Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Успях да букна за началото ноември двупосочен за една седмица в Барселона за 70лв., не е зле без намалението ми го изкарваше 100лв. преди 2 дни. Друг е въпроса дали ще го платя билета, че още се чудя дали няма да ми е в повече цяла седмица в Барселона  :unsure:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не знам дали има връзка с конкретната промоция, ама това Дискаунт клуба голяма далавера било:

sofbgy.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не знам дали има връзка с конкретната промоция, ама това Дискаунт клуба голяма далавера било:

attachicon.gifsofbgy.jpg

Еми в момента особено... Обикновено се избива за един двупосочен полет на двама души, очевидно ако купуваш ласт минит по време на промоция може се избие и за еднопосочен на един човек :)

Връзка към коментар

Еми в момента особено... Обикновено се избива за един двупосочен полет на двама души, очевидно ако купуваш ласт минит по време на промоция може се избие и за еднопосочен на един човек :)

Освен това изглежда има нещо такова, че ако вече си бил член, подновяването излиза не 60, а 50лв., щото вчера като си купувах билети и съответно си поднових членството за дискаунтклуб, че беше изтекло, забелязах, че само 50 кинта са ми взели.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Освен това изглежда има нещо такова, че ако вече си бил член, подновяването излиза не 60, а 50лв., щото вчера като си купувах билети и съответно си поднових членството за дискаунтклуб, че беше изтекло, забелязах, че само 50 кинта са ми взели.

Това май е само до определен период след изтичането. Моето е изтекло в края на юли и в момента мога да си го купя за 60 лева.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Фичо, преди колко време ти е изтекло членството?

Моето изтече вчера и се чудя докога ще ми е 10-левовата далавера.  :)

Връзка към коментар

Ако не се лъжа на мен като ми изтече членството опцията за -10 лв при подновяване беше валидно 1 месец. След това отново стана 60 лв.

Връзка към коментар

Вероятно ще ти изпратят съобщение с покана да подновиш членството си, в което ще ти пишат че имаш намаление в таксата с 5 евро. Мисля, че моето намаление за подновяване на членството важеше около 2-3 месеца след като предишното членство беше изтекло. 

Мисля, че дори бях чела или пък някой ми каза, че след първите покани за подновяване на членството не го е подновил и към края на срока е имал покана с още по-голямо намаление от 10 евро. Запомнила съм този случай.

Връзка към коментар

Досега не съм имала нито едно подканяне, че ми изтича, нито съобщение, че вече е изтекло. Просто погледнах в профила си в Уиз и там видях, че членството ми е било от 03.09.

Може пък и да са забравили да ме отрежат и да я карам гратис.  :)

Връзка към коментар

Според мен печелиш от по-евтиното подновяване само ако ще купуваш нови билети през първите 2 месеца след подновяването.

И моите сметки сочат това, а ми се ще да летя чак през март. Едва ли ще има изгодни билети преди Нова година, затова и няма да се натискам за членство сега. Имам някакъв спомен, че на 01.01 пускат 20%, но дали е всяка година?

Връзка към коментар

... Просто погледнах в профила си в Уиз и там видях, че членството ми е било от 03.09.

А къде в профила е указано от кога е членството? Аз нещо... не го виждам. Има Club status

Active

Връзка към коментар

И при мен е така , но пък си пазя резервациите и знам кога съм го платил.

Вие не си ли съхранявате старото инфо ?

След 2008 досега имам архивирано всяко онлайн плащане за полет , хотел , транспорт , атракции разделено на пътувания и папки в електронната поща.

Това много ми помага когато се връщам към вече посетени дестинации.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Аз нищо не пазя, върна ли се трия от пощата си всичко свързано с даденото пътуване, а в папката, където съм събирала информацията, ваучерите и т.н. слагам само снимките, другото в коша. Обаче имам страшна памет за цени, помня всеки разход, дори колко съм спазарила на място, и от колко колко съм свалила.

Връзка към коментар

А къде в профила е указано от кога е членството? Аз нещо... не го виждам. Има Club status

Active

Дано не греша, но мисля, че или в профила си съм го видяла, или при минали резервации. Изненадах се, защото не помнех точната дата. Сега вече го няма в миналите резервации, защото е минала 1 година, а дори и не ми дават опция да купя членство с намаление. В профила ми пише:

Вашето членство в WIZZ Discount Club е изтекло.

Как да получите членство в WIZZ Discount Club?

Членството в клуба не се предлага като самостоятелен продукт. Можете да добавите членство, когато правите следващата си резервация. Изберете клубната цена, когато избирате вашия полет!

П.П. Пробвах да закупя билет + клубно членство и ми смята членството за 49.00 лв.

Хаха, голям кяр!  :)  :)  :) 

Редактирано от noshtna_ptica
Връзка към коментар

Да...

- единствения начин да проверите кога изтича членството е да си проверите имейла в архива кога сте го купили, тъпо ама май няма друг начин, с Hollywood се ровичкахме по същия казус наскоро

- купува/подновява се само с покупка на полет

Връзка към коментар

Аз проверявам членството в мобилното приложение, в профил има WIZZ Discount Club под него пише активни и в скоби пише до кога.

Връзка към коментар

Относно WizzAir - ако искате да променяте данни или каквото и да е било във профила си е необходимо да бъде изпратено на Fax: 0048 22 318 0719

И честно да си призная никога НЕ съм пращала факс.  :blush:  Това ще е истинско изпитание за мен! На въпроса ми дали може документите да се изпратят на e-mail отговорът им беше че те не разполагали с достъп?! (И се почудих: "В кой век се връщам с тези факсове?!?" ) :O

Ужас!

Редактирано от ElenaS
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Факс може да се праща от всеки по-модерен телефон. Има приложения за това. В моя 10 годишен Siemens S65 си е вградено :)

Връзка към коментар

Разбирам цялата тази схема за безопасност, но.....Ако в работата нямахме факс ,трябваше специално да търся. А това в последният момент не е оферта!

В моя телефон изобщо не знам дали има такава опция за факс!?

Но..... все пак всичко се подреди в последният момент при мен сполучливо! :P

Редактирано от ElenaS
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.