Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

stenk, имам скрийнчета за: Малта, Валенсия, Франкфурт, Барселона, Париж, Болоня, Брюксел, Дубай, Малмьо и Рим.  

ще бъде хубаво да ги сравним утре с всички скрийнчета които имаш :),да видим дали има реално намаление

Редактирано от don
Връзка към коментар

По-добре направете скрийнчета сега, защото при Уиз 3 дена са множко и може да има доста промени

Днес вече са променени цените във връзка с утрешното намаление. :biggrin:

ще бъде хубаво да ги сравним утре с всички скрийнчета които имаш :),да видим дали има реално намаление

Няма проблем да кача всичко, което интересува някой.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сдобих се с 2 билета София-Валенсия-София по 118.38 лева за началото на март. Вчера цената беше 139.98 лева (wizz discount club). Това е цената, която бях склонен да платя, и реших да не чакам повече.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Точно преди 2 дни билет София - Барселона - София струваше 180 лв. с дискаунт без намаление. Сега вдигнаха евтиния и с намалението днес - пак толкова.

Редактирано от lesy
Връзка към коментар

Моля за съвет! Навила съм си, че между 13,05 и 16-17,05 искам да сме във Венеция. Варианти - полет до Милано или Болоня. До Болоня е скъпо. До Милано ми излиза за 2- ма - 236 лв.и нещо. Има ли шанс, според вас да намеря по- ниски цени и да изчакам или да купувам днес? 

Връзка към коментар

Моля за съвет! Навила съм си, че между 13,05 и 16-17,05 искам да сме във Венеция. Варианти - полет до Милано или Болоня. До Болоня е скъпо. До Милано ми излиза за 2- ма - 236 лв.и нещо. Има ли шанс, според вас да намеря по- ниски цени и да изчакам или да купувам днес? 

Аз мисля, че ще излязат и по-добри цени за тези дати!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ако прецениш, че те устройва, може да погледнеш и полети от Букурещ до Венеция.За твоите дати са около 140лв на човек. ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

clete и според мен ще се появят по-добри цени дори и когато няма 20% отстъпка.  :)

Относно намалението с 20%... Преди 2 дни закупих самолетни билети. Днес с намалението цената за моите дати е по-висока от тази, на която ги закупих. За същата дестинация има за други дати (които не ме устройват) съвсем малко намаление, което в левова равностойност се равнява на около 4-5 лв. двупосочно.

Преди празниците закупих и за друга дестинация 120 лв двупосочно, а сега най-евтината комбинация за там, за по-малко дни и дати, които не ме устройват е 118.40 лв.

Така, че ако ви устройва цената (близка е до базовата) може да купувате и да не чакате 20% намаление на wizzair :)

Редактирано от woman_in_white
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Тия Уиз бе....нямаше да взимам нищо, както и да пътувам никъде преди Азията през март, ама на...видях едни по 60 лева отиване и връщане точно на дати с мачове в Италия и хоп- скочих...че и 17 човека завлякох с мене. :lol: :lol: :lol:

Редактирано от Тони
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Тия Уиз бе....нямаше да взимам нищо, както и да пътувам никъде преди Азията през март, ама на...видях едни по 60 лева отиване и връщане точно на дати с мачове в Италия и хоп- скочих...че и 17 човека завлякох с мене. :lol: :lol: :lol:

Как взимаш 17 билета? Като вземеш първите, цената така се вдига, че за последните едва ли би било изгодно...

Връзка към коментар

За април и май ми се струва все още рано, нали?

Ми зависи за къде и за какво. Ако цената е 20-30лв на полет няма какво да пада повече :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.