Прескочи до съдържание

Номинации за "счупен тъпомер"

akair
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е само за новини свързани с авиацията. Ако имате подходяща кандидатура, може да пуснете или в "Хумор" или "Разни любопитни неща". Съответно, ако мнението ви от тук изчезне - търсете го там 🙂

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 36 минути , Фил каза:

Всичко е добре, когато свърши добре, но си беше голяма издънка да резервирам полет за грешна дата.

Наскоро пътувахме от Грьонинген до Хамбург за две вечери по повод на един концерт. Букнах същият хотел, който ползвахме преди няколко години, защото има паркинг (бяхме с кола под наем) и е отличен като съотношение цена/качество. Организацията беше съвсем спонтанна, буквално от днес за утре. Тъй като знам, че с оглед спестяване на време хотела предлага онлайн чекин, веднага опитах да отметна и тази задача и не просто ударих греда, а направо стрелях в небесата, както снощи направи Ето'О в мача с делиорманци... Изведнъж осъзнах, че по някаква причина съм направил резервация за същите дати, но през 2026 г... Е, имах късмет, че резервацията беше с безплатна отмяна, но платих стотина евро плюс за новата резервация. Така че, важно е да сме здрави, всичко друго се урежда с пари или с много пари...

• Харесвам 6
Публикувано:

Човечеството достигна нови "висоти". За 300+ продават кана за водородна вода, която чрез електролиза отделяла водорода от кислорода и така си ги пиеш, понеже човешкото тяло не можело да усвои водорода от водата и трябвало да го приемаш отделно.

На тая планета никой нормален извънземен няма да кацне. Никога.

Screenshot_20250523_114502_Samsung Internet.jpg

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Пък аз купих самолетен билет на приятелка, като забравих, че от три месеца е с нова фамилия. На чекирането се сетих. 🤣 И й купих нов билет за доста повече пари. Но пък като знаеш някого 20 години с една фамилия, губиш бдителност. 😀

Сега вече питам всички да нямат промени 😀

• Смея се 4
Публикувано:

Аз в работата не си смених фамилията след брака т.е. занесох им документи с новата фамилия, но пощата си ми остана със старата. Така за една командировка забравих да напомня, че фамилията ми е друга и ми издадоха билета на старата. Но Луфтханза ми направиха промяната безплатно като им обясних случая и изпратих удостоверение за брак, за да потвърдя, че става дума за един и същ човек.

Иначе от най-стресовите ми ситуации е било да отидем на автогарата за международно пътуване и да установя, че съм забравила билетите вкъщи. Нямаше време да се връщаме, но добре, че билетите бяха поименни и с документите ни издадоха дубликати и пътувахме. Веднъж пък на летището установих, че съм забравила декларацията от другия родител, добре че живеем близо и успях да се върна до вкъщи с такси, да я взема докато таксито ни чака долу и пак да идем на летището. Случвало се е и да забравя от кога до кога съм купила билети, които са купувани от някаква промоция много преди полета и да  установя, че трябва да взема повече отпуска отколкото съм си мислела 😀

• Харесвам 4
Публикувано:
На 23.05.2025 г. в 12:57, Argentique каза:

Пък аз купих самолетен билет на приятелка, като забравих, че от три месеца е с нова фамилия. На чекирането се сетих. 🤣 И й купих нов билет за доста повече пари. Но пък като знаеш някого 20 години с една фамилия, губиш бдителност. 😀

Сега вече питам всички да нямат промени 😀

И не си само, то аз в бързината взех на един от групата ни с фамилия на друг от пътуващите и аз взех нов билет, та после добре, че имаше промяна в разписанието (над 5 часа на полета на Ryan) и парите ми ги върнаха.... 

Та вече и аз питам само, ако правя някакви организации 😉 Абе голям цирк просто.... 

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Задържаха мъж с 47 отровни змии в чанта на летище в Индия

Властите в Индия арестуваха мъж, който се е опитвал да внесе контрабандно десетки редки влечуги в чанта, включително отровни змии. Мъжът, който е индиец, е пристигнал в Мумбай с полет от Тайланд в неделя.

Митническите власти откриха влечугите в регистрирания му багаж. Сред тях бяха 47 отровни змии и пет костенурки. Не е известно откъде са дошли влечугите, съобщава BBC, цитирани от Protothema.

Линк

...че са им малко отровните гадини в Индия 😞

• Харесвам 3
  • Шок 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Емил Маринов
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.