Прескочи до съдържание

Тема за рок/блус музика и производни - класически рок, арт, прог, хард, хеви, метъл, ню-уейв, алтърнатив...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Снимката с гората от телефони е потресаваща и много тъжна за съвременната концертна реалия в която живеем... 😞 

Иначе ми е интересно какво е останало от гласа и темперамента на Billy Idol и ще чакам репортаж по темата... 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:

Няма друга група като Green Day на живо, просто няма. Ако не си чел историята покрай тяхното турне с Blink 182 преди 30-ина години е много интересна 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
На 27.01.2025 г. в 14:15, Duke каза:

Нямам идея доколко тази новина ще предизвика интерес тук, но аз съм като ударен с мокър парцал: 

https://festteam.bg/ник-кейв-соло-и-отблизо-в-античния-теат/

Да, Nick Cave идва без The Bad Seeds, но с заедно с Colin Greenwood и съм убеден, че никой от присъстващите на събитието в Античния театър в Пловдив, няма да забрави вечерта на 19.08.2025 г. След изненадващата покана към The Smile миналата година, с този анонс Fest Team затвърждават тенденцията (макар и плахо) да надзъртат и извън комерсиалното в концертния живот на Пърпъландия...

Получих мейл от Фесттийм и доста се замислям дали да не отида. Не си сбъркал, че пускаш по различни групи.

• Харесвам 1
Публикувано:

AC DC отново на турне в Европа - 12 концерта от 26.06.2025 до 21.08.2025 г. Продажба на билети от 7 февруари. Миналогодишното турне не е било окончателното сбогуване с тази велика група.

https://www.acdc.com/tour/

• Харесвам 4
Публикувано:

Поредното "последно" изсмукване на пари от феновете, за  което ще дебна на 14.02 да се мъча да се вредя за билет  

476186300_1166942881461724_7929184497030559308_n.jpg

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.