Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Еееех, по-интересно щеше да бъде да бяхте заминали, щяха да ви пишат по вестниците....  :lol:

Да, стигаме до Терминал 1 и къде е самолета за Малта, и ония ще ми рекат, ми той излетя в неделя... вие кога тръгнахте  :lol:  :lol:  :lol:

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Най-вероятно ще тръгна сама, поне да не изгаря моя билет, че мъжът ми зимно време не е много много в кондиция, само като види че има да носи 2 големи куфара и 2 малки и дотук беше  :lol: , но все пак това е една седмица в Малмьо... мамка му... снежни човеци ли ще правя там ...  :wacko:

С толкова куфари...провери дали няма разпродажби някакви по трасето.

Връзка към коментар

Ххаха, супер яко бе! Аз ако съм тръгвам и толкова ще е неповторима случката. Човек, заминавай! Явно това ти е пътуването, всички знаци го сочат! :lol: :lol:

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Едноседмичен престой в Малта е почти съпоставим с еднодневен престой в Малмьо от финансова гледна точка, така че можеш спокойно да се пресегнеш отново към валерианаТА... :P

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Някой бъркат Швейцария с Швеция,други Австрия с Австралия :) Приеми грешката ,като пръст от съдбата и се разходете поне до Копенхаген.Има една поговорка...Всяко зло за добро! :)Северната зима понякога има периоди по топли от в София.Виж от Малмьо до Малта какви са опциите във вашия период :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Едноседмичен престой в Малта е почти съпоставим с еднодневен престой в Малмьо от финансова гледна точка, така че можеш спокойно да се пресегнеш отново към валерианаТА... :P

Да бе, моля ти се, за тия ледове толкова пари. сега гледах из букинг.цом, сякаш ще спя в леглото на шведската кралица ... 

Друга идея обаче ми хрумна, да взема да купя сега билети за по-близката дата, за да не е една седмица, така ще сме 4 дни само, или аз самичка... а онези за връщането първоначалните - няма просто да се явим. Проблеми ще има ли по такава схема?

Редактирано от delial
Връзка към коментар

Да бе, моля ти се, за тия ледове толкова пари. сега гледах из букинг.цом, сякаш ще спя в леглото на шведската кралица ... 

Друга идея обаче ми хрумна, да взема да купя сега билети за по-близката дата, за да не е една седмица, така ще сме 4 дни само, или аз самичка... а онези за връщането първоначалните - няма просто да се явим. Проблеми ще има и по такава схема?

E то по тая логика,вземи си купи билети за Малта и тези си ги остави за спомен :) Или другия вариант....Ако има полети Малмьо - Малта,купуваш Малмьо- Малта и после само едно връщане Малта- София...и само връщането Малмьо - София няма да се случи.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

E то по тая логика,вземи си купи билети за Малта и тези си ги остави за спомен :) Или другия вариант....Ако има полети Малмьо - Малта,купуваш Малмьо- Малта и после само едно връщане Малта- София...и само връщането Малмьо - София няма да се случи.

Ще разцъквам разни маршрути, да видим какво ще измисля. Иначе сега като видях, София - Малта билетите са по 200 кинта еднопосочни, има за някои дати и по-ниски, но стана голяма каша. Иначе Малмьо - Малта, Уизз не предлагат. Но каквото такова. Има време.

p.s. да не говорим, че август ще бъдем и в Стокхолм...

Редактирано от delial
Връзка към коментар

Ще разцъквам разни маршрути, да видим какво ще измисля. Иначе сега като видях, София - Малта билетите са по 200 кинта еднопосочни, има за някои дати и по-ниски, но стана голяма каша. Иначе Малмьо - Малта, Уизз не предлагат. Но каквото такова. Има време.

p.s. да не говорим, че август ще бъдем и в Стокхолм...

То не е задължително да е от Малмьо и да е с Уизз.Копенхаген ти е отсреща....Гьотеборг също не е далече от Малмьо....разцъкай да видиш от дали има опции с други нискотарифни от тези летища или поне от Малмьо и Копенхаген.

Редактирано от Botko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

и аз се присъединявам към останалите - според мен не е лошо да се иде до Малмьо, независимо, че е малко по-студено времето тогава. Взимаш един ски екип и няма да имаш проблеми, даже ще ти е топло. Провери в airbnb дали няма по-евтини нощувки. Аз до сега на всички места, на които съм ходила без много да планувам, съм си изкарвала най-хубаво :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

+ 1 да отидеш в Малмьо :) .Температурите за февруари 2014 хич не са били лошиhttp://www.accuweather.com/en/se/malmo/314779/month/314779?monyr=2/01/2014,за 2015 също не са зле,даже може да е по-топло отколкото в БГ.А града е страхотен,даже съжалих,че му отделихме само половин ден.

В Малта бях за две седмици точно края на февруари,началото на март и така настинах заради прекрасния средиземноморски климат, че не чувах с едното ухо почти седмица.Там сутринта може да пече слънце,да е 20 градуса,на обяд да завали дъжд да стане 10 градуса и така няколко пъти.Температурите не падат под нулата,но замръзваш от силния вятър.

Пък да посетиш Скандинавието през зимата,може да е приказка :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Аз предлагам delial да не използва и да изхвърли билетите. 

После няколко месеца ще чете тук колко магнетично място е пропуснала и ще си купи по 100 лв нови билети.  :)

Но не съм подстрекател, де...

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Нещо се мотат с 20%-ното намаление обаче :biggrin:

Добре, че взех билети вчера... B) и не разчитах на предсказанието... т.е. статистиката... :rolleyes:

delial на всеки може да се случи... просто приеми, че това е твоята дестинация. А имаш време и мъжа си да убедиш.  Може да се окаже и едно невероятно пътуване :)

П.П. Взех, че проверих и аз вчера за къде платих с Б... :blush:-_-, че и аз отвреме навреме съм такъв заплес...  Грешката е вярна поне при мен  :)

Редактирано от woman_in_white
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Не знам що ама Малмьо никога не ме е привличал от това което съм чели видял , дори билетите да са безплатни и ако съм на мястото на мъжа ти щях да съм мнооого ядосан  :) 

Щях да предложа Стокхолм и Гъотеборг, но ти казваш , че лятото ще сте там та наистина няма смисъл.

Абе ако не ти е на сърце наистина я не се насилвай ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Утре 08.01.2015 година 20 процента отстъпка за членовете на дискаунт клуб!

Фичо, Фичооо, избега ти статистиката с един ден!

Оф, днес тая тема ми е като сериал, някакви фабули и развръзки изскачат на всеки ъгъл :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Доколкото помня за полетите от 10 евро тия -20% не важат ?

Следя един полет до Барселона и точно днес го повишиха с 20 лева .Предполагам и с други дестинации е така. Ще сравним отстъпката утре със скриншотовете на Mary от вчера и ще проверим още няколко теории на конспирациите :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Доколкото помня за полетите от 10 евро тия -20% не важат ?

Следя един полет до Барселона и точно днес го повишиха с 20 лева .Предполагам и с други дестинации е така. Ще сравним отстъпката утре със скриншотовете на Mary от вчера и ще проверим още няколко теории на конспирациите :)

stenk, имам скрийнчета за: Малта, Валенсия, Франкфурт, Барселона, Париж, Болоня, Брюксел, Дубай, Малмьо и Рим.  

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.