Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

А, не е за съжаление. Аз така го и разбрах.

Но се опасявах да не е да се таксува и самия пътник за двата полета, и самия полет. Т.е. да е 88лв.*4

Ама какво да се направи, така се наложи.

Публикувано: (редактирано)

Малка промяна за бъдещите членове на discount club-а. При запазване на билети излиза подобно съобщение:

post-1912-0-63494300-1413275248_thumb.jpg

Забелязвам, че броя на хората е променен и трябва да плащаш 100лв, ако искаш още 2 човека да вземеш. До колкото си спомням преди цената беше 60лв и може до 9 човека да пътуват с отстъпка.

Редактирано от Nati
  • Харесвам 1

Дам, а аз вчера поднових членството си за 60 лева и взех билети за 10 човека. Дори купих още едно и пак взех за 10. От днес вече не може. :)

Но до закупилите до вчера правилата са старите.

Редактирано от Тони
  • Харесвам 1

Гадове :ireful:

Набиването става двойно, а и високи цени на билетите! Станаха си нормална компания. Трябва си Раян в София. :)

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Публикувано:

Да, това е гадно, но според мен е незаконно да променят правилата за настоящите членове. Все пак каквито са били условията когато сме се съгласили и сме платили такива трябва да останат до изтичане на членството. Промяна може да има само за нови членове. Какво мислите по въпроса?

• Харесвам 2
Публикувано:

Какво мислите по въпроса?

Лично аз мисля по този, а и по всички останали въпроси относно Уиз, че постъпих много добре като отказах виолетовата боза още преди 2 години. Не ми се занимава с еврейски номера. Пък и нито с цени могат да ме привлекат отново, нито с комфорт в автобусите си (пардон, самолетите), нито с кой знае колко качествено обслужване. А и като гледам са се заели да затвърдят още повече досегашното ми мнение. 

Било, каквото било  :bye:

• Харесвам 4
Публикувано:

Да, това е гадно, но според мен е незаконно да променят правилата за настоящите членове. Все пак каквито са били условията когато сме се съгласили и сме платили такива трябва да останат до изтичане на членството. Промяна може да има само за нови членове. Какво мислите по въпроса?

Е аз очаквам за съществуващи членове да си важи за до 9 човека, поне докато ти изтече членството. Някой ако има може да провери и да каже. А и иначе се обзалагам, че из малките букви има написано, че компанията може да променя правилата когато реши.

И е добра практика да уведомяват предварително преди да правят такива промени, но не са само те тези, които не го правят...

Публикувано:

Да, сега проверих и мога да купувам за до 10 човека с мен в това число с платено членство от 50 лева. /тъй като влязох в периода, в който все още имам отстъпка от 60-те лева/

• Харесвам 1

Цялата програма им е незаконна с тези двойни цени. :lol:  не им стигат парите,които прибираха, а и вдигнаха таксата за повече от двама. Багажът също няма търсене, затова и цената му падна с измисленото ново членство. :lol:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Публикувано:

Новите условия за WIZZ Discount Club са тук:

ЗА WIZZ DISCOUNT CLUB

За старите членове е пояснено тук:

ЧЛЕНУВАТЕ ЛИ В WIZZ DISCOUNT CLUB ПРЕДИ 14 ОКТОМВРИ 2014?

А сега, забележете и опцията, предоставена на старите членове за незабавна миграция към новите условия и представена с експресивния глагол "насладите"

Ако желаете да се насладите на предимствата от Стандартното или Груповото членство описани по-горе, можете да промените настоящия си вид членство на Стандартно членство без допълнително заплащане или можете да повишите нивото си до Групово членство по време на следващата си резервация.

;)

Публикувано:

Нищо изненадващо, даже много време се задържа урожая според мен. Лично за мен промяната е добра, защото си спомням само един случай, когато съм купувал билет с отстъпка за повече от един човек с мен, а много пъти сме били двама. Ако искаме куфар излиза, че специално в моя случай промяната е за добро. Но съм пределно наясно, че аз не съм мнозинството и за повечето пътуващи, като семейства с деца например си е чисто влошаване. 

Малко ми куца математиката, но например, ако сте трима човека за двупосочен полет пак излиза рентабилно груповото членство, нали? Няма логика да се купи обикновено, а пък третия да плати 40лв+, вместо да се дадат тези пари за членството...

• Харесвам 1
Публикувано:

И както винаги действат по най-дразнещия възможен начин.

Ако пожелаеш да си ъпгрейднеш членството до някой от новите 2 варианта, то единствения начин да го направиш е когато си купуваш някакъв нов билет.

Разбира се, опцията за промяна на членството липсва, ако искаш само да добавиш багаж на вече съществуваща резервация.

Публикувано:

Точно така.

Освен ако скоро не ти се очертава покупка на нов билет и тогава да си промениш членството на "стандартно".

Публикувано:

Имам чувството, че ги мислят тези неща, за да стимулират паника у хората да си купуват бързо билети и багаж, щото ще свършат като банани в показен магазин през 1985 г.

Така или иначе и преди най-ниската цена рядко беше налична за повече от два билета, прогресивно се увеличаваше, така че сегашното упражнение си е чиста проба простотия. Просто си плачат да дойде някоя компания и да ги разбие с ясни цени,ако ще да са и малко по-високи.

• Харесвам 4
Публикувано:

... Просто си плачат да дойде някоя компания и да ги разбие с ясни цени,ако ще да са и малко по-високи.

Аз също чакам да дойде някой, но лошото е, че ни заобикалят, а тези които поддържат все още български дестинации държат един минимум от полети. За примери няма какво да говоря, всички ги знаем :(

Обаче като чета мненията тук, нещо не мога да схвана защо смятате, че сме някакъв много привлекателен пазар, или че предлагаме много добри условия за бизнес :rolleyes:

То ако имаше възможности - Райън или Изи да се се възползвали. Да, ама не. :rolleyes:

Или пък ако ви се струва, че те са тъпи или слепи и не са видели пазарната ниша и възможността да  се изкарват кинти - направо направете една авиокомпания и може да станете милионери ;) .
Икономиката си има железни закони и ако не нещо се случва (или не се случва), то със сигурност си има причини да е така. :)

А ако се надяваме, че някой ще дойде тук заради хубавите ни очи, ще си останем само с надеждите ;)

Иначе и аз виждам едни билети по 50лв., нови самолети, широки и удобни седалки, много място за краката, вкусна топла храна и пиене на корем, включени в цената на билета, по два куфара чекиран багаж, включени в цената, усмихнати и любезни стюардеси, при това всичките млади и красиви ...., но в един момент се събуждам и разбирам, че съм се успал и закъснявам за работа :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 22
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.