Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Средно по една жалба 3 дни получават служителите на летището относно лоша хигиена :)

http://www.dnevnik.bg/biznes/potrebiteli/2016/02/05/2699775_na_vseki_tri_dni_letishte_sofiia_poluchavalo_po_1/

че хигиенистките - около 90 души,

Егати числото :lol: Малкото столично летище трябва да   е лаборатория с толкова чистачки.  Сутрин за офп измитане и на бул. "Брюксел". :biggrin:

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Сигурно от 90 чистачки, 40 са началници и отговорници и 50 са чистачки, разделено на 3 смени прави по 15-16 средно  на смяна, което мак не е малко. Хем няма много хора, хем си е мизерно, но това не е някаква новост, спестява се от всичко, препарати и пр, само с вода не става..

Връзка към коментар

Можеш, но дюти фриито така и не му разбрах раб.време.(дано не е рано или късно полетът) Пускат си решетката, когато си искат. Срещу него има и един магазин за български продукти и сувенири и съм почти сигурна, че и там имаше вина. За 20-30 лв. със сигурност ще намериш нещо хубаво.

Връзка към коментар

От терминал 1 дали мога да купя  българско вино за подарък,че сме само с ръчен багаж и цени да ме ориентирате?

Можете да купите вино.

Цени от 7-8 евро до ...

Аз лично купувам не от Фришопа, а от магазина срещу него.

Връзка към коментар

От терминал 1 дали мога да купя българско вино за подарък,че сме само с ръчен багаж и цени да ме ориентирате?

От магазина срещу фрии шопа можете да купите качествено българско вино. Всеки път се доверявам на предложеното от продавачката и всеки път виното е било много добро.
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Летището ще получи безплатно хардуер и софтуер от китайска фирма:

https://www.24chasa.bg/Article/5345681

Забавно е как пускаш някой да получи достъп до критична инфраструктура, че и с връзка към Интернет... Може скоро месечната статистика за летището да идва от Китай в по-кратки срокове... От увеличената продуктивност на служителит, не от друго... :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

То аз кат ги гледах вчера как се разхождаха на Т2 с тия калашници, все едно са на разходка в парка.

Нито на стъпка, нито на стойка го докарваха. Изненади можем да си очакваме. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Докарването на метрото до Летище София е нещо много хубаво, много полезно и удобно. :)

Супер!

Обаче пак има едно "но"...

Както е известно, спирката на метрото е на Терминал 2. И ако за придвижване в посока Т2>>>Т1 има и алтернативата на автобус 84, то в обратния случай Т1>>>Т2 остава само шатълът. 

Добре де, бива ли на Терминал 1 да няма една читава табела, указваща мястото, където спира т.нар. "шатъл" , който снове между терминалите???  :mad:  
И като попиташ служител от летището, да се налага да те упъти с думите: "ей там, до знака за инвалиди" ...

Все пак - сигурно доста от пътниците, пристигащи на Терминал 1, биха желали да ползват метрото!

И при положение, че пътуването между терминалите отнема по-малко от 10 мин. , не можеше ли совалката (която събира 16 човека!!!) да е на интервал  15мин., а не на половин час?  :mellow:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Докарването на метрото до Летище София е нещо много хубаво, много полезно и удобно. :)

Супер!

Обаче пак има едно "но"...

Както е известно, спирката на метрото е на Терминал 2. И ако за придвижване в посока Т2>>>Т1 има и алтернативата на автобус 84, то в обратния случай Т1>>>Т2 остава само шатълът. 

Добре де, бива ли на Терминал 1 да няма една читава табела, указваща мястото, където спира т.нар. "шатъл" , който снове между терминалите???  :mad:  

И като попиташ служител от летището, да се налага да те упъти с думите: "ей там, до знака за инвалиди" ...

Все пак - сигурно доста от пътниците, пристигащи на Терминал 1, биха желали да ползват метрото!

И при положение, че пътуването между терминалите отнема по-малко от 10 мин. , не можеше ли совалката (която събира 16 човека!!!) да е на интервал  15мин., а не на половин час?  :mellow:

То да е само едно "но"...

За някои неща е необходим мозък.

Но иначе се сещат да броят една линия на метрото за две. Аз доколкото знам - определението за една линия е да има крайна и начална спирка/станция и след тази спирка да няма друга.

Че то така ние може да си дефинираме n-1 линии, ако спирките са ни n

Връзка към коментар

Да не са луди да слагат табелки?! Това чудо _шатъл_ ... всички са чували за него, ама никой не го е виждал;) Аз поне не съм, но да кажем, че е защото не пътувам всяка седмица:D

Връзка към коментар

Да не са луди да слагат табелки?! Това чудо _шатъл_ ... всички са чували за него, ама никой не го е виждал ;) Аз поне не съм, но да кажем, че е защото не пътувам всяка седмица:D

Да, то нищо чудно да е на две седмица и ти да си го изпуснал. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

За някои неща е необходим мозък.

Има логично обяснение -  неизветен гений имаше твърдение за акъла/мозъка, вид неразположение и техните ЕТА, но да не опростачавме форума :)

Връзка към коментар

90% от пътниците в шатъла са работещи на летището, авиокомпаниите, наземните оператори и разни дето ги мързи да ходят по перона между терминалите, и тук таме някой обикновен пътник  :lol:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

90% от пътниците в шатъла са работещи на летището, авиокомпаниите, наземните оператори и разни дето ги мързи да ходят по перона между терминалите, и тук таме някой обикновен пътник  :lol:

Затова няма да има табели - ще вземете да им напълните шатъла с разни пътници и ще се наложи да ходят пеша... :biggrin:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Ние често го ползваме този шатъл, като летим от Т1,пък зимата си оставяме колата на закрития паркинг на Т2. Ама не си спомням точно, имаше някакъв проблем - вечер след 20ч го няма.

Да, сега погледнах в сайта на летището 7-20 работно време, през 30 минути.А и ние всеки път питаме къде ще спре.:(

Връзка към коментар

Направо съм за темата за похвали :P Използвала съм въпросния шатъл веднъж. Наистина, основно бяха служители на летището. Дори една дама(служителка на летището) се възмути звучно как всички вече са го научили този шатъл.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз пък съм ползвала шатъла няколко пъти и може и да е имало служители на летището, но основно си бяха пътници с куфари.

Наистина няма никакви означения и табели, но спирката на шатъла е все на едно и също място и аз поне запомних къде спира. Не знам защо няма табели, но бусчетата винаги се напълват. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз пък съм ползвала шатъла няколко пъти и може и да е имало служители на летището, но основно си бяха пътници с куфари.

Наистина няма никакви означения и табели, но спирката на шатъла е все на едно и също място и аз поне запомних къде спира. Не знам защо няма табели, но бусчетата винаги се напълват. 

Може ли да обясниш къде точно е това място?

Връзка към коментар

Може ли да обясниш къде точно е това място?

Bad Kid  е пуснал снимка. Спирката не е непосредствено пред входа/изхода, а трябва да се излезе на пътя. Обикновено там има чакащи за шатъла. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.