Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Еееех, по-интересно щеше да бъде да бяхте заминали, щяха да ви пишат по вестниците....  :lol:

Да, стигаме до Терминал 1 и къде е самолета за Малта, и ония ще ми рекат, ми той излетя в неделя... вие кога тръгнахте  :lol:  :lol:  :lol:

• Харесвам 6
Публикувано:

Най-вероятно ще тръгна сама, поне да не изгаря моя билет, че мъжът ми зимно време не е много много в кондиция, само като види че има да носи 2 големи куфара и 2 малки и дотук беше  :lol: , но все пак това е една седмица в Малмьо... мамка му... снежни човеци ли ще правя там ...  :wacko:

С толкова куфари...провери дали няма разпродажби някакви по трасето.

Публикувано:

С толкова куфари...провери дали няма разпродажби някакви по трасето.

Може и да направя аз разпродажба, насред центъра на Малмьо  :lol:

• Харесвам 3
Публикувано:

Ххаха, супер яко бе! Аз ако съм тръгвам и толкова ще е неповторима случката. Човек, заминавай! Явно това ти е пътуването, всички знаци го сочат! :lol: :lol:

• Харесвам 7
Публикувано:

Едноседмичен престой в Малта е почти съпоставим с еднодневен престой в Малмьо от финансова гледна точка, така че можеш спокойно да се пресегнеш отново към валерианаТА... :P

• Харесвам 7
Публикувано:

Някой бъркат Швейцария с Швеция,други Австрия с Австралия :) Приеми грешката ,като пръст от съдбата и се разходете поне до Копенхаген.Има една поговорка...Всяко зло за добро! :)Северната зима понякога има периоди по топли от в София.Виж от Малмьо до Малта какви са опциите във вашия период :)

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)

Едноседмичен престой в Малта е почти съпоставим с еднодневен престой в Малмьо от финансова гледна точка, така че можеш спокойно да се пресегнеш отново към валерианаТА... :P

Да бе, моля ти се, за тия ледове толкова пари. сега гледах из букинг.цом, сякаш ще спя в леглото на шведската кралица ... 

Друга идея обаче ми хрумна, да взема да купя сега билети за по-близката дата, за да не е една седмица, така ще сме 4 дни само, или аз самичка... а онези за връщането първоначалните - няма просто да се явим. Проблеми ще има ли по такава схема?

Редактирано от delial
Публикувано:

Да бе, моля ти се, за тия ледове толкова пари. сега гледах из букинг.цом, сякаш ще спя в леглото на шведската кралица ... 

Друга идея обаче ми хрумна, да взема да купя сега билети за по-близката дата, за да не е една седмица, така ще сме 4 дни само, или аз самичка... а онези за връщането първоначалните - няма просто да се явим. Проблеми ще има и по такава схема?

E то по тая логика,вземи си купи билети за Малта и тези си ги остави за спомен :) Или другия вариант....Ако има полети Малмьо - Малта,купуваш Малмьо- Малта и после само едно връщане Малта- София...и само връщането Малмьо - София няма да се случи.

• Харесвам 3

E то по тая логика,вземи си купи билети за Малта и тези си ги остави за спомен :) Или другия вариант....Ако има полети Малмьо - Малта,купуваш Малмьо- Малта и после само едно връщане Малта- София...и само връщането Малмьо - София няма да се случи.

Ще разцъквам разни маршрути, да видим какво ще измисля. Иначе сега като видях, София - Малта билетите са по 200 кинта еднопосочни, има за някои дати и по-ниски, но стана голяма каша. Иначе Малмьо - Малта, Уизз не предлагат. Но каквото такова. Има време.

p.s. да не говорим, че август ще бъдем и в Стокхолм...

Редактирано от delial

Ще разцъквам разни маршрути, да видим какво ще измисля. Иначе сега като видях, София - Малта билетите са по 200 кинта еднопосочни, има за някои дати и по-ниски, но стана голяма каша. Иначе Малмьо - Малта, Уизз не предлагат. Но каквото такова. Има време.

p.s. да не говорим, че август ще бъдем и в Стокхолм...

То не е задължително да е от Малмьо и да е с Уизз.Копенхаген ти е отсреща....Гьотеборг също не е далече от Малмьо....разцъкай да видиш от дали има опции с други нискотарифни от тези летища или поне от Малмьо и Копенхаген.

Редактирано от Botko
  • Харесвам 1
Публикувано:

и аз се присъединявам към останалите - според мен не е лошо да се иде до Малмьо, независимо, че е малко по-студено времето тогава. Взимаш един ски екип и няма да имаш проблеми, даже ще ти е топло. Провери в airbnb дали няма по-евтини нощувки. Аз до сега на всички места, на които съм ходила без много да планувам, съм си изкарвала най-хубаво :)

• Харесвам 4
Публикувано:

+ 1 да отидеш в Малмьо :) .Температурите за февруари 2014 хич не са били лошиhttp://www.accuweather.com/en/se/malmo/314779/month/314779?monyr=2/01/2014,за 2015 също не са зле,даже може да е по-топло отколкото в БГ.А града е страхотен,даже съжалих,че му отделихме само половин ден.

В Малта бях за две седмици точно края на февруари,началото на март и така настинах заради прекрасния средиземноморски климат, че не чувах с едното ухо почти седмица.Там сутринта може да пече слънце,да е 20 градуса,на обяд да завали дъжд да стане 10 градуса и така няколко пъти.Температурите не падат под нулата,но замръзваш от силния вятър.

Пък да посетиш Скандинавието през зимата,може да е приказка :)

• Харесвам 8
Публикувано:

Аз предлагам delial да не използва и да изхвърли билетите. 

После няколко месеца ще чете тук колко магнетично място е пропуснала и ще си купи по 100 лв нови билети.  :)

Но не съм подстрекател, де...

• Харесвам 7

Нещо се мотат с 20%-ното намаление обаче :biggrin:

Добре, че взех билети вчера... B) и не разчитах на предсказанието... т.е. статистиката... :rolleyes:

delial на всеки може да се случи... просто приеми, че това е твоята дестинация. А имаш време и мъжа си да убедиш.  Може да се окаже и едно невероятно пътуване :)

П.П. Взех, че проверих и аз вчера за къде платих с Б... :blush:-_-, че и аз отвреме навреме съм такъв заплес...  Грешката е вярна поне при мен  :)

Редактирано от woman_in_white
  • Харесвам 4
Публикувано:

Не знам що ама Малмьо никога не ме е привличал от това което съм чели видял , дори билетите да са безплатни и ако съм на мястото на мъжа ти щях да съм мнооого ядосан  :) 

Щях да предложа Стокхолм и Гъотеборг, но ти казваш , че лятото ще сте там та наистина няма смисъл.

Абе ако не ти е на сърце наистина я не се насилвай ...

• Харесвам 1
Публикувано:

Утре 08.01.2015 година 20 процента отстъпка за членовете на дискаунт клуб!

• Харесвам 7
Публикувано:

Утре 08.01.2015 година 20 процента отстъпка за членовете на дискаунт клуб!

Фичо, Фичооо, избега ти статистиката с един ден!

Оф, днес тая тема ми е като сериал, някакви фабули и развръзки изскачат на всеки ъгъл :)

• Харесвам 6
Публикувано:

Доколкото помня за полетите от 10 евро тия -20% не важат ?

Следя един полет до Барселона и точно днес го повишиха с 20 лева .Предполагам и с други дестинации е така. Ще сравним отстъпката утре със скриншотовете на Mary от вчера и ще проверим още няколко теории на конспирациите :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Доколкото помня за полетите от 10 евро тия -20% не важат ?

Следя един полет до Барселона и точно днес го повишиха с 20 лева .Предполагам и с други дестинации е така. Ще сравним отстъпката утре със скриншотовете на Mary от вчера и ще проверим още няколко теории на конспирациите :)

stenk, имам скрийнчета за: Малта, Валенсия, Франкфурт, Барселона, Париж, Болоня, Брюксел, Дубай, Малмьо и Рим.  

• Харесвам 2
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.