Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Някой пробвал ли ги е скоро на неимпулсния телефон  4917048 ?

Аз преди само там съм се свързвал с тях  :)

Срещам отзиви , че на кол центъра им вече отговарят само на развален българскй кой знае откъде.

Редактирано от stenk
  • Харесвам 1
Публикувано:

Сигурно ще е скоро , но имай предвид , че поначало залагат високи цени които на даден етап ще търпят корекция надолу.

Просто първите месеци прибират парите на най-нетърпеливите, тези които държат на точно конкретна дата и такива които мислят , че при лоу кост цените само растат с приближаване на полета.

Задължително ще имат поне няколко - 20℅ промоции дотогава.

Публикувано:

Сигурно ще е скоро , но имай предвид , че поначало залагат високи цени които на даден етап ще търпят корекция надолу.

Просто първите месеци прибират парите на най-нетърпеливите, тези които държат на точно конкретна дата и такива които мислят , че при лоу кост цените само растат с приближаване на полета.

Задължително ще имат поне няколко - 20℅ промоции дотогава.

Мерси, Стенк.

Публикувано:

След като са пуснали лятното разписание от София, дали скоро няма да пуснат това и за полетите от Букурещ ?

Букурещ ще търпи развитие. Добре, че не ни нахвърляха разписанието  и през 2016 година. :biggrin:

Бая толеранс дават за плащането на билет по банков път. Направих си експеримент, за да видя дали ще приемат плащане след седмица и взе, че стана. :)  Резервирах на 25.08(понеделник) и платих 31.08 (неделя). Потвъждението дойде преди малко 02.09(вторник) :)  Получава се добър период за размисъл, дори служителката в ДСК не ми начисли такса за превод. ;)

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Публикувано:

Бая толеранс дават за плащането на билет по банков път. Направих си експеримент, за да видя дали ще приемат плащане след седмица и взе, че стана. :)  Резервирах на 25.08(понеделник) и платих 31.08 (неделя). Потвъждението дойде преди малко 02.09(вторник) :)  Получава се добър период за размисъл, дори служителката в ДСК не ми начисли такса за превод. ;)

Оффтопик - ако трябва, преместете го - но отдавна исках да питам: Как го правите този номер с отложеното плащане на билети? :blink: На мен винаги ми се тегли до един ден от кредитната - или дебитна карта. Благодаря!

Публикувано:

Оффтопик - ако трябва, преместете го - но отдавна исках да питам: Как го правите този номер с отложеното плащане на билети? :blink: На мен винаги ми се тегли до един ден от кредитната - или дебитна карта. Благодаря!

За метод на плащане избираш банков път и съответно ти дават време да отидеш до банката и да им приведеш парите.

Публикувано:

За метод на плащане избираш банков път и съответно ти дават време да отидеш до банката и да им приведеш парите.

Ааааааааааааа... Баси, колко съм зле с информацията. Просто никога не съм ползвала банки - а и тук ще ми отрежат главата с комисионните... Благодаря!!!

Публикувано:

То няма много смисъл като отлагане на плащането, просто ти дава време да си помислиш дали наистина да вземеш билета. Иначе ако платиш по банков път забавяш плащането с 2-3 дена, а с кредитна карта 10-30 дена, зависи кога ти е падежа.

Ако превеждаш пари в банка в ЮК няма такси, доколкото си спомням.

То няма много смисъл като отлагане на плащането, просто ти дава време да си помислиш дали наистина да вземеш билета. Иначе ако платиш по банков път забавяш плащането с 2-3 дена, а с кредитна карта 10-30 дена, зависи кога ти е падежа.
Ако превеждаш пари в банка в ЮК няма такси, доколкото си спомням.

Аз разсъждавах за международни трансфери. Което не означава, че за полетите са такива. Толкова съм разсеяна понякога, ще ме прощавате :) И за офтопика също.

Редактирано от Гост
Публикувано:

Те си имат банкова сметка за Великобритания :

UNITED KINGDOM STERLING (‏GBP)
  • SWIFT CODE: CITIGB2L SORT CODE: 18-50-08
    • Account number only for international bank transfers: GB60CITI18500811210394
    • Beneficiary: Wizz Air Hungary Kft

• Account number only for domestic bank transfers: 11210394

http://wizzair.com/en-GB/BankAccounts

Публикувано:

Те си имат банкова сметка за Великобритания :

UNITED KINGDOM STERLING (‏GBP)
  • SWIFT CODE: CITIGB2L SORT CODE: 18-50-08
    • Account number only for international bank transfers: GB60CITI18500811210394
    •  
    • Account number only for domestic bank transfers: 11210394

http://wizzair.com/en-GB/BankAccounts

И да отбележим, че преди това трябва да се конвертира сметката в паунди :)

Проявявам нездрав интерес към билетите до Брюксел.  :)

Допреди 2 дни имаше хубави дати по 40 лв двупосочно с Дискаунт клуб. От вчера ги вдигнаха на 60 лв, а днес, с намалението, вероятно ще са около 50 лв. Вероятно и със скъпите дестинации положението е подобно...

Редактирано от noshtna_ptica
  • Харесвам 1
Публикувано:

Тъкмо се чудех вчера , защо едни билети скочиха толкова за ден :)

Винаги обаче има и по някое попадение в тези промоции.

Публикувано:

Играят трикове както винаги. Следя конкретен полет през март и изненада! Днес билетът струва точно толкова, колкото допреди 2 дни без "намаление". Ще почакам още.

В чест на истината обаче другия полет, който дебнех, имаше реално намаление. Поне него взех.

Публикувано:

Понеже в другата тема вчера пуснах скрийншот, ето го и него:

2014-09-02_09-30-54.png

Днес цените с намаление са следните:

2014-09-03_08-20-04.png

Интересното е, че базовата цена не се е променила, но 20-те процента намаление нещо не мога да ги измисля, сигурно защото е рано :) Ма 60 стотинки са си 60 стотинки, кой ти ги дава. 

• Харесвам 2

Днес цените с намаление са следните:

2014-09-03_08-20-04.png

Интересното е, че базовата цена не се е променила, но 20-те процента намаление нещо не мога да ги измисля, сигурно защото е рано :) Ма 60 стотинки са си 60 стотинки, кой ти ги дава. 

Някъде в тази или друга Уиз-тема стана дума тези дни, че 20лв (10) e нещо като минимум, долна граница, под която никога не падат (последните годиини)

Ако базовата цена е 30лв. нито дискаунтклубно членство, нито каквито и да са намаления няма да я свалят на 10 или 15лв., винаги най-малко 19.99лв.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:

Някъде в тази или друга Уиз-тема стана дума тези дни, че 20лв (10€) e нещо като минимум, долна граница, под която никога не падат (последните годиини)

Ако базовата цена е 30лв. нито дискаунтклубно членство, нито каквито и да са намаления няма да я свалят на 10 или 15лв., винаги най-малко 19.99лв.

Да де, ма ако беше останало на 19.99 нямаше да ми е любопитно, а то мръдна на 19.19 :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Ще се опитам да обясня защо е така.

Административната такса е 16лв. Намаление върху нея никога не е имало.

Махаме я от цената 19,99лв и върху остатъка от 3,99 има намаление от 20%. :)

• Харесвам 5

Да де, ма ако беше останало на 19.99 нямаше да ми е любопитно, а то мръдна на 19.19 :)

а, верно, не бях го забелязал, значи се оказва, че може и под19.99 лв. ;) , Мary e дала точното обяснение :)

Редактирано от Фичо
Публикувано:

ха-ха, а преди малко като ръчках даже се появиха и такива цени, ама за минутка-две само, изглежда нещо грешка в системата им ;)

post-139-0-34783600-1409735941_thumb.jpg

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.