и последната събота.

Абсолютно! 17 декември цената ще удари тавана - по-точно ще започне от петък вечерта и ще продължи до след Коледа - 27 - 28 Декември, ще замре за два-три дни и после пак ще полудее след 2-ри януари.

Миналата година си изместих полета с един ден - точно в петък 18-ти декември, вместо събота 19-ти, защото разликата беше 100 паунда. Разликата... Добре, че имах отпуска. Да не говорим, че Бритиш даваха по-добра цена от Уиз... 

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

П.П. Тази Коледа пътувам - живи и здрави - за Бразилия. Изместих си полета на 15-ти вечерта, четвъртък, вместо на 16-ти - петък вечер - разлика 100 паунда. Забавих се няколко дни. Билетът е купен сега. Пак препоръчвам - ако имаш яснота, не се колебай за тези дати... Мога да изнеса дисертация за пътуване по тези празници. 

Връзка към коментар

logist13, предполагам търсиш връзка при връщането от Япония. И аз съм с този проблем. Ако търсиш по-бюджетно връщане, виж Къолн - София 33-39евра с Раян. Къолн - Франкфурт е около 200км и от летището на Франкфурт има и влакове и автобуси за цяла Германия. Аз ще се поразходя предколедно до Берлин  и оттам в София

Редактирано от Kamen
Връзка към коментар

Сега им отварям сайта и ... полетите до Малмьо за лятото липсват! И на мобилното и на нормалния - същата работа. Или се бъгнаха здраво или ... греда :( Сега не знам да се радвам ли дето няма да ми настръхва косата от неадекватните им цени, или да рева...

Връзка към коментар

Последният за който има обявени цени е 10 юни, по-нататък - липсва или "разпродаден"??

Даже за дни за които съм сигурен, че имаше полети пише - "Не е открит полет за тази дата"...

Връзка към коментар

Сега им отварям сайта и ... полетите до Малмьо за лятото липсват! И на мобилното и на нормалния - същата работа. Или се бъгнаха здраво или ... греда :( Сега не знам да се радвам ли дето няма да ми настръхва косата от неадекватните им цени, или да рева...

Хайде да мислим положително и това да е с цел промяна на разписанието.  :victory: Това по повод липсващото Малмьо.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Bliss ,

абе аз положително гледам. Само дано новото разписание да не ни изненада неприятно, че съм си заплюл едни твърди дати, та....

Редактирано от baiKolio
Връзка към коментар

^ Налучкване ли е или наистина ще има полети до Копенхагата?

PS: WOw, изпреварихте ме! МНого добри новини! От там има бая оферти и стига да има цени като от Малмьо ще е супер, че иначе трансфера до там режеше глави. Сега и останалата част от Скандинавия ще се отпуши повече.

Редактирано от MARTiNSHO
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ееее, това с Копенхаген ще е супер! Тамън ги понапсувах малко... пък те да вземат да ме изненадат приятно.

И аз като Петкан http://magelanci.com/topic/3830-wizz-air-периодични-промоции-обща-тема/?p=138833 ще си купя някой друг билет в знак на извинение :)

Да ни видят, че сме сериозни хора де! :)

Няма са излагаме пред чужденците :)

Редактирано от baiKolio
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

logist13, предполагам търсиш връзка при връщането от Япония. И аз съм с този проблем. Ако търсиш по-бюджетно връщане, виж Къолн - София 33-39евра с Раян. Къолн - Франкфурт е около 200км и от летището на Франкфурт има и влакове и автобуси за цяла Германия. Аз ще се поразходя предколедно до Берлин  и оттам в София

точно това гледам, идеята е да изкараме и 3 дни в Мадрид преди да се прибираме към БГ

Връзка към коментар

Че кой е казал 2 евро? Такива от България въобще имало ли е, освен Будапеща?

През сайтовете изпадат такива оферти в деня на пускането на нови разписания, иначе ясно че на Уизовския сайт минумумът е към 20 лева на посока.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.